Gladiátor

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Gladiátort?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Gladiátort ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Gladiátor
tetoválási vázlatok

A művészi tetoválások terén nagy kereslet mutatkozik a gladiátorok képeivel ellátott vázlatokra.

A gladiátorok az Ókori Római Birodalom történetének szerves részét képezik. A bátor harcosok haláláig tartó csaták Róma hatalmas számú lakosát csodálták, az emberek csodálták a hősök harciasságát és félelmetlenségét. Szokás volt gladiátorharcokat rendezni a Colosseumban, egy különleges, sok vért és halált látott mezőn. A gladiátorok a szabad élethez való jogért küzdöttek, harcoltak azért, hogy a legjobbakká váljanak, és örökre elfelejtsék a kényszerharcokat, éljenek szabad emberként. Végül is, bármennyire is csodálták a nagy harcosokat a hétköznapi emberek, akkor is a császár rabszolgái voltak, akiktől az életük függött.

A gladiátortetoválásokra nagy a kereslet, de mi a jelentősége egy hőset ábrázoló tetoválásnak, akinek a sorsa nem túl egyszerű? Erről és még sok mindenről többet megtudhat ebből a cikkből.

Gladiátor tetoválás
Gladiátor tetoválás

A gladiátor
tetoválások stilizálása

A gladiátor tetoválást általában reális stílusban hajtják végre, ezért itt óvatosnak kell lennie a mester kiválasztásakor, mert nem mindenki tudja pontosan átvinni az "élő" képet a testre.

A gladiátor rajzát az alkaron, a mellkason vagy a háton ábrázolják, így a férfi megmutatja erejét és bátorságát.

A gladiátoros tetováláshoz általában híres hősöket választanak - Maximuszt a híres "Gladiátor" filmből vagy Achillest a "Trója" című filmből. Ezenkívül gyakran találhat képeket gladiátorokról a "Spartacus" sorozatból.

Gladiátor tetoválás
Gladiátor tetoválás
Gladiátor tetoválás

Jelentés a
tetoválási iparban

A történelmi feljegyzések alapján úgy tűnik, hogy a gladiátor vázlata bátorságot, erőt, nemességet, szabadságszeretetet testesít meg.

De a megnevezés a kép számos árnyalatától is függ.

A képen látható gladiátor érzelmei jelentős szerepet játszanak a tetoválás kijelölésében. Ha harag és gyűlölet jelenik meg az arcon, egy ilyen kép a tulajdonos agresszivitását közvetíti.

A jelölést a vázlat általános témája, a gladiátor testtartása, érzelmei is befolyásolják. Az összes árnyalatot figyelembe véve a gladiátort ábrázoló tetoválás beszélhet a szabadságról, a bátorságról, a győzelemről vagy az ellenkezőjéről: agresszióról, haragról, ellenségeskedésről.

Gondolatszabadság - ez az értelmezés annak a ténynek köszönhető, hogy ma az embernek nincsenek fizikai korlátai, de a spiritualitásban vannak korlátai. Ezért a gladiátor tetoválás segítségével az ember felfedezi a spiritualitás szabadságát.

Gladiátor tetoválás
Gladiátor tetoválás

Gladiátor páncélzat

Gyakran nem a gladiátor képét választják a tetováláshoz, hanem a páncélját: páncél, sisak, harci fegyver.

  • A férfi testen lévő páncél a bátorság jele, gyakran ilyen képek találhatók a harcművészetekkel kapcsolatos emberek testén.
  • A vállakon általában páncél van ábrázolva, ami védelmet jelent.
  • A gladiátorfegyverekkel ellátott tetoválás az ember elszántságáról, a helytállás képességéről, az elveiért való harcról beszél.
  • A gladiátor tetoválás vázlata a férfi tetoválásokra vonatkozik, a lányok általában nem választanak ilyen vázlatokat tetováláshoz.



A gladiátor fekete-fehérben és minden valósághű színben is ábrázolható. A legfontosabb dolog az, hogy lépjen kapcsolatba egy tapasztalt szakemberrel, aki gladiátort ábrázol a testén annak teljes dicsőségében.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT