Homokóra tetoválási - VeAn Hungarian
Homokóra

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Homokórát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Homokórát ábrázolja?

Füllen Sie das Formular aus
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Homokóra tetoválási vázlatok

A tetoválás területén nagyon népszerűek a mély értelmezéssel teli képek.

Az egyik ilyen kép egy homokóra tetoválás. Egy ilyen vázlat leggyakoribb jelentése az időhöz, annak mulandóságához kapcsolódik. Általában ezt a tetoválást azért választják, hogy emlékeztesse Önt arra, hogy az idő múlik, és nem szabad pazarolnia, értékelnie kell minden megélt percét. A különböző kultúrákban egy ilyen kép az ember mértékletességét, kiegyensúlyozott és nyugodt karakterét jelzi.

Az álló óra az élet folyamatos áramlását jelzi. Ha az órát ferdén vagy az oldalán fekve ábrázolják - ilyen módon az ember megmutatja vágyát, hogy megállítsa az időt.

Azok a vázlatok, amelyekben homok helyett koponyákat ábrázolnak, nemcsak az élet mulandóságát, hanem a halált is, vagy inkább annak elkerülhetetlenségét jellemzik minden ember számára.

Homokóra tetoválási
Homokóra tetoválási
Homokóra tetoválási

Férfias jelentés

Az ilyen típusú tetoválás értelmezheti a csalódást, hogy az élet túl gyorsan telik.

Ezenkívül egy ilyen hordható minta azt sugallja, hogy a tulajdonos értékeli az élet minden percét, és nem fog időt pazarolni. Nagyon gyakran egy testmintát egy olyan kifejezés egészít ki, amely mélyebb megjelölést ad a képnek.

Az a tetoválás, amelyben az óra ugyanabban a kompozícióban koponyával van ábrázolva, vagy a halál kezében van, azt sugallja, hogy az idő könyörtelen. Ebben az esetben a tetoválás tulajdonosa mintegy emlékezteti az egész világot, hogy amíg a homok még mindig ömlik az órájában, minden napját a legteljesebb mértékben kell élnie.

Ha az óra alatti vázlaton név és dátum szerepel, akkor a kép az elhunyt személy gyászát jelzi. Így a vázlat tulajdonosa megörökíti a róla szóló emlékeket.

Gyakori az eltört órák mintája is. Az ilyen képek szomorúságot és csalódást hordoznak magukban, amelyek általában az élet mulandóságához kapcsolódnak. Vagy ez a tetoválás azt sugallja, hogy tulajdonosa nem akarja a semmire vesztegetni az időt, és arra törekszik, hogy gazdag életet éljen. Általában a törött homokórát egy olyan mondat egészíti ki, amely teljes mértékben felfedi a tetoválás lényegét.

A vázlat egy másik elnevezése órával az élet ciklikusságához kapcsolódik. Ezzel a képpel a tetoválás tulajdonosa demonstrálja, hogy egyetért a természet törvényeivel.

Homokóra tetoválási
Homokóra tetoválási

Női értelmezés

Általános szabály, hogy a homokóra tetoválás mindig az időhöz kapcsolódik, függetlenül attól, hogy milyen további elemeket ábrázolnak.

A női testen ábrázolt óra ugyanazt az értelmezést hordozza, mint a férfiakét. De mégis vannak különbségek. Általában egy nő egy ilyen rajz segítségével megmutatja, hogy a szépség élettel távozik. Vagy a tetoválás azt mondja, hogy ne veszítsen értékes időt az Ön számára közömbös emberekre.

A nők általában egy homokóra tetoválást választanak emlékeztetőül, amely azt mondja, hogy a fiatalság múlik, és nem szabad szomorúságra és csalódásra pazarolni, tudnia kell élvezni minden napját.

A szíves óra képe az elveszett szerelemről vagy egy emlékezetes dátumról beszél.

Ne feledkezzünk meg ezeknek az óráknak az esztétikai szépségéről. Az ilyen tetoválás segítségével a nők hatékonyan hangsúlyozzák az alak kifinomultságát.

Homokóra tetoválási
Homokóra tetoválási
Homokóra tetoválási

Helyek a homokóra tetoválás alkalmazásához

A homokórák meglehetősen lenyűgözőek a testen, és nagy felületeket igényelnek.

A leglenyűgözőbb tetoválások a vállon, a háton, a mellkason vagy a felső lábon jelennek meg. Lehet színes vagy fekete-fehér kompozíció. A homokóra teljes értékű tetoválásként van ábrázolva, és további elemekkel. Például ez a kép kiegészítheti a feliratot vagy egy másik elemet (madarak, szív, koponya és így tovább), minden az ügyfél választásától függ.

Homokóra tetoválás kiválasztása. Ne feledje, hogy a legfontosabb megjelölés az, amellyel kitölti a tetoválást.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.