Tetoválási vázlatok "gravírozás" - VeAn Hungarian
Gravírozás

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Gravírozást

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Gravírozást ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválási vázlatok "gravírozás"

A gravírozás a 6. századig nyúló művészeti ágak közé tartozik.

Mi egy ilyen típusú művészet? Ez egy gyakori kép alkalmazása különféle anyagokon, például vason vagy fán. Idővel ez a művészet átadta helyét az összetettebb alkotásoknak: tájképeknek, bibliai motívumokat tartalmazó képeknek stb. De több évszázad elteltével a gravírozás ismét visszatért a művészethez, de már a testfestés típushoz. A tetoválás területén a gravírozás a 2000-es évekre nyúlik vissza, ennek a stílusnak az alapítója Duke Riley mester. 2000 nyarán Riley megnyitotta a világ első tetováló stúdióját New Yorkban. A stúdió neve "East River Tattoo". A gravírozott tetoválások azonban csak néhány évvel ezelőtt kezdtek széles körben híresnek lenni.

A "gravírozás" tetoválást pontosan ennek a művészetnek a hagyományaival hajtják végre, az ilyen művek mindig elegánsnak, tömörnek és kecsesnek tűnnek. Az ilyen stílusú tetoválásokat gyakran kreatív emberek választják: zenészek, tervezők és így tovább.

Tetoválási vázlatok "gravírozás"
Tetoválási vázlatok "gravírozás"
Tetoválási vázlatok "gravírozás"

Megkülönböztető stílusjegyek

A gravírozás stílusú tetoválási vázlatokat könnyű felismerni, mivel megvannak a saját jellegzetességeik:


  • A képek monokromatikus színekkel készülnek, többnyire a pigment fekete tónusa érvényesül;
  • Az erős sraffozás a gravírozás szerves jellemzője;
  • Tiszta kontúrrajz;
  • Nyomtatási hatás jön létre;
  • A vonalak vékonyak, ügyesek;
  • A további grafikai elemek világos körvonalúak;
  • A lineáris sraffozást árnyékok létrehozására használják.A "gravírozott" tetoválási vázlatok egy egyszerű szürke ceruzával készült rajzra hasonlítanak, amely távolról egy "Old School" stílusú tetoválásra és egy "Sketch Style" stílusú tetoválásra emlékeztet. Kívánt esetben a tetoválás kis élénk színű elemekkel hígítható, a kép új színekkel csillog, és eredetibbnek tűnik. Ennek a stílusnak a fő fénypontja a sziluett. Ha helyesen végzi el, a tetoválás nem veszíti el alakját, az árnyékok és a vonások ugyanolyan minőségűek lesznek.

Tetoválási vázlatok "gravírozás"
Tetoválási vázlatok "gravírozás"

Vázlatlehetőségek

A "gravírozás" stílust olyan emberek választják, akik szeretik az egyszerűséget és az eleganciát.

A "gravírozott" tetoválás bármilyen stílushoz illeszkedik, az ilyen stílusú képek egyszerűek és tömörek. Ebben a stílusban sokféle kép készül, az egyszerű virágtól a bonyolult színpadi rajzokig. Bármilyen irány, legyen az: mitológiai lények, középkori lovagok, fantázia, az állat- és növényvilág képviselői lenyűgözőnek és eredetinek tűnnek a gravírozás stílusában.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ezeket a műveket könnyű elvégezni. A gravírozás pontos ábrázolásához azonban jelentős tapasztalatra van szükség, különben piszkosul végezhető a munka. Ezért, ha ilyen stílusú vázlatot keresett magának, komolyan kell megközelítenie a mesterválasztást. Ez egy bevált szakember legyen, akinek a portfóliójában már vannak ilyen stílusú munkák.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT