Griffin

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Griffmadarat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Griffmadarat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Griffin tetoválás vázlatok

Mindenki ismer ősi mítoszokból egy nemes lényt, melynek sasfeje és oroszlánteste van, ennek a csodálatos teremtménynek a neve griffin.


Évszázadokon keresztül az emberek vitatkoztak ennek a hatalmas mitológiai lénynek a dicsőségéről. Egyesek azt mondták, hogy démonok ereje van, míg mások úgy vélték, hogy a griffin Krisztus képmásának megszemélyesítése. Valójában sok történet azt mondja nekünk, hogy Krisztus, mint az oroszlán, uralkodhat a földön, és felszállhat a mennybe, mint egy csodálatos sasmadár. Kezdetben ennek a lénynek a „grifoleon” neve volt, mivel oroszlánteste volt, szárnyakkal és sasfejjel. Később a nevét a számunkra ismerősre változtatták - griffinre.

A griffinek a különböző népek mítoszaiban találhatók, képére nézve előkelőség, bátorság, büszkeség és nagyság gondolatai jönnek. A griff a rendkívüli erő és gyorsaság szimbóluma is, mert nagyon gyorsan tud mozogni a földön és nagy távolságokat megtenni, az égen lebegve. A fenséges teremtményt ábrázoló tetoválások nagyon népszerűek a férfiak körében, ritkábban a nők körében.

Griffin ttetoválás minta
Griffin ttetoválás minta
Griffin ttetoválás minta

Szemantikai jellemzők

Általánosságban elmondható, hogy a griff képével ellátott tetoválás férfiasabb, emellett különleges jelentése van.


Az ókorban az emberek a griffeket Zeusszal társították, kutyáinak nevezték őket, és azt hitték, hogy ezek a lények kincseket őriznek. Képe gyakran fellelhető az Életfa legendáiban, amelynek mindkét oldalán griffek voltak. Amelyek őrként működtek, védve minden rossztól. Gyakran a mitológiai lényt ábrázoló tetoválások ehhez a jelentéshez kapcsolódnak. Ez gyakran olyan rajz, amelyen egy griff megöl egy kígyót vagy egy sárkányt. Ezenkívül a griff képe a harcosok szimbóluma volt, ami bátorságot és nemességet adott nekik. Ebben az esetben a griff a hátsó lábain állva ábrázolja, ami azt jelzi, hogy készen áll az akadályokra. A griff tetoválás másik jelzése a szerkezetéhez kapcsolódik, mivel oroszlán teste van - ez földi kezdetről, nagy fizikai erőről beszél, a sas feje és szárnyai pedig mennyei kezdetről, magas intelligenciáról és állandóságról beszélnek.

Amint fentebb említettük, a griff tetoválásnak jellegzetes férfi karaktere van, ugyanakkor sok nő előnyben részesíti ezt a képet. Leggyakrabban ezek erős akaratú, erős nők, akik bíznak magukban, erősségeikben és a holnapban. Női esetben a tetoválás jelentése kissé eltér a férfiétól, de lényegében a jelentés ugyanaz marad.

Griffin ttetoválás minta
Griffin ttetoválás minta

A teljesítmény árnyalatai

A griff tetoválás különböző stílusokban készíthető, és még mindig nagyon hatékony.


Például a kép megvalósítható a realizmus stílusában, ebben az esetben a griffnek egy terjedelmes hely kell, amelyen ez a mitikus lény teljes dicsőségében ábrázolható. Lehet színes vagy fekete-fehér rajz, a megrendelő kívánságától függően. Egyébként, ami a színsémát illeti, leggyakrabban a griff feje és szárnyai aranyra vannak festve, az oroszlán teste pedig a szokásos szín. Megtalálható az élénkpiros színekben kivégzett griff képe is, arany fejjel és szárnyakkal. Ez a kép egy mecénás értelmezése, aki védelmez és ésszerű tanáccsal tud szolgálni.

Amint látjuk, a griffnek többféle értelmezése van, különbségük a kép árnyalataiban rejlik. De ha az összes megnevezést kombináljuk, akkor végül a griff tetoválás következő értelmezését kapjuk:


  • Nemesség;
  • Védelem;
  • Az igazságosság jelképe;
  • Nagy hatalom.Egy ilyen erős lény, mint a griff, mindig vonzza az erejét, nemességét és szabadságát. És a képével ellátott tetoválás nem hagy közömbösen több embert.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT