Golyó tetoválási - VeAn Hungarian
Golyó

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Golyót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Golyót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Golyó tetoválási vázlatok

A golyó tetoválási vázlatok nagy keresletet mutatnak a férfiak, és különösen a katonai személyzet körében.


Ez a kép katonai jellegű, és a komolyság, a precizitás jele. Az a személy, aki ezt a tetoválást választja, céltudatos és a vágyára összpontosít. Az ilyen emberek először átgondolják minden cselekedetüket, hogy elkerüljék a hibákat.

A test különféle képekkel való díszítésének kultúrája mélyen gyökerezik. A nagy vikingek és kelták különleges képeket festettek testükre, amelyek talizmánként működtek. Nagy Péter idejében a katonaemberek is tetoválással díszítették testüket.

Golyó tetoválási
Golyó tetoválási
Golyó tetoválási

A golyó tetoválás története

A test díszítésének szokása a harcosok körében a XX. század előtti időszakra nyúlik vissza.


Ennek legszembetűnőbb példája az őslakosok, akik egy sikeres csata vagy sikeres vadászat után szójával díszítették testüket. Az ellenségek számára a testképek figyelmeztetésnek számítottak, a női képviselőknél pedig így jegyezték fel a legjobb hímet.

Golyó tetoválási
Golyó tetoválási

Ami a katonai személyzetet illeti, a testképek sokat elárulhatnak egy személyről.

Például a hadseregekről, amelyekben a tetoválás tulajdonosa szolgált, rangjáról. Alapvetően az ilyen tetoválásokat a hadseregek és katonai barátaik emlékére tetoválták.

A golyót ábrázoló vázlat meglehetősen népszerű a katonai emberek körében. Ez a kép a tetoválás tulajdonosának a hadseregben szerzett tapasztalatait mutatja be, és a vitézség, a félelem nélküliség és a férfiasság jele. Ezenkívül egy katona számára a golyó tetoválás talizmánként működik, amely megvédi tulajdonosát az ellenséges támadásoktól. A golyó tetoválás azt is jelentheti, hogy egy személy lőtt sebet kapott.

Golyó tetoválási
Golyó tetoválási
Golyó tetoválási

A golyó értelmezése a tetoválási szférában

A golyó tetoválásnak több jelentése van.

A golyó testképe egy olyan csata emlékét szimbolizálhatja, amelyben egy személynek sikerült túlélnie.

A csatában elesett barátok emlékére.

Talizmánként a golyó képe egy katona vércsoportja vagy kezdőbetűi mellett található.

A golyót ábrázoló vázlat a félelemnélküliség és az egyenesség szimbólumát hordozza.

Golyó tetoválási
Golyó tetoválási

A golyó jelenthet elpusztíthatatlan és céltudatos embert is.

Az ilyen ember mindig befejezi a megkezdett munkát.

A golyó tetoválási vázlata a harciasság és az igazságosság jele.

Gyakran azok a férfiak, akik nem vesznek részt katonai szolgálatban, golyó tetoválást választanak, hogy demonstrálják egyenességüket. A tetoválás azt mutatja, hogy tulajdonosa nem fél a célja előtti akadályoktól, hogy az ember a végére ér.

Golyó tetoválási
Golyó tetoválási
Golyó tetoválási
Jelentés hölgyek számára

Annak ellenére, hogy a golyó képével ellátott tetoválás jobban megfelel a férfiaknak, a szebbik nem képviselői gyakran választják ezt a mintát.

A nőknél a tetoválás katonai üzenetet is hordozhat, mert a gyengébbik nem is képes katonai szolgálatot teljesíteni. De leggyakrabban a golyó képe a női testen a tetoválás tulajdonosának erős jellemvonásait mutatja, mint például a bátorság, az egyenesség és a képesség, hogy kiálljon önmagáért.

Golyó tetoválási
Golyó tetoválási
Kép variációk

A golyók ábrázolására számos különböző lehetőség létezik.

A rajz, amelyre nagy a kereslet, nem maga a golyó, hanem annak nyomai az emberi testen, amelyből vér folyik. Ezt a fajta tetoválást extrém emberek választják, akik szeretik felhívni a figyelmet és sokkolják a körülöttük lévőket.

A repülő golyó is nagyon népszerű, és gyakran képregényes rajzfilm formájában ábrázolják. Ebben az esetben a golyónak lehetnek szemei, karjai és lábai. Ezt a képet inkább a jó humorérzékkel rendelkező srácok kedvelik.

Szintén nagy kereslet van a lány szájában lévő golyóra, egy fegyverrel ellátott golyóra, vagy egy egész patronra. A kép nagyon eltérő lehet, a lényeg az, hogy a tetoválás tulajdonosát céltudatos, tisztességes és egyenes emberként jellemezze.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.