Hold Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Hold

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Holdat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Holdat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Hold tetoválás
vázlatok

A titokzatos tetoválások mindig sok ember figyelmét felkeltik, önkéntelenül is azon tűnődsz, hogy egy ilyen kép hány titkot rejt magában, és mit jelent az ember számára.

A bagoly, holló vagy farkas képét ábrázoló tetoválás általában misztikus megjelöléshez kapcsolódik. A hold képével ellátott tetoválás, amelyre szintén nagy a kereslet, nagyon titokzatosnak, varázslatosnak és hihetetlenül látványosnak tűnik. A művészi tetoválások területén számos lehetőség kínálkozik a hold teljesítményével rendelkező képekhez. A hold megjelölése meglehetősen lenyűgöző, mert a holdat már ősidők óta sok nép leírta mítoszaiban és legendáiban. Érdekes módon sok nép kultúrájában úgy vélte, hogy a hold, akárcsak a nap, egy istenség megszemélyesítője. Az emberek mindig érzik magukon a hold erejét, de még mindig nem tudják teljesen megérteni és megmagyarázni ezt a hatást. Bár a hold az éjszaka védőnője, sok rejtélye és titka van, a képével ellátott tetoválás ritkán hordoz negatívumot. A hold képével ellátott tetoválás mély értelmezéssel rendelkezik, és univerzális. Sok férfi és nő is választ egy hold tetoválást, ami mindenkit rejtélyével vonz.

hold tetoválás jelentése
hold tetoválás jelentése

Értelmezés különböző népekben

Sok nép kultúrájában az éjszakai égitestet a női, egyes népeknél a férfi kezdethez kapcsolták.

- Görögországban és Rómában a hold megszemélyesítője Artemisz volt - a vadászat, a termékenység és a női tisztaság istennője, tiszteletére különféle templomokat építettek.

  • Az ókori kelták azt hitték, hogy a hold megszemélyesítője Morgana - a háború és a gyógyítás istennője.
  • A maják a Hold istennőjét is imádták, úgy gondolták, hogy az istennő védelmet nyújt a terhes nőknek.
  • Kínában ezt az égitestet a Yin energiájával hozták kapcsolatba, amely női princípiumként működik. Úgy tartják, hogy a Holdnak hatalmas erői vannak.
  • Az amerikai kontinensen a Hold volt a legfőbb védőszentje, és a leghatalmasabb és legfőbb isten volt. A mennyei világítótestet mindig is nagy becsben tartották, ősidők óta tudták az emberek, hogy a hold hatalmas erőkkel rendelkezik, és képes felülmúlni a napot.
  • A japánok azt hitték, hogy a hold megszemélyesítője Susanoo vagy Takehaya Susanoo-no Mikoto, a szél istene.Az emberek azt hitték, hogy ha a hold dühös, sok katasztrófát küldhet rájuk, mennydörgéssel és villámlásokkal büntetve az embereket. India és az ókori Babilon lakói is tisztelték a Holdat. A Hold közvetlen hatással volt a fontos dátumokra, ekkor kezdték el elkészíteni az első holdnaptárt. Korunkban a Hold határozza meg azt is, hogy mikor lesz az ünnep, ezek közül az egyik a húsvét.

hold tetoválás jelentése
hold tetoválás jelentése
hold tetoválás jelentése

Az a tetoválás, amelyben a hold kikandikál a felhők mögül, kissé misztikus karakterű, gyakran találkozhat ilyen megjelöléssel, mint alvajárás.


Végül is, ahogy a szövegben korábban elhangzott, a Hold képes befolyásolni az embereket, sőt, egyeseket éjszaka sétáltatni is képes. Képét gyakran leírják számos állatnál, például farkasoknál, baglyoknál, denevéreknél és más éjszakai lényeknél. Egyébként ugyanezeket az éjszakai ragadozókat gyakran ábrázolják a Hold hátterében. A jól ismert állat, a macska is a Holdhoz kötődik. Az ókori egyiptomiak a macskákat a Hold őrzőinek tartották, úgy tartották, hogy a szemük a hold tükörképe. Az asztrológusok a holdat az anyaság jegyével társítják, amely a változékony világ ingadozásait, változásait jelöli. Azt is tartják, hogy a Hold felelős az ember érzelmeiért és gondolataiért. A holdat ábrázoló tetoválást általában sötét színekkel alkalmazzák, mivel ez egy éjszakai égi test. Bármilyen kívánt helyen ábrázolhatja, mind a háromdimenziós, mind a kis kép egyaránt eredeti és titokzatos lesz.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT