Handpoke tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Handpoke

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Hand poukot

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Hand poukot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Handpoke
tetoválás vázlatok

A Handpoke tetoválás a kép tökéletlensége és primitivitása ellenére népszerű a különböző szubkultúrák rajongói és a kezdő tetováló művészek körében.Hogyan tűnik ki ez a stílus a testfestés egyéb területei között, és milyen jellegzetességei vannak?

A handpoke (más szóval egy otthon végzett tetoválás) a tetováló kultúra elődjének tekinthető, mivel a testrajzok még az ősi törzsekben is az ember szerves tulajdonságai közé tartoztak. Mivel nem voltak speciális készségeik és felszerelésük, őseink rögtönzött eszközökkel, próba útján és hibát ejtve gyakorolták a tetoválás művészetét. A képeket kő- vagy csonttűkkel vitték fel a testre.

A tetoválás művészetének fejlődésével és számos különböző trend megjelenésével a handpoke fokozatosan eltűnt. Aztán az igazi rajongók úgy döntöttek, hogy megőrzik és kiemelik egy külön stílusba, megőrizve ennek az iránynak az eredetiségét és primitivitását. A közelmúltban még a professzionális tetováló művészek is elkezdték utánozni a handpoke stílusát munkáikban, szándékosan szabálytalan és egyenetlen alakú képet alkotva.

Handpoke tetoválás vázlatok
Handpoke tetoválás vázlatok
Handpoke tetoválás vázlatok

A stílus jellemzői

A handpoke stílusú tetoválásokat a lázadó szellemű emberek részesítik előnyben, akik sokkolni akarják a nyilvánosságot, és arra törekszenek, hogy kifejezzék egyéniségüket.


Először is ezek a tinédzserek és fiatalok. Egy ilyen tetoválás segítségével tiltakozást fejeznek ki, amelynek tárgya a szülők vagy a társadalom. A szubkultúrák rajongói is ide tartozhatnak.

A handpoke irány megkülönböztető jellemzői:

  • Egyszerű, mély gondolatotól mentes rajzok összetett elemek nélkül;
  • Egyenetlen képek;
  • Fekete festék használata, ritka esetekben – piros;
  • Egyszerű feliratok, szimbólumok (például hangulatjelek);
  • Rajzfilmfigurák;
  • Rajzok az állatokról.A kezdő tetováló művészek számára a handpoke ideális lehetőség. A hiba kockázata ebben az esetben minimálisra csökken, mert a vázlatok meglehetősen primitívek. Bármely kép javítható és újratervezhető a folyamat során. Ez csak a tetoválás eredetiségét és egyediségét fokozza majd.

Handpoke tetoválás vázlatok
Handpoke tetoválás vázlatok

Handpoke
tetoválás technikája

A handpoke technikában lévő testrajzot könnyű otthon készíteni professzionális tetováló gép nélkül.

Furcsa módon, a kép helyes felvitelésvel a vele járó traumatizálás itt minimális. A hagyományos tűvel készült tetoválás sokkal gyorsabban gyógyul. Ha azonban nem tartják be a megfelelő egészségügyi előírásokat, könnyen fertőzést lehet kapni. Munka előtt a tűt tűzzel, majd vodkával vagy alkohollal kell kezelni. Minden szerszámot, beleértve a festéktartályt is, fertőtleníteni kell. Néhány szúrás után a bőrt azonnal le kell törölni a vértből és a tintától. A munka befejezése után a képet védő anyaggal kell lefedni. Ez megvédi az embert a baktériumok és a fertőzés kialakulásától.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.