Gyémánt tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Gyémánt

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Gyémántot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Gyémántot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Gyémánt tetoválási vázlatok

A gyémántnak vagy briliánsnak a legideálisabb formái vannak.

Ősidők óta az uralkodók, harcosok és püspökök ezt a követ a jelüknek tekintették. A gyémánt évek óta lenyűgözte az embereket a széleken lévő gyönyörű fényjátékával. Úgy vélik, hogy India a gyémánt (briliáns) szülőhelye, mert ebben az országban találták meg az első drágakövet a negyedik században időszámításunk előtt. Azóta az embereket magával ragadja a gyémánt csodálatos tisztasága és felülmúlhatatlan ereje. A gyémánt tetoválás tökéletesen kiemeli ugyanazokat az emberi tulajdonságokat (tisztaság, szépség, keménység, erő), lehet ezért az emberek gyakran gyémántot kezdtek ábrázolni a testükön. A gyémánt tetoválás univerzális, mind a női, mind a férfi körben népszerű.

tetoválás gyémánt

Gyémánt tetoválás
jelentése férfi nő számára

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a gyémánt tetoválás jobban megfelel a nőknek, mivel gyakran a luxushoz és a szépséghez kapcsolják.

De ezektől a tulajdonságoktól eltekintve a gyémánt a legkeményebb kő az egész világon. A gyémánt az ősi harcosok talizmánja volt. Úgy tartották, hogy a kő erőt és bátorságot ad a harcosoknak, valamint segít nekik túlélni és leküzdeni a nehézségeket, segít megbirkózni a legnehezebb kihívásokkal is. A gyémánt az akaratot, a lelki erőt jelöli, a nemesség és a büszkeség jele. A gyémánt képét testükre helyező férfiak bátorságukat, legyőzhetetlenségüket, erejüket és magabiztosságukat hangsúlyozzák.

Briliáns, gyémánt, hatékonyan hangsúlyozza a női szépséget, ez a tisztaság és a hűség jele. Belülről jövő és a széleken csillogó kisugárzása a külső szépségét jelzi, gazdag belső világgal megtöltve. Gyémánt a nő részére a tisztaság és az ártatlanság jele, kifinomultságot, tökéletességet, ideálisságot is jelent.

tetoválás gyémánt
tetoválás gyémánt
tetoválás gyémánt

Erős védö ezköz

Ahogy fentebb a szövegben említve volt, a gyémánt a harcosok talizmánja volt, de ezen felül a drágakő nagyon erős energiaerővel is fel van ruházva.

Úgy vélik, hogy eltávolítja a különféle bajokat és károkat az emberből. Megvédi tulajdonosát minden rossztól, segít, hogy ne engedelmeskedjen mások befolyásának. A nőnél a gyémánt a legerősebb védelmező szerepét tölti be, a termékenységet és a nőiességet is jelenti. India lakói gyógyító tulajdonságokat tulajdonítanak a gyémántnak, a briliánsnak. Az emberek úgy hitték, hogy egy drágakő megérintésével még a legsúlyosabb betegségből is meg lehet gyógyítani az embert. I. Erzsébet soha nem vált meg a gyémánttól, úgy tartják, hogy a kő volt az, amely erőteljes védelmet nyújtott neki a pestis ellen. A püspökök úgy vélték, hogy a gyémánt tisztaságával megvédi őket, és még a Sátán sem tud megbirkózni a gyémánt tisztaságával.

Úgy vélik, hogy a gyémánt tetoválás a szerelmi kapcsolatok őreként működik, a szerelmesek gyakran gyémánt képeket választanak páros tetováláshoz. Így a pár örök hűséget mutat egymásnak, őszinte szeretetet, őszinteséget és odaadást.

tetoválás gyémánt

Kép változatok

A gyémánt tetoválásokat általában jól látható helyeken helyezik.

A leggyakrabban gyémánt képpel díszített testrészek a hát, az alkar, a csukló, az ujjak, a kezek. A tetováláshoz leggyakrabban lila, kék, rózsaszín árnyalatokat választanak, de gyakran előfordul a fekete gyémánt képe is. A gyémánt lehet külön kép vagy további elemekkel. Ha egy gyémánt összes jelentését összekapcsoljuk, a következő képet kapjuk:

  • A luxus, a siker jele;
  • Fényerő, eredetiség;
  • Elpusztíthatatlan erő, nemesség, büszkeség jele;
  • A legerősebb amulett;
  • A nőiesség, a termékenység jele.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.