Hónap tetoválási - VeAn Hungarian
Hónap

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Hónapot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Hónapot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

A hold tetoválási vázlata

A hold ősidők óta vonzza az embereket titokzatosságával és rendkívüli szépségével.

Az emberek tisztelték és imádták, sok nemzet kultúrája a holdat egy istenség megszemélyesítésének tekintette. Az istenek iránti tisztelet jeleként szokás volt egy égi test sziluettjét a testére tenni, úgy tartották, hogy akkor az istenek még kedvesebbek lesznek hozzájuk, és megvédik őket minden bajtól. De egy holdat ábrázoló tetoválás nem csak a védelem jelentését hordozza magában, az ókor óta a hold mélyebb értelmezéssel jár.

hold tetoválási
hold tetoválási
hold tetoválási

A hold tetoválás jelentése

Sok nép kultúrájában a hold szent jelként, vagy az istenek megszemélyesítéseként működött.


A világhírű Ízisz (Egyiptom), Astarte (Babilon) és Diana (Görögország) istennőknek szent jele volt egy hold. A közismert Szűz Máriának is volt a hold a jele. Úgy tartják, hogy Szűz Mária a női princípiumhoz kapcsolódik, melynek segítségével fénnyel tölti meg az éjszaka sötétjét. A Bizánci Birodalomban a hold jelét a veszély elleni védekezésül használták.

A muszlimok számára az éjszakai égi lámpatest csillaggal van ábrázolva, míg az iszlámban nem hordoz különösebb értelmezést, a muszlimok gyakran ellenzik a vallási megjelöléseket, mert Allahon kívül nincs más isten, ezért nincsenek más jelek, képek. Emiatt a tetoválás, amely egy holdat csillaggal vagy csillagokkal ábrázol, a csodák varázslatos jele. Ezenkívül egy ilyen hordható kép segít az embereknek, hogy ne tévedjenek el, mert a hold és a csillagok mindig utat mutattak az elveszett utazóknak.

Az ókori civilizációk a hold rajzát a nappal vagy a csillagokkal kombinálták, a hold csillagokkal ábrázolt képét az apa gyermekei iránti szereteteként értelmezik.

Az indiánok imádták a holdat, azt hitték, hogy a hold erősebb, mint a nap, hiszen a hold sokszor még nappal is látható, és képes túltenni a napot. Sok kultúra a holdat a harcosok megjelölésével társította, ezért a férfi ruházatot gyakran a hold jelével díszítették.

A hold emellett a titkok és a rejtélyek jele. A kép misztikusabb megjelenése érdekében a holdat kiegészítik a felhők képével, ahonnan látható. A sötét színű tetoválás nem csak rejtélyesebb, de alvajárást is jelenthet. A mosolygó holddal ellátott tetoválás szerencsét hoz tulajdonosának. Sok nemzet úgy véli, hogy a hold képes irányítani az emberi érzelmeket, gondolatokat és érzéseket.

Az emberek a hold képét gyakran olyan állatokkal társítják, amelyek éjszaka kezdik a zsákmányvadászatot. Ilyen állatok a farkasok, a párducok, valamint a baglyok és a denevérek. A hold tetoválását gyakran kiegészíti egy ilyen éjszakai ragadozó, így a kép nemcsak a hold hatását jelzi, hanem lenyűgözőbbnek is tűnik.

hold tetoválási
hold tetoválási

Tolmácsolás nőknek és férfiaknak

Még azelőtt, hogy a csillagászat jól ismert tudománya megjelent, az emberek tisztelték a holdat és imádták azt.

Úgy gondolják, hogy a hold olyan jel, amely szerencsét vonz, és fontos ügyek védőszentjeként is szolgál. A hold képével ellátott tetoválás univerzális. A férfiak a hold kitöltésekor saját értelmezésüket adják bele a képbe. Például egy félhold a férfi testen hangsúlyozza a tulajdonos erejét és brutalitását, és szerencsét vonz neki. A lányok számára a félhold képe is nagy keresletet mutat, de a megnevezés eltér a férfi értelmezéstől. Hiszen a görög mitológia szerint a hold védőnője Artemisz, a vadászat istennője volt. Az értelmezés és a rejtély mellett egy hold képével ellátott tetoválás romantikát ad a lányoknak. Egy hold tetoválás színben és fekete-fehérben egyaránt lenyűgözőnek és titokzatosnak tűnik.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.