Görögdinnye

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Görögdinnyét?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Görögdinnyét ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Görögdinnye
tetoválás vázlat

Milyen mintákat használnak a tetováláshoz?


Mit ábrázolnak a tetováló művészek több száz ember testén? Természetesen a terveiket. Éppen ezért az ember testén számtalan különféle ábra található: filmszereplők, háztartási eszközök, versek, állatok, virágok, szeretteik és így tovább.

Miután felkereste a tetoválószalont, az ügyfél bármilyen munkát megrendelhet bárhol, a kívánt tetoválási stílus alapján választva ki a mestert. A fenti tetoválási lehetőségeket ki le lehet egészíteni gyümölcsökkel, zöldségekkel, amelyek sok mindent szimbolizálhatnak, amit a tetoválás jelentésébe fektettek. Az, hogy az ügyfél mibe fekteti magát - továbbra is az ő kívánsága marad, és hogy mit szimbolizál maga a tárgy - arról ebben a cikkben lesz szó. És most a görögdinnyéről fogunk beszélni.

Görögdinnye tetoválás vázlat
Görögdinnye tetoválás vázlat

A görögdinnye
tetoválás jelentése

A görögdinnye tetoválás - egy igazán feltűnő szimbólum.


Először is, szabad szemmel is jól látható - a gyümölcs belseje színe azonnal felhívja magára a figyelmet. Másodszor, a görögdinnye gyakran elég nagy méretű.

A testre átvitt görögdinnye vázlat sok mindent elmondhat. Maga a gyümölcs rejtett titkot, hatalmas belső világot sejtet: mivel a görögdinnye kívülről zöld és nem kihívó, belül azonban édes és étvágygerjesztő, tökéletesen megfelel erre az értelmezésre.

Vagyis egy ilyen tetoválással rendelkező ember, ha a jelentéssel való rajzolás gondolatát követi, sok mindent elrejt az átlagember szeme elől. Egy ilyen személyben váratlan és érdekes jellemvonások rejtőzhetnek, vagy talán olyan álmokról és vágyakról van szó, amelyek mindenkitől elvannak rejtve.

Görögdinnye tetoválás vázlat
Görögdinnye tetoválás vázlat
Görögdinnye tetoválás vázlat

A tetoválás női testén

A görögdinnye tetoválás arra utalhat, hogy a lány a fiatalságát és szépségét, természetességét és ragyogását hangsúlyozza.


Azzal, hogy a lédús gyümölcshöz hasonlítja magát, jelzi, hogy mit tart figyelemre méltónak önmagában. Ezenkívül a tetoválás azt is jelezheti, hogy a lány érdekes pillanatokkal teli, mozgalmas életet él.

A tetoválás a test bármely részére elhelyezhető: láb, kar, has, hát stb. Az elhelyezés semmilyen módon nem befolyásolja a vázlat értelmét. Természetesen egy pozitív és életvidám személy, aki ilyen tetoválást rendel, a legtöbb esetben olyan helyre helyezi, amely nyitottabb és mások számára könnyen észrevehető.

Ez a tetoválás egy életvidám és merész személy testén lesz helyénvaló, aki nem fél ezt kijelenteni. A gyümölcs belsejének piros színe azonnal felhívja magára a figyelmet, épp ahogy a tetoválás viselője is.

Görögdinnye tetoválás vázlat
Görögdinnye tetoválás vázlat

Görögdinnye
tetoválás férfi testen

Mit jelez ez a gyümölcs egy férfi testen?


Azt mutatja, hogy a személy életvidám, társaságkedvelő és sokoldalú. Bár a legtöbbször a férfiak nem fektetnek valami értelmet a tetoválásba, de a tetoválás önmagában is figyelemfelkeltő és feltűnő stíluselem, amely tökéletesen kiegészíti egy férfi stílusát.

A görögdinnye-tetoválások inkább a fiatal fiúk választása, és az elhelyezése - bárhová. Ezenkívül meg lehet változtatni a formát, egy élőlény vonásaival bővíthető, színeket és árnyalatokat adhat hozzá, egy saját változatot készíthet el, amely lehetővé teszi, hogy merész és észrevehető maradjon.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT