Hullám tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Hullám

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Hullámot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Hullámot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Hullám tetoválási vázlat

Évmilliókkal ezelőtt a vízből jelent meg az élet, a víz adott fejlődési képességet a legkisebb élőlényeknek is, ami több millió éves evolúció után vezetett mi, emberek megjelenéséhez.


A víz szerepe az emberi életben is kiemelkedő. Mit jelent a hullámot ábrázoló tetoválás? Olvasson tovább.
Már az ókorban is különös jelentőséget tulajdonítottak a víz erejének: varázslók és mágusok beszéltek annak rendkívüli erejéről. Képes tárgyakat tükrözni, gyógyítani, tüzet oltani, szomjat oltani. Az asztalra eső ételt is meglocsolja, állatokat és növényeket öntöz. Ő az élet forrása.

Hullám tetoválási vázlat
Hullám tetoválási vázlat

A hullám tetoválás
jelentése

A hullám maga a mozgást, valamint a fejlődést jelöli.

 1. Hullám.
  Ez a frissesség. Elárasztja az embert, életadó vízzel leönti. Friss ötletek, fantáziadús repülés, lelkesedés és műveltség - mindez egy olyan személyről beszél, aki ilyen tetoválást készített magának.

 2. Egy másik jelentés.
  A változás elkerülhetetlenségébe vetett bizalom. Lehet, hogy nem kardinálisak, és a változás folyamata észrevehetetlen, de mégis megtörténik. Arról is beszél, hogy fejlődni, javítani, jobbá és bölcsebbé válni.

 3. Maga a víz nagyon fontos szerepet játszik az összképben.

 4. Ez egy tisztító elem, amely eltávolítja a rossz energiát, megszünteti az esetleges problémákat.
  A víz áramlásával minden rossz elmúlik. Ezt a jelentést időtlen idők óta fektették bele. A hullám tetoválás összetételében mindezeket az elemeket tartalmazza.

 5. Víz.
  A mozgás szimbóluma, mert az üzleti szféra fejlődéséről, a karrierlétrán való felemelkedésről beszél. Ezen kívül egy másik jelentése a változás. Teljesen bármi lehet, de mindig elkísérik a tetoválás tulajdonosát.

Hullám tetoválási vázlat
Hullám tetoválási vázlat
Hullám tetoválási vázlat

Hullámvázlat készíthető azúrkék színben vagy bármilyen más színben.

Miután nem szabványos árnyalatú vizet készített, hozzáadhat egy darabot a kivonatából. A hullámvázlat más elemeket is tartalmazhat: a hullám segítséget jelenthet szörfözéshez, úszáshoz, búvárkodáshoz stb. Ezért a képen további elemek is megjelenhetnek:


 • Felszerelés;
 • Mosogatók;
 • Hajók és egyéb vízi járművek;
 • Tengeri szörnyek és lakók;
 • Fantasztikus legendák és balladák hősei (sellők, kalózok);
 • Rajzfilmek és filmek szereplői (spongyabob, aranyhal, aquaman).Attól függően, hogy mi legyen az eredmény, a munka kiegészíthető emlékfeliratokkal, például, ha a megrendelő hajón, jachton, bárkán stb. dolgozott vagy szolgált. A hullám annak a jele, hogy az ember szereti a vizet. A hullámot ábrázoló tetoválást a tengerészek, a strandok szerelmesei, az utazók választják.

Hullám tetoválási vázlat
Hullám tetoválási vázlat

Még néhány jelentés

Cikcakk hullám, amelyet gyakran a lányok választanak.

Háromszögbe van zárva, és előrehaladást jelent. Ezt a részletet hangsúlyozzák hitvallásként.
Egy nagy lekerekített hullám harmóniát, elszántságot, önfejlesztést és javulást jelenthet. A mű négyzetbe kerül. A tengerészek esetében gyakoribb lesz több hullám alkalmazása. Egy ilyen tetoválás népszerű mind a tengerészek, mind a kapitányok körében.


Annak a személynek, aki egy ilyen vázlatot választott, a hullám egyfajta amulett lesz, a szimbóluma. Részletesen elemeztük a szimbólum jelentését, és nehéz kérdés, hogy a tetoválás kinek lesz inkább az arcára - férfiaknak vagy nőknek -. Megfelelő tervezéssel a munka sok éven át örömet okoz és vonzza a figyelmet.


Ha a téma már világos előttünk, marad a vázlat kiválasztása. Lehet, hogy egy híres szobor, amelyet egy briliáns művész festett. Ezen kívül érdemes filmeket, rajzfilmeket nézni a feladat meghatározásához. Ha a kép nem formálható, akkor mindig készen állunk a segítségére az írásban és a bőrre való átvitelben. Ezenkívül a munka egy nagy tetoválás része is lehet: a hullámot egy meglévő festmény részeként alkalmazzák, vagy annak kezdeti szakaszában, az első vonásban.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT