Tetoválás vázlatok geometria - VeAn Hungarian
Geometria

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Geometriát

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Geometriát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválás
vázlatok geometria

A geometria a művészi tetoválás egyik egyedülálló és eredeti stílusa, amely nem olyan régen jelent meg, de elég gyorsan terjed.


Vannak, akik nem értik a geometriai stílusban készült tetoválásokat, mert úgy tűnik számukra, hogy a különböző vonalak és rajzok egyáltalán nem érdekesek, hogy hiányzik belőle a szépség és a képzelet szárnyalása. Ez egy igen téves vélemény, egy igazi tapasztalt mester egész műalkotást hozhat létre egyszerű geometriai vonalakból. Amely mindenki meglepetésére a vonalak, a fikció és a mester pontos munkájának egyedülálló játékával teszi teljessé az ilyen tetoválást. Az ilyen képeken van egy történeti vonal is, amely rendes geometriai alakokból áll (vonalak - mind egyenes, mind vonalláncok, kúpok, golyók, háromszögek, sokszögek, kockák stb.). Az egyik legnépszerűbb téma a lineáris minta (meander), de ez az egyszerű lehetőségekhez sorolható. A tetováló szakemberek geometriai stílust használhatnak bármilyen kép ábrázolására, ami lehet egy virágos motívum vagy egy lány sziluettje. A magasan képzett szakember bármilyen bonyolultságú munkát elvégezhet, rovaroktól kezdve, egy többszintes épület nagyszabású képével bezárólag. Ennek a stílusnak a tetoválásai nagy népszerűségnek örvendenek mind a férfiak, mind a nők körében, miközben nincsenek korlátozások a kép felviteli helyének megválasztását illetően. A geometriai tetoválások lehetnek nagyszabású munkák és különböző összetettségűek, mindez az ügyfél kívánságaitól függ.

Tetoválás vázlatok geometria
Tetoválás vázlatok geometria
Tetoválás vázlatok geometria

A geometriai
tetoválás jellemzői

Ez a stílus észrevehetően különbözik a tetoválás végrehajtásának más stílusaitól, legalapvetőbb jellemzői:

  • Abszolút bármilyen közönséges tárgy átalakítható egy geometriai vázlat eredeti képévé;
  • Kétdimenziós képtér;
  • Geometriai alakzatok kombinációja különböző elemekkel (minták, dísztárgyak).Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a tetoválást ebben a stílusban meglehetősen könnyű ábrázolni, ami tévhit, hisz a geometriai tetoválások filigrán munkát igényelnek. Az ilyen tetoválások végrehajtásakor nagyon fontos, hogy pontosan megfigyeljük az arányokat, nem engedhetjük meg a torzítást, emellett megfelelően helyezzük el a mintát egy bizonyos tartalom létrehozásához. A geometriai stílusú tetoválásokat általában kreatív személyiségek választják, előnyben részesítik a rendkívüli mintákat, például különböző színeket, tűzjeleket, szimbólumokat, amelyeket geometriai alakzatok segítségével hajtanak végre.

Tetoválás vázlatok geometria
Tetoválás vázlatok geometria

A geometriai stílusú tetoválások nagyon népszerűek az egész világon, mert a vonalak a fantázia összefonódása segítségével egyedi mintát alkotnak, szokatlan jelentéssel és elhelyezkedéssel bírnak.


Érdemes megjegyezni, hogy sok titkos társaság szimbolikája geometriai alakzatokat tartalmaz, így sokan a geometriai képeket valami titokzatos, szakrális dologgal hozzák összefüggésbe. Éppen ezért a rejtett szemantikai természete miatt a geometriai képek sokakat vonzanak. Ráadásul az ilyen művek mindig nagyon érdekesek, rendkívüliek és kimondottan eredetiek. A tetoválásokban gyakran van egy háromszög képe, amely a család, a biztonság és az élet egyensúlyának szemantikai értelmezését, valamint a lángot, a tüzet és a 3-as matematikai számot tartalmazzák.

A geometriai stílus nem áll egy helyben, hanem folyamatosan fejlődik, meglepve az embereket újdonságaival, eredetiségével és különlegességével. Ez a stílus nagyszerű azok számára, akik szeretnék kifejezni önmagukat, bemutatni magukat a társadalomnak. Emellett azok a kreatív emberek részesítik előnyben az ilyen tetoválásokat, akik szeretnek új dolgokat megismerni.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.