Horgony tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Horgony

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Horgonyt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Horgonyt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Horgony
tetoválási vázlatok

Ma az egyik legnépszerűbb tetoválás a horgony képe.Egyiptom művészetében a horgony a férfi és női elvek jeleként működött, és egyben az univerzumot és két elv metszéspontját is jelölte. A mediterrán országok a horgony képét a tengeri istenekkel társították: Neptunusz, Triton, Amphitrite és Varun.

Az elsők, akik horgony képét helyezik testükre, a tengerészek. A horgonytetoválásról lehetett felismerni egy igazi tengerészt. De az idő múlásával a horgony nagyon népszerű tetoválássá vált, és most sok ember testét díszíti.

A horgony tetoválás vázlatának fő megjelölése a megbízhatóság és az állandóság. Hiszen egy igazi horgony egyensúlyt ad a hajónak, a horgony testmintája pedig stabilitást ad a tetoválás tulajdonosának életében.

Horgony tetoválási vázlatok
Horgony tetoválási vázlatok
Horgony tetoválási vázlatok

Horgony tetoválás.
Jelentése a tetoválásokban

Azok számára, akiknek szakmája a tengerhez kapcsolódik, a horgonytetoválás talizmánként szolgál.


A hordható kép azt a hitet kelti a tengerészekben, hogy hamarosan megérkeznek a földre.

A horgonytetoválás azt is jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosának sikerült átkelnie az Atlanti-óceánon, ráadásul vízen.

Ma a tetoválás horgonyának vázlatát nemcsak a tengerészek, hanem más emberek is választják. A lábon lévő horgonytetoválás nagyon gyakori, a kép ezen a helyen jelzi az ember helyes iránytűjét. A lábon lévő horgony nem hagyja, hogy a tetoválás tulajdonosa eltévedjen, és mindig visszaviszi szülőföldjére, bármilyen nehéz is legyen az út.

  • Horgony láncokban. Ez a kép olyan körülményeket jelöl, amelyek szorosan kapcsolódnak egy személyhez, és amelyektől a személy nem hajlandó elválni. Egy ilyen tetoválásnál a fő figyelmet a láncra fordítják, amelynek hossza jelzi az életkörülmény súlyosságát.
  • Horgony halakkal. A kép arról a titokról beszél, amelyet a tetoválás tulajdonosa őriz. És ezt a titkot senkinek sem adatik megtudni.
  • Függőleges horgony. A tetoválás tulajdonosának megbízhatóságát jelöli. Az ilyen képpel rendelkező emberek mindig támaszt, alapot jelentenek minden élethelyzetben.
  • Horgony szögben. Oldalra eldőlt horgony az ember nehéz megpróbáltatásairól beszél, amelyeken már túl van.
  • A horgonytetoválási vázlat a hit megjelölését is hordozza. Az ilyen vallási megjelölés abból a tényből származott, hogy a horgony teteje körvonalában keresztre hasonlít.
  • Horgony delfinnel. Egy ilyen kép azt sugallja, hogy tulajdonosa nem szokott rohanni. Magabiztosan, mérsékelt léptekkel járja végig az életet.
Horgony tetoválási vázlatok
Horgony tetoválási vázlatok

Jelentés a hölgyek
és az urak számára

A férfiak inkább a hátukra, a csuklójukra vagy az alkarúkra helyezik a horgonyképet.


A férfiak esetében ez a kép a tenger és az óceán hullámai iránti vágyukat jelzi. A másik megjelölés egy csendes és biztonságos kikötő, ahová a tetoválás tulajdonosa boldogan tér vissza. Egy másik horgony a férfi testen azt jelenti, hogy a tetoválás tulajdonosa hű kedveséhez és családjához, vagy életelveihez.

A hölgyek a horgony képhez a gyomrot válasszák, a csuklót vagy a kulcscsontot, valamint a lábfejet. A női testen lévő horgony a hűségüket és megbízhatóságukat jelzi.

Nagyon gyakran a horgony megjelenik a páros tetoválásokban. Ily módon a szerelmesek bizonyítják egymásnak megbízhatóságukat, hűségüket, és azt, hogy a nehéz időkben mindig segítségükre lesznek.

A horgonyt ábrázoló tetoválást különböző stílusokban, méretekben és színarányokban alkalmazzák. A horgony teljes értékű tetoválásként, valamint további elemekkel is működhet. A horgony kiegészíthető tengeri élőlényekkel, madarakkal, feliratokkal, amit az ügyfél kíván. Ez lehet színes kép vagy fekete-fehér tetoválás. Mindenesetre a horgony meglehetősen eredetinek tűnik a testen, erőt és magabiztosságot adva a tetoválás tulajdonosának.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.