Grafika Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Grafika

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Grafikát

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Grafikát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Grafika" tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás szférája tele van sokféle vázlattal, minden "ízhez" és színhez.


Mindenki választhat magának egy tetszés szerinti vázlatot, bármilyen irányban és stílusban. Manapság számtalan tetoválásstílus létezik: old school, new school, dotwork, blackwork, sketch tetoválás, trash polka, absztrakt művészet, bioorganics, biomechanika és így tovább. A sok stílus közül a grafikai képekre különösen nagy a kereslet.
„Grafika” vázlatok - az egyik legnépszerűbb stílus a tetoválás művészetében. Az ilyen stílusú tetoválások egyszerűek, de ugyanakkor elegánsak. A grafikai stílus az évek során fejlődött, és ma már nagy népszerűségnek örvend a tetoválóiparban.

Grafika ttetoválás minta
Grafika ttetoválás minta

Hogyan alakult ki a stílus?

Van egy vélemény, hogy a grafika stílusa a 70-es és 80-as évekből származik.


Hivatalos források szerint először 2000-ben, az Egyesült Államokban jelentek meg grafika a tetoválások területén. Ennek a stílusnak az alapítója Duke Riley, aki egyben a világ első tetováló szalonjának megalkotója.
A grafika stílusa hasonló a gravírozáshoz, sok a közös bennük, bár két különböző stílusról van szó. A gravírozás klasszikus, a grafika modernizáltabb, eredeti stílus. A grafikai tetoválások rengeteg rajongót szereznek szerte a világon, ezt a stílust folyamatosan fejlesztik, a tetoválóművészek újításokat hoznak a stílusba.

Grafika ttetoválás minta
Grafika ttetoválás minta
Grafika ttetoválás minta

Mi a grafika stílus sajátossága?

A grafikus tetoválás legalapvetőbb jellemzője a fekete szín.

A "grafika" stílusú tetoválást csak fekete pigmenttel hajtják végre, ebben a stílusban más színek nem érvényesülnek, még a szürke tónus sem. Ezenkívül a grafikákat a következő kritériumok különböztetik meg:


  • A tetoválást finom, vékony vonalakkal végzik;
  • A rajz látható, tiszta árnyékokkal készül;
  • Nincsenek elmosódott kontúrok;
  • Az erős árnyékolás túlsúlya;
  • A geometriai formák túlsúlya;
  • Párhuzamok túlsúlya;
  • Nincsenek sima átmenetek.Kívánt esetben a „grafika” stílus kombinálható más stílusokkal, például geometriával vagy pontmunkával. Az eredmény egy egyedi, eredeti, érdekes kép.

Grafika ttetoválás minta
Grafika ttetoválás minta

Vázlatok sokfélesége

A "grafika" stílusú tetoválások népszerűek a férfiak és a nők körében, csak a vázlatok cselekményei különböznek.


A nők általában virágokat, növényeket, macskákat ábrázoló grafikai vázlatokat választanak. Ezek a vázlatok gyakran tartalmaznak geometriai elemeket. Egy ilyen tetoválás hangsúlyozza a kreatív személyiséget, a lélek sebezhetőségét.
A férfiak pedig a brutálisabb képeket választják. Ezek lehetnek például vadon élő állatok képei, például: farkas, medve, oroszlán stb. Az ilyen tetoválások hangsúlyozzák tulajdonosának erejét, férfiasságát és bátorságát.
Ha semmilyen módon nem tudja kiválasztani az Önnek megfelelő vázlatot, forduljon szakemberhez. Egy képzett, tapasztalt mester nem csak a vázlat kiválasztásában segít, hanem a szakember kiválasztja az alkalmazási helyet és a megfelelő méretet is, amelyben a tetoválás a lehető leglátványosabbnak tűnik.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT