Ganesha Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Ganesha

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Ganeshát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Ganeshát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Ganesha tetoválási vázlatok

A buddhista vallást az egész világon ismerik, és a buddhista szimbólumokat ábrázoló tetoválásokra nagy a kereslet.

Nem meglepő, mert ezek a képek különleges energiát hordoznak, és talizmánként, egy személy talizmánjaként is működnek. Az indiai vallás másik szimbolikája azt jelenti, hogy a tetoválás tulajdonosa folyamatosan dolgozik magán. Alapvetően az indiai irány tetoválásában istenek képei vannak, az egyik leghíresebb és legtiszteltebb isten Ganesha, akinek megnevezését ebben a cikkben tárgyaljuk. Ganesha a bölcsesség és a jólét istene. Az istenséget emberi testtel (amelynek nagy hasa van) ábrázolják; kettőtől harminckét kézig; és emberi fej helyett egy elefánt fejét, amelynek egy agyara van. Azok számára, akik nem ismerik ezt a vallást, egy ilyen kép furcsának tűnik, és nem valószínű, hogy valaki tetováláshoz választja. De a szerzetesek, a hívők és az emberek a keleti hagyományokhoz kötődnek, gyakran választanak Ganesha tetoválás vázlatot a tetováláshoz. Mi az isteni tetoválás megnevezése? Mérlegeljük meg.

Ganesha tetoválás jelentésük
Ganesha tetoválás jelentésük
Ganesha tetoválás jelentésük

Ganesh tetoválás értelmezése

Sokan úgy gondolják, hogy egy elefántfejű istenség viselése pozitív energiát vonz az ember életébe.

Emellett állandóságot, erőt, bölcsességet, jólétet biztosít a tetoválás tulajdonosának, és hozzájárul a kreatív fejlődéshez is. Ezenkívül az istenség jólétet vonz a tetoválás tulajdonosához, és enyhíti a pénzügyi nehézségeket. Sokan úgy vélik, hogy Ganesha az üzlet védőszentje, amely segít az embernek elérni a magasságokat, bölcs döntéseket hozni és minden akadályon áthaladni.

Ganesha tetoválási vázlata sok jelöléssel rendelkezik, mivel testének minden részének különleges értelmezése van:

  • Fej – az odaadás és az óvatosság megjelölését hordozza;
  • Teli has - a jólét és a nagylelkűség jele;
  • Tusk - az ismeretlenség elutasítása;
  • A törzs magas intellektuális képességeket jelöl;
  • A fül a bölcsesség jele.Amint azt a szövegben fentebb említettük, az istenség kezeinek száma kettőtől harminckettőig terjed. A tetoválási vázlatokon Ganeshát általában négy karral ábrázolják, aminek különleges jelentése van a tetoválásoknál. A két kézpár képe olyan emberi célokról beszél, mint az érzelmi szintű élvezet, az anyagi jólét, a kötelezettségek teljesítése és a változásmentesség. A képeken különféle tárgyak is vannak, amelyeket az istenség a kezében tart, ezek is tele vannak jelentéssel:

  • Finomságok - a jólét és a pénzügyi jólét jele;
  • A fejsze rajza - a nehézségektől való megszabadulás jele;
  • Rózsafüzér - ismeretszerzés, a célhoz vezető út;
  • Lótuszvirág – spirituális esemény.
Ganesha tetoválás jelentésük
Ganesha tetoválás jelentésük

Tetoválás variációk

A Ganesha tetoválást alkalmazzák a karra, csuklóra, lábra, hátra, hasra vagy vállra.


Azonban a legjobb, ha nagyobb területeket választunk az alkalmazáshoz, mert az istenség tetoválási vázlataiban különböző elemek találhatók. A helyválasztásnál vannak bizonyos korlátozások, mint például a hát alsó része, a boka és az intim jellegű helyek, mivel ezeken a területeken a tetoválások tiszteletlenséget jelenthetnek az istenség iránt. Nincsenek korlátai a színértelmezésnek, így a színes istenségtetoválások lehetnek hihetetlenül szépek és eredetiek. A monokróm képtechnika is nagyon jól néz ki és masszív hatást kelt. A legnépszerűbb tetoválások közé tartoznak azok, amelyeken Ganesha táncol, vagy egy patkányon ül, vagy maga az istenség fejének képe van ábrázolva. Ezeket a tetoválásokat férfiak és nők is viselik. Egy ilyen tetoválás nem csak testünk eredeti dekorációja lesz, hanem a tetoválás tulajdonosának életét is sok pozitív érzelemmel és pénzügyi jóléttel töltheti meg.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT