Hattyú tetoválási - VeAn Hungarian
Hattyú

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Hattyút?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Hattyút ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Hattyú tetoválási vázlat

A madarak az egyik legszebb lények, feltűnő szépségükkel és nagyszerűségükkel.

A hattyútetoválást általában annak a vágynak a megnyilvánulásaként választják ki, hogy megragadják a levegő elemét. A többi értékről az alábbiakban részletesebben lesz szó.

A legtöbb madárhoz hasonlóan a hattyúk is a szépséget, a magasztosságot, az álmokat, az életerőt, az örömöt szimbolizálják. A lányok gyakran választanak egy hattyú képével ellátott tetoválást, azonban a fiúk is hattyúvázlatot alkalmaznak a bőrre. A jelentési lehetőségek sokfélesége miatt megtalálhatja az Önnek megfelelőt.

Hattyú tetoválási
Hattyú tetoválási
Hattyú tetoválási

Vázlat egy hattyúról és jelentéséről

A hattyú tetoválás a szerelem és az odaadás szimbólumát hordozza, ez a hűség és a tisztaság.

Ez a madár méltó választás lesz romantikusok, költők, írók és művészek, egyszóval minden kreatív ember számára. Ami a hasonló témájú legendákat illeti, a középkor óta az a hiedelem, hogy a költő lelke a halál után hattyúvá változik.

Ennek a tetoválásnak a jelentése is jó, gyógyító és jó: a kelta kultúrában ez a madár éppen ilyen üzenetet hordozott. Ebben a nemzetben az istenségek közé tartozott, a kereszténységben pedig Szűz Máriát szimbolizálta, innen ered az irgalom, a kedvesség és a tisztaság jelentése. Ha további elemeket ad hozzá, létrehozhat egy bizonyos képet erről a gyönyörű madárról. Például az aranyláncokkal a hattyú csak az istenség kelta változatát hangsúlyozza. Ha két hattyúról van szó, akkor szeretőkről, szeretett emberekről beszélünk, akik kölcsönös érzelmeket éreznek. Az értelmezés itt is a hűség, az erős családi kötelék lesz.

Ha csak egy hattyú van a vázlaton, akkor szomorú eseményről beszélünk: leggyakrabban egy szeretett személy emléke, talán a viszonzatlan szerelemről. Az utolsó tetoválást egy szeretett személy nevével is végrehajtják. A tetoválásnak van egy változata, ahol a hattyú fehér színben készül, ami kiemeli annak tisztaságát. A fekete hattyú hordozója varázslatos ajándékát szimbolizálja. Ez különösen az ügyfél előrelátásának ajándéka lehet.

Van egy negatívabb jelentés is, ahol a hattyú a halált szimbolizálja. Miért van ez igy? Ennek az az oka, hogy van egy legenda, amely szerint a madár elénekli az utolsó énekét, mielőtt meghalna. Ezt az értelmezést azonban ritkán használják. A legtöbb esetben a hattyú tetoválás könnyű és romantikus elfogultsággal rendelkezik.

Hattyú tetoválási
Hattyú tetoválási

Kinek felel meg a hattyú vázlata

Az ilyen képet általában olyan fiatalok választják, akiknek életkora megfelel az érzések és érzelmek magasságának.

A kép arra vonatkozik, hogy jelezze szerelmét vagy megtört szívét. A lányok számára a tetoválás kellemes emlékeztető lesz a kapcsolatról, valamint a bőr gyönyörű díszítése. A srácok agresszívebb tetoválási lehetőségeket választanak, bár az üzenet ugyanaz:

  • Összetört szív.
  • Szomorúság egy szeretett személy miatt.
  • Szerelem vagy szeretet.Ebben az esetben hozzáadhat néhány díszítő elemet, például növényе és állatvilágot. Lehet lombhullató erdő a madár hátterében, egy tó, ahol található, virágok, a háttérben lehet a nap. Mindenesetre itt jobban megfelelnek a világos képek, amelyek kiegészítik és hangsúlyozzák a munkát. Ha szomorúbbnak vesszük, akkor van példa magányos hattyúkkal ellátott tetoválásokra egy kis földterületen vagy vízen, hogy a magányt jelezzék. A hattyút leggyakrabban a vízen úszó bőrre alkalmazzák. De a munka, ahol szárnyalhat, nincs kizárva, minden csak az Ön preferenciáitól függ.

Hattyú tetoválási
Hattyú tetoválási
Hattyú tetoválási

A tetoválás elhelyezése

Hol lenne a legjobb hely egy tetoválás elhelyezésére ennek a gyönyörű madárnak a képével?

A lányok a mellkas felső részét választják úgy, hogy a munka észrevehető legyen. Ha egy feltűnőbb lehetőségről beszélünk, ebben az esetben jobb, ha felvázol egy kis hattyút, és alkalmazza a csuklójára. Ha kizárólag saját magának szeretne tetoválást készíteni anélkül, hogy kitenné felülvizsgálatra, kiválaszthat egy zárt területet, ahol csak az Ön számára lesz elérhető.

Ami a srácokat illeti, ők jobban szeretik a kezeket, különösen az alkarjukat; szintén gyakran az ilyen alkotásokat a törzsre, a hátra lehet alkalmazni. A munka kicsit brutálisabb lesz, mint a női változat. Teljesen bármilyen színt választhat a díszítéshez és változatosabbá teheti a tetoválást.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.