"Harmadik szem" tetoválási - VeAn Hungarian
Harmadik szem

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Harmadik szemet?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Harmadik szemet ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Harmadik szem"
tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás területére évszázadok óta nagy a kereslet a férfiak és a nők körében.

A tetoválások rajongói különböző korú, élet prioritásokkal, értékekkel és különböző vallású emberek. Nem meglepő, mert a testfestés területén sok éven át rengeteg vázlatot gyűjtöttek össze sokféle ízhez és színhez. Ennek ellenére a modern tetoválóművészek továbbra is dolgoznak, fantáziálnak, és új, egyedi mintákat készítenek.

Ma népszerű téma az ezotéria, a karma megtisztulása, a spirituális személyiség fejlesztése, a szamszára köre, a harmadik szem stb. Ezek a témák nem tudták megkerülni a testfestés szféráját, amely különféle témákról gyűjt vázlatokat. És az olyan tetoválások, mint a samsara vagy a harmadik szem, nagy keresletet mutatnak a tetoválóipar rajongói körében. Ebben a cikkben a harmadik szem tetoválásáról fogunk beszélni.

A „harmadik szem” tetoválás vázlata egy univerzális kép, amely mind a férfiak, mind a nők körében népszerű. Miért vonzza ez a vázlat az embereket? Milyen szimbólum rejtőzik a harmadik szem tetoválásában? Ebből a cikkből ezt és még sok érdekes dolgot megtudhat.

"Harmadik szem" tetoválási
"Harmadik szem" tetoválási
"Harmadik szem" tetoválási

Harmadik szem - mi ez?

A harmadik szem az egyik, nevezetesen a hatodik csakra, amely a szemek között helyezkedik el.

Ha az ember kinyitotta ezt a csakrát, tudatosabbá válik a világ érzékelésében, és spirituális tudásra tesz szert. A harmadik szem másik neve a hatodik érzék. Azokat az embereket, akik kinyitották ezt a csakrát (harmadik szemet), általában pszichikusoknak nevezik.

Az ezotéria alapján minden embernek van harmadik szeme, nyitott hatodik csakrával születünk. Ahogy azonban felnövünk, tudatalattink blokkolja. Ahhoz, hogy újra felfedezze a harmadik szemét, keményen kell tanulnia és gyakorolnia.

"Harmadik szem" tetoválási
"Harmadik szem" tetoválási

A harmadik szem jelentése
a tetoválási iparban

A harmadik szem tetoválás azt jelzi, hogy az ember igyekszik fejleszteni lelki világát, sokkal jobban meg akarja ismerni a világot, látni minden élőlény energiáját.

Ez a tetoválás különösen segít feltárni annak a személynek a hatodik érzékét, aki nem hallgat mások véleményére, megszabadította magát az előítéletektől, nem törődik azzal, hogy a körülötte lévő emberek ítélkeznek felette. Mert az emberek jelentős része nem érzékeli az ezotériát, és ezt a tanítást gúnyosan, néha elítélve is kezeli.

A harmadik szem művészi tetoválása az embert spirituális emberként jellemzi, aki folyamatosan fejlődik, magas dolgokra nyúl, új ismeretek elsajátítására törekszik. Az ilyen emberek nem titkolják meggyőződésüket, hisznek abban, hogy a spirituális fejlődés az életük szerves része.

"Harmadik szem" tetoválási
"Harmadik szem" tetoválási
"Harmadik szem" tetoválási

Harmadik szem kép variációk

Elég sok harmadik szemet ábrázoló vázlat van.

Ez lehet egy három szemű állat vagy madár képe, vagy egy emberi alak képe harmadik szemmel a homlokban. A legbátrabbak egy harmadik szemet rajzolhatnak közvetlenül a homlok közepére.

A tetoválásokat feketében, vagy a szó szerinti értelemben a szivárvány összes színében készítik. Ezenkívül a harmadik szemet gyakran kékkel ábrázolják, mivel a kék a hatodik csakra színe.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.