Gramofon

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Gramofont?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Gramofont ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Gramofon tetoválási vázlat

Hány olyan zenei szimbólum létezik, amelyet tetoválásként lehet átvinni a bőrre?


Ezek hangjegyek és lemezek, valamint maguk a zenei csoportok és logóik. A gramofon jelentése azonban némileg más, de mi is pontosan - olvassa el alább.

A gramofon vázlata nemcsak a zene szimbóluma, hanem maga az azt továbbító eszköz is. De menjünk sorban. Nagyon sokféle hangátvitelre képes készülék létezik a világon, és mindegyik kiemelkedik valami különlegességgel. A gramofon előnyei a nagyszerű hangzásban, a klasszikus és stílusos dizájnban rejlenek, amellyel nem csak kedvenc zenéit élvezheti, hanem otthonát is díszíti. A kötetlen légkör és például a loft stílus kedvelői értékelni fogják a dizájnt.

Ebben az esetben a gramofon tetoválás annak a személynek a belső világát jeleníti meg, aki a testére alkalmazta. Egy régi klasszikus készülék minden funkciójával rendelkezik, amely most divatos és aktuális.

Tekintettel arra, hogy maga az eszköz nem is olyan régen jelent meg, a tetoválóipar világában való megjelenéséről nincsenek történelmi részletek, de maga a történelem évtizedekre nyúlik vissza.

Gramofon tetoválási vázlat
Gramofon tetoválási vázlat
Gramofon tetoválási vázlat

Gramofon
tetoválás jelentése

Egy olyan kép, mint a gramofon, egy kar, láb vagy más testrész ékessége lehet, férfiaknak és nőknek egyaránt.


Elsősorban a zene iránti szeretet üzenetét hordozza. A jelentés azonban korrigálja ennek a tetoválásnak a felfogását: vagy zeneszeretőről vagy zenerajongóról beszélünk, mint olyan, azonban ez aligha zeneszerző vagy hangszeren játszó személy.

Ha érdekli a zenészeknek megfelelő tetoválás, akkor itt jobb, ha a hangszerek hatalmas választékához fordul: gitárok, dobok, szintetizátorok, trombiták, szaxofonok és így tovább. A hangot reprodukáló készülék a hallgatók, nem pedig az előadók számára alkalmas.

A készülék autentikus stílusát és dizájnját a mai fiatalok értékelni fogják, hiszen visszavezeti az embert az eredeti forráshoz, a zenéléshez szükséges elektronikus eszközök megjelenésének kezdetéig. A műfaj, a stílus és a rendezés itt nem fontos: legyen szó klasszikusról, jazzről vagy rockról, a kellékek ugyanazok maradnak.

Ennek a tárgynak a vintage jellege sok embert vonz és érdekel, ezért a kép bármi lehet. Pontosan milyen is?

Gramofon tetoválási vázlat
Gramofon tetoválási vázlat

A gramofon vázlata és változatai

Egy kis tetoválás díszíti a kéz csuklóját vagy alkarját, amely élénkíti az ügyfél stílusát.


A kép különböző méretű és színű lehet, hogy kiemelje a test azon részét, amelyet a kép exponál és díszít.

Azok a férfiak, akik gramofonvázlatot választanak maguknak, gyakran választanak terjedelmes és palettában gazdag rajzokat. Bár bizonyos esetekben a munka a klasszikus változatban marad, ahol hangsúlyozni kell magának az eszköznek az eredetiségét. Ebben az opcióban a kép részletes változatban kerül továbbításra.

Ha különböző elemeket ad hozzá a munkához, az érték módosítható:


  • Ha van egy DJ a készülék mellett, akkor ez a vintage berendezést és a zenei irányt jelzi;
  • Ha a tetováláson lévő kép mellett emberek is vannak, akkor beszélhetünk a kellemes kommunikáció kényelméről és melegségéről;
  • A gramofon egy rangos díjátadó ünnepségen is kitüntetés, így a testen való jelenléte jó zenei műveltségre utalhat.Ezenkívül a megadott vázlat egy másik tetoválás vagy heg elrejtésére is alkalmazható. Itt olyan képet kell választania, amely tökéletesen fedi a nem kívánt tetoválást.

Egyszóval a gramofontetoválású embert élete minden szakaszában zenerajongónak, zenekedvelőnek és hangszeretőnek nevezhetjük. A munka elrendezése - csak az ügyféltől függ. Ha bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogyan készítsen legjobban tetoválást, melyik vázlatot válassza, hova helyezze el stb., akkor mindig szívesen segítünk minden kérdésben.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT