"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Halál a kaszával

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Halált a kaszával?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Halált a kaszával ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok

A művészi tetoválások területén nagy kereslet mutatkozik a „halál kaszával” készült vázlatokra.


Ez egy univerzális kép, amelyet férfiak és nők egyaránt választanak. Sokan félnek a kaszával kiegészített haláltetoválástól, sokan szeretik ezt a képet, vannak, akik közömbösek az ilyen jellegű tetoválások iránt. Sok a kaszával való halál vázlata, más stílusban, technikában, más cselekményben. Bárki választhat kedvére való képet.

A kaszával való halál tetoválási vázlata sokakat megijeszt, úgy tűnik, hogy egy ilyen tetoválás negatív megjelöléssel rendelkezik. Ez a vélemény azonban téves. A kaszával való halál vázlatának számos pozitív és negatív elnevezése van, amelyekről ebben a cikkben fogunk megtudni.

"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok
"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok

Néhány történelmi információ

Tudod, miért ábrázolják a rajzokon a halált kaszával és fekete kapucnis pulcsiban?


A hatalmas számú ember halálát okozó fekete (bubó) pestis nehéz időszakában felmerült a kifejezés: „a halál elkaszálta”.
A keresztény vallásban olyan nézet alakult ki, hogy a ferde halál választja el a lelket az emberi testtől. A lélek szabaddá válik és elhagyja a testet, a mennybe kerül.
Ami a művészetet illeti, a reneszánsz óta a kaszával való halál első képe jelent meg. Albrecht Dürer (német grafikus és festő) "Lovag, halál, ördög" című metszetet készített, amelyen a halált kaszával ábrázolták.
Érdekes, hogy Ázsia keleti részén is a halált kaszával ábrázolták, van olyan vélemény, hogy valaki a saját szemével látta és leírta a megjelenését.

"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok
"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok
"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok

A "halál kaszával"
tetoválás megjelölése

Ha egy kaszával való halál tetoválás kikúszik, akkor ez a tetoválás egyértelműen nem neked való, ha nem egy rajzfilm humoros képe.


A kaszával való halál tetoválás az ember bátorságát képviselheti, így az egész világnak demonstrálja, hogy nem fél semmitől. Hiszen ha fél a haláltól, aligha választotta volna ezt a vázlatot tetováláshoz.
A kaszával való halál vázlata kártyázással vagy kövekkel egy haláljáték jele, melynek mottója a következő mondat: "nyerj vagy halj meg".
Sokan a halál képét a sátánizmussal társítják, de van ennek teljesen ellentétes véleménye is. Úgy gondolják, hogy a halál képe egy kaszával az ember testén talizmánként szolgál számára minden rossztól. Ebben az esetben az ember azt hiszi, hogy a szerencse "szereti", ezért gyakran kockáztat, miközben épségben marad.
Sok motoros számára a kaszával ábrázolt halál a szerencse jele. A "Sons of Anarchy" című kultikus sorozatban a motorosokon (a sorozat főszereplői) a halált kaszával a hátukon ábrázoló mellények voltak. Néhányuknak ugyanaz a tetoválás volt a hátán.
A kaszával kiegészített halál vázlata is ilyen pozitív megjelölést hordoz: ez minden élőlény újjászületésének egyik állomása. Halál nélkül az élet lehetetlen lenne, mert mindennek vége szakad.

"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok
"Halál a kaszával" tetoválási vázlatok

Helyek a tetoválásokhoz és alkalmazási variációk

A kaszával való halál tetoválás testfelületének kiválasztásakor a legmegfelelőbbek a nagyméretű helyek: hát, mellkas, has, alkar, lábszár.


A halálos kasza tetoválás stílusának kiválasztásakor a thrash polka, a pöttyök, a grafika hatékonyan megfelelnek. Az Ön kívánsága szerint a tetoválás bármilyen kívánt stílusban és technikában ábrázolható.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.