Gyertya tetoválási - VeAn Hungarian
Gyertya

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Gyertyát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Gyertyát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Gyertya tetoválási vázlat

A testfestés világában számos vázlat létezik különböző témákban.

A nagy képválaszték között vannak olyan rajzok, amelyek már régóta hozzánk kerültek. Az egyik ilyen ősi kép egy gyertyának tekinthető. Ez a minta volt a legnagyobb kereslet az Európai népek körében. A gyertya tetoválás a lélek és az élet szimbóluma, ezért tisztelik. A középkorban az emberek, akiknek testén gyertya tetoválás volt, szerzetesek, utazók, kereskedők és még bűnözők is voltak. A keresztény kultúrában a gyertya az egyik legfontosabb elem.

A gyertya tetoválásnak számos értelmezése létezik, nézzük meg őket.

Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási

A gyertya tetoválás jelentése

A gyertya tetoválás olyan fényt képvisel, amely segít az élet nehézségeiben.

Ez a tetoválási vázlat a következőket is szimbolizálja:

  • Bölcsesség;
  • Remény;
  • Élet;
  • Tiszta gondolatok.

Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási

Ebben a tetoválásban a láng nagyon fontos, mert az emberi út megvilágítását szimbolizálja.

Ez a tetoválás azt sugallja, hogy az élet mulandó, mert a gyertyát könnyű eloltani és meggyújtani. A gyertya képe is jelezheti a gyászt. Ilyenkor a kialudt gyertya a gyászt szimbolizálja, a lefolyó viaszcseppek pedig könnyek. A gyertya tetoválásokat a testen ábrázolják egy szeretett személy emlékére. Egy ilyen tetoválási vázlat az élet emlékezetes és fordulópontjait is tükrözheti. A fényesen égő gyertya szimbolizálja az ember erős lelkületét, a fejlődési vágyat és önmagát is. Az égő gyertya tetoválása egyfajta ösztönzés az ember számára, hogy új magasságokat érjen el, és méltósággal leküzdje az élet minden nehézségét.

Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási

A gyertya tetoválási vázlata Isten fényét és kegyelmét szimbolizálja, ezért befolyásolhatja az ember sorsát.

A gyertya szimbólumát gyakran a mágiához kötődő emberek választják, mert a gyertyát misztikus oldalról is jellemzik. A pszichés képességekkel rendelkező emberek azt állítják, hogy a gyertyakép viselése erősíti az ember auráját és emberi erejét. Mindenki a saját jelentését adja a gyertya tetoválásnak, de továbbra sem szabad megfeledkezni a gyertya tetoválás főbb jellemzőiről.

Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási
Helyek a gyertya tetoválás alkalmazásához

A tetoválási vázlatok és technikák széles választéka létezik a tetoválás alkalmazására, így biztosan a megfelelő vázlatot választja.

A gyertya tetoválás a férfi és a női tetoválásokra egyaránt vonatkozik. A tetoválás léptéke eltérő lehet, attól függően, hogy melyik testrészen szeretné látni a képet.

Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási

A gyertya tetoválás a test különböző részein látható, de leggyakrabban:  • Kezek;
  • Lábak;
  • Csukló;
  • Nyak.

Gyertya tetoválási
Gyertya tetoválási

A gyertya testrajza leggyakrabban fekete-fehérben készül, míg a tetováló művész kiemelt figyelmet fordít a gyertya lángjára, így a sötétség körüli kör fényesebbé és kifejezőbbé válik.

Egy gyertya tetoválás kiegészíthető különféle tematikus elemekkel, egyedi képet készítve, és még nagyobb értelmet adva a tetoválásnak, lehet gyertyát tartó kéz, óra vagy virág. Ezekkel a szimbólumokkal párosított gyertya tetoválás tökéletesen kiegészíti a képet.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT