Gorgon tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Gorgon

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Gorgonát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Gorgonát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Gorgon tetoválási vázlatok

A tetoválás művészetében a Gorgon Medusa képe nagyon népszerű.

A mitológiából tudjuk, hogy a Gorgon Medusa egy szörnyeteg, amelynek haj helyett mérgező kígyója van. De ahogy a Gorgon legendája mondja, nem volt mindig szörnyeteg. A legenda szerint Keto és Phorky tengeri istenségeknek három lánya volt: Stheno, Euryale és Medusa. Mindhárom nővér a földöntúli szépség tulajdonosa volt. A három nővér egyike - Medusa, nagyon tetszett Poseidonnak, el akarta sajátítani a földöntúli szépséget. Medúza azonban megtagadta a tengerek urát, és Poszeidón a szépség akarata ellenére birtokba vette őt Athéné templomában. Athena hihetetlenül dühös volt, és mivel Medúzát bűnösnek tartotta ebben az incidensben, szörnyű szörnyeteggé változtatta őt és nővéreit. A lányok a szépségekből szörnyű lényekké változtak: pikkelyek borították őket, sárga agyarok nőttek, kezükön szögek helyett acélkarmok, hajuk kígyóvá változott. De a legnagyobb büntetés a tekintet volt, ami mindenkit kővé változtatott, aki rájuk nézett. Azóta a Gorgon sok lelket megölt, amíg Perszeusz legyőzte.

A Gorgon Medusa tetoválás nem olyan ősi, mint a legenda, de még mindig nagy kereslet van rá évek óta.

Gorgon tetoválási vázlatok
Gorgon tetoválási vázlatok

A tetoválás jelentése

A Medusa Gorgon tetoválás különleges és meglehetősen bonyolult jelentést hordoz.

Hiszen a Gorgon egyszerre a rút és a szépség, a szép és a szörnyű, az ember és az állat, a szerelem és az árulás, a bosszú és a gonosz feletti győzelem megszemélyesítője.

Ennek alapján a Medusa Gorgon tetoválás a következő értelmezésekkel van tele:


  • Kettősség. Az a személy, aki Gorgon tetoválást választott, első pillantásra felelőtlennek tűnhet. De ha reménytelen helyzetbe kerül, akkor bosszúja nemcsak kegyetlen, hanem őrült is lehet.
  • Az saját érdekeinek védelme. Medúza képének kiválasztásával a tetoválás tulajdonosa azt demonstrálja, hogy nem csak önmagáért tud kiállni, hanem a hozzá közel álló embereket és érdekeit is megvédi bármi áron.
  • Mérsékelt agresszió. Ez az értelmezés az, hogy a tetoválás tulajdonosa soha nem támad először, de a megjelenése azt mutatja, hogy készen áll erőszakosan ellenállni mindenkinek, aki az útjába kerül.
  • A tetoválás másik elnevezése a csaláshoz kapcsolódik, mert Medusa Gorgon csalása segítségével sok lelket megölt.
  • A női testen lévő Gorgon kiemeli a tulajdonos szexualitását, de a lány önfejű jellemét is mutatja.
  • A férfitesten lévő Gorgont úgy értelmezik, mint a győzelem vágyát, a bátorságot, a kalandvágyat, a tulajdonos ravasz elméjét és hősiességét.
  • A Gorgon tetoválás legszokatlanabb jelentése a nagy divattal őszkapcsolat. Végül is a Gorgon Medusa képe az ismert divattervező, Gianni Versace divatcégének emblémája.

Gorgon tetoválási vázlatok
Gorgon tetoválási vázlatok
Gorgon tetoválási vázlatok

Hogyan válasszunk helyet a tetováláshoz?

A Medusa Gorgon képével ellátott tetoválás mindig vonzza a környező emberek tekintetét.

Általában ez a kép széles területű helyekre kerül: hát, alkar vagy a lábszár felső része. A test széles részein teljes mértékben átadhatja a Gorgon minden nagyszerűségét és rejtélyét. A tetoválás különösen lenyűgöző a 3D technológiában. A test kis részein: a csuklón vagy a nyakon a Gorgon Medusa képe kevésbé tűnik lenyűgözőnek, de még mindig eredeti. Mivel nincsenek korlátozások, a Medusa Gorgon a test bármely részén, bármilyen stílusban ábrázolható.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.