Gitár Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Gitár

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Gitárt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Gitárt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Gitár tetoválási
vázlatok

Ma a tetoválás területe rendkívül népszerű.

A tetoválások sok éve meglepték az embereket számukkal és stílusuk sokféleségével, mindenki választhat kedvére való vázlatot. A nagyon népszerű tetoválások a hangszerek, és különösen a gitár képei. Gyakran ez a tetoválás a zenészek karján, vállán vagy mellkasán található. Rendkívül ritkán látni gitárt lábon ábrázolva.

A „gitár” szó első asszociációi a romantika, az utazás, a tábortűzdalok, a kreativitás és a csodálatos zene. A zenéhez kötődő emberek gyakran választják ezt a tetováló eszközt a kreativitás és a szabadság szimbólumaként. A gitáros tetoválás különféle színekben kivitelezhető, minden az ügyfél kívánságaitól függ. Vannak, akik szeretik a feketét és a fehéret, míg mások az élénk, lédús színeket részesítik előnyben. A gitárt teljes hangszerként, vagy csak egyes részeiként ábrázolják. A gitár hihetetlenül gyönyörűen néz ki a női háton, kiemelve a tetoválás tulajdonosának alakját. Egy ilyen képen általában a figura a gitár alakjaként működik, és csak a húrok és a lyuk vannak a hátoldalon.

Gitár tetoválás minta
Gitár tetoválás minta
Gitár tetoválás minta

A gitár jelentése

Pontosan mi a gitárt ábrázoló tetoválás jelentése? Számos változat létezik, amelyek a gitártetoválás legalapvetőbb jelentései.

  • Kreativitás. Van egy vélemény, hogy miután valaki alkalmazott egy gitár képet a testére, a kreatív múzsa mindig vele lesz. Sok zenész ragaszkodik ehhez a megnevezéshez, hisz abban, hogy a testen lévő rajz segít sikert elérni.
  • A gitárhoz gyakran a szorgalom társul. Hiszen a gitár elsajátítása kolosszális vágyat, kitartást, türelmet és munkát igényel.
  • Romantika. A gitárt nagyon gyakran romantikus eseményekhez, a tűz körüli lelkes zenéhez, hihetetlen benyomásokhoz kötik.
  • A szabadság jele. A lázadásra, a gondolat- és cselekvési szabadságra törekvő emberek gyakran a gitár képét választják. Ugyanakkor a gitárt gyakran kiegészíti a szárnyak képe.
  • Forró indulat. Ez a megjelölés egy tűz vagy lángoló gitár képét hordozza. Ennek a képnek egy másik megnevezése a tetoválás tulajdonosának hihetetlen ereje és energiája.
  • A harmónia állapota. A gitártetoválás másik megnevezése a harmónia fogalma. Az ember tökéletes harmóniában van a világgal és önmagával.
  • Boldogság. Ezenkívül a gitár képe egy bizonyos talizmánhoz kapcsolódik, amely boldogságot és szerencsét hoz a tetoválás tulajdonosának életébe.
  • A természet kedvessége. A gitár képe gyakran azt jelzi, hogy az ember kedves, széles természetű. Nem hagy bajban, és mindig segít.
Gitár tetoválás minta
Gitár tetoválás minta

A tetoválás
végrehajtása

A gitárt ábrázoló tetoválás alkalmazásának számos lehetősége van.

Ez lehet maga az eszköz vagy különféle kiegészítő elemekkel. A gitáros tetoválásokat gyakran egy lány, egy rózsa, jegyzetek, szárnyak, tűz vagy koponya képével egészítik ki. A tetoválás jelentése a tetoválás általános megjelenésétől függően változhat. Például egy hangjegyekkel ellátott gitár rendkívüli szenvedélyt és zeneszeretetet jelez. Ez a kép gyakran megtalálható rockzenészek vagy profi gitárosok testén. A csillagokkal ellátott gitár a szerencse és a siker talizmánja. Ezenkívül a gitár az ember finom lelkét jelöli, ebben az esetben a gitár képét a szív területére alkalmazzák. A tetoválás teljesen különböző színekben kivitelezhető, minden az ügyfél vágyától függ. Hiszen rajtad múlik, hogy melyik kép díszíti majd a testedet.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT