Földgömb tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Földgömb

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Földgolyót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Földgolyót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Földgömb tetoválási vázlat

A tetoválás művészete az évek során soha nem szűnt meg lenyűgözni az embereket korlátlan számú képével.

Idővel új ötletek, stílusok, technikák születnek. A tetoválóművészek mesterien kivitelezett munkákkal fejlesztik és lepik meg ügyfeleiket. Az idő múlik, folyamatosan változik és nem áll meg, ahogy a tetoválás művészete is. Idővel új, érdekes, eredeti tetoválások jelennek meg, amelyekre nagy a kereslet. Például az egyik ilyen tetoválás egy földgömb képe. Ez a vázlat gyakran megtalálható a tetoválóművészek portfóliójában, és mind a lányok, mind a férfiak körében keresett. De mit jelent a földgömböt ábrázoló tetoválás?

Földgömb tetoválási vázlat
Földgömb tetoválási vázlat
Földgömb tetoválási vázlat

A földgömb tetoválás jelentésének jellemzői

A földgömb univerzális tetoválás általában utazási vágyat, kalandot, új, ismeretlen világgal való ismerkedést jelent.


Ez a kép gyakran a csuklón vagy az alkaron található. A földgömb tetoválását gyakran olyan emberek választják, akik hivatásszerűen utaznak a világ körül, különösen azok, akiknek sikerült átkelniük az Egyenlítőn. Az utazás mellett a földgömb tetoválás a világ harmóniájához és integritásához kapcsolódik. Ez a kapcsolat a bolygó végtelenségét és oszthatatlanságát jelzi. De érdemes megjegyezni, hogy ennek a tetoválásnak a jelentése nem ér véget. A kép további elemei is befolyásolják a tetoválás jelentését.

  • Földgömb meghatározott földrajzi nevekkel. Ez a tetoválás azt jelenti, hogy a tulajdonos számára a kijelölt hely különösen fontos. Általában az emberek ily módon örökítik meg azt az országot, ahol születtek, vagy azt a helyet, ahová el akarnak menni. A kijelölt hely romantikus jelentést is hordozhat.
  • Földgömb élénk színekben. Ez a kép hangsúlyozza a tulajdonos karakterének könnyedségét, pozitív és szórakoztató. Ha egy ilyen személyt választ egy utazáshoz, nem fog tévedni, nagyon kényelmes és könnyű lesz vele.
  • Földgömb és kerékpár (vagy egyéb szállítóeszköz). Az ábrázolt jármű általában egy meghatározott szállítóeszközt jelöl, amelyen az ember utazik, megismeri a világot.
  • A szokásos ország neveket más nevek váltották fel. Ha a földgömbön a számunkra ismert országok helyett neveket ábrázolnak, akkor a tetoválás tulajdonosa nagyon értékeli ezeket az embereket. A nevek általában közeli embereikhez tartoznak, így a tetoválás tulajdonosa megmutatja, mennyire értékeli ezeket az embereket.
  • Földgömb fekete-fehérben. Ez a tetoválás azt mondja, hogy tulajdonosa lelkiismeretes és pontos ember. A világ körül utazva ennek a tetoválásnak a tulajdonosa szívesebben szállna meg egy szállodában, mint hogy élvezze a sátor örömeit.

Földgömb tetoválási vázlat
Földgömb tetoválási vázlat

Alkalmazási variációk

A földgömb tetoválás többféleképpen is elkészíthető.

A kép nemcsak egy földgömbből, hanem további elemekből is állhat. Bármilyen kép kiegészítheti a földgömböt: koponya, repülőgép, autó, kerékpár, denevér stb. Elég gyakoriak a földgömb tetoválások iránytűvel, térképpel, madarakkal vagy virágokkal. Nagyon gyakori a földgömb tetoválás egy horgonyról és egy delfin kiugrásáról a vízből. Ez a tetoválás a tengerészgyalogság szimbólumaként szolgál.

A jelöléseket kombinálva általánosságban elmondható, hogy a földgömb tetoválást általában olyan érdeklődő emberekre alkalmazzák, akik mindent meg akarnak tudni, ami ismeretlen. Egyes vallások a földgömb képét az univerzum és a halhatatlanság jeleként értelmezik. A földgömb képét különféle elemekkel kiegészítve, országokat vagy azok nevét felcserélve az ember maga helyezi el a tetoválásba a saját, különleges jelölését. Ne félj alkotni és improvizálni, töltsd meg az életet élénk színekkel, ahogyan a testedet töltöd meg képekkel.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.