Háromágú szigony tetoválási - VeAn Hungarian
Háromágú szigony

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Háromágú szigonyt ?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Háromágú szigonyt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Háromágú szigony
tetoválási vázlatok

A tetoválás művészetében sok népszerű kép található, különféle stílusokban és színváltozatokban.

A számos testdizájn egyike a háromágú szigony kép, amelyre nagy a kereslet a tetoválás kedvelői körében. Az ilyen testkép bátor, határozott emberként írja le az embert, akinek erős jelleme van, és nem enged az irányíthatatlan gyengeségeknek.

Háromágú szigony tetoválási
Háromágú szigony tetoválási
Háromágú szigony tetoválási

Különböző
kultúrák értelmezése

A háromágú szigony képének ősi gyökerei vannak, mivel a művészi tetoválás szférájába lépett, ez a design sok rajongót szerzett.

A mitológia szerint sok istenséget háromágú szigonnyal ábrázoltak, így ezt a szimbólumot szinte minden kultúra említi. A görög mitológia szerint a háromágú szigony Poszeidón fegyvere, a tengeri uralkodó hatalmát megtestesítő szimbólum. Az indiai vallásban Shiva Istent háromágú fegyverrel ábrázolják.

Háromágú szigony tetoválási
Háromágú szigony tetoválási

Ez a szimbólum így személyesítette meg az istenséget:

  • Teremtő, megőrző és pusztító;
  • A három világ ura (égi, földi és földalatti);
  • Az Idő Ura, aki irányítja a jelent, múltat ​​és jövőt.

Kína népe nagy erővel és hatalommal társította a háromágú szigonyt. A buddhista vallásban ez a jel Buddhát, tanításait és a szerzetesi közösséget képviseli, amelyek mindegyikét „Buddha három kincsének” nevezik. A keresztény vallásban a háromágúnak kettős jelentése van: egyrészt a Szentháromság, másrészt a káosz jele. Az olyan istenek, mint Perun és Tagimasada szintén ezzel a szimbólummal vannak ábrázolva.

Háromágú szigony tetoválási
Háromágú szigony tetoválási
Háromágú szigony tetoválási

A háromágú szigony dizájnt gyakran olyan emberek választják, akiknek életük vagy hivatásuk a tengerhez kötődik, vagy azok, akik túlélik a tenger tomboló mélységét.

Fontos, hogy ne feledkezzünk meg a háromágú szigony legszembetűnőbb és legelterjedtebb képéről, amely Ukrajna címere. Egy ilyen kép az ember testén a hazája iránti szeretetét, a szabadság, a barátság és a jóság iránti szeretetét jelzi.

Háromágú szigony tetoválási
Háromágú szigony tetoválási
A tetoválás
alkalmazás variációi

A háromágú szigony vázlat nemcsak szép kép, hanem mély értelmezést is hordoz.

A testkép tulajdonosának meg kell egyeznie a rajzzal. Ez a szimbólum a bátorságot és az erőt személyesíti meg, emellett az istenek fegyvereinek jele. Ezért függetlenül attól, hogy milyen további elemekkel van tele a tetoválás, a háromágú csúcsai mindig fenyegető megjelenést kölcsönöznek. A háromágú szigony népszerű a férfiak és a nők körében. Ezenkívül egy ilyen tetoválás a lány testén szimbolizálja a tulajdonos belső erejét, kitartó karakterét, elszántságát és pozitív energiáját.

A háromágú szigony tetoválás jól mutat a test bármely részén. A férfi tetoválások általában nagy méretűek, és a háton, a mellkason, az alkaron és a vállon helyezkednek el

Háromágú szigony tetoválási
Háromágú szigony tetoválási
Háromágú szigony tetoválási

Létezik egy változat, amely szerint a háromágú szigony tetoválás egy sárkány megszemélyesítése (a sematikus ábrázolása); az ilyen minták az erő, ügyesség, figyelem, bátorság és jogdíj jelét hordozzák.


Egy másik változat szerint a háromágú horgony képeként működik, amely a tetoválás tulajdonosát az életével elégedett emberként jellemzi. Ez a kép talizmánként is szolgál tulajdonosa számára.

Ha a tetováláshoz háromágú szigony tetoválási vázlatot választ, akkor egy erős amulettet választ, amely felfedi belső erejét, jellemének erejét, elszántságát és rugalmasságát az élet nehézségeivel szemben.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.