Indiai elefánt tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Indiai elefánt

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Ázsiai elefántot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Ázsiai elefántot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Indiai elefánt tetoválási vázlatok

Az elefánt egy szokatlan állat, csodálatos megjelenéssel és erővel.


Ez a csodálatos lény leginkább Ázsia és Afrika országaiban ismert. Ez az emlős a bölcsességet, a békét, a hosszú életet és a barátságosságot, a belső erőt és az odaadást képviseli. Az afrikai országokban az elefántok a legerősebb állatok, amelyeket a helyiek nagy becsben tartanak. India és Kína országaiban az állatot a legfőbb hatalom megszemélyesítőjének tekintik. A buddhizmusban az elefánt a stabilitást és a spirituális tudást jelenti. Az indiai vallásban van egy legenda ezekről a szokatlan állatokról. A legenda szerint korábban az elefántok úgy repülhettek, mint a madarak, szabadok voltak, és senki sem tudta leigázni őket. De egy napon az öreg remete megátkozta az elefántokat, és örökre elvesztették ajándékukat.

A barátságos és pozitív állat komoly energiát hordoz. A mitológiákban és a legendákban az elefánt szent állat, és gyakran az istenek megszemélyesítőjeként működik. A középkori Európában az elefántokat a tisztasághoz, a szeretethez és az odaadáshoz kapcsolták. Mert van egy olyan vélemény, hogy a másfél éves vemhesség ideje alatt az elefántok nem élnek együtt, hanem várják a nőstényüket.

A Római Birodalomban az elefánt a bölcsességet és a győzelmet személyesítette meg. A birodalom összeomlása után az állat a kereszténység győzelmét jelentette a gonosz felett. Ez az értelmezés egy olyan képhez kapcsolódik, amelyen egy elefánt egy kígyót tapos. Különösen tisztelik a fehér elefántot, ez egy nagyon ritka elefántfaj, a buddhista országokban az állat a boldogság, a termékenység, a spiritualitás és a hosszú élet megszemélyesítője.

Indiai elefánt tetoválási vázlatok
Indiai elefánt tetoválási vázlatok
Indiai elefánt tetoválási vázlatok

Az indiai elefánt megjelölése a tetoválási iparban

Az indiai elefántok a legtiszteltebb állatok.


Maguk az istenek hegyeiként viselkednek. Indra - az összes isten királya és a mennyei birodalom uralkodója - elefánton lovagol. Az indiai elefánt leggyakoribb megvalósítása a tetoválás területén egy Ganesha nevű istenség arca. Nagy emberi testtel, elefántfejjel és négy vagy több karral ábrázolva. A képeken Ganeshának egy-tizenhat pár keze lehet. De a tetoválásokban egy istenséget pontosan két pár kézzel ábrázolnak, ami egy jelet hordoz: érzelmi boldogság, jólét, a reinkarnálódás és a kötelezettségek teljesítésének megtagadása.


  • Egy indiai elefánt tetoválási vázlata, nevezetesen Ganesha istenség, tele van pozitív energiával, amely kedvezően befolyásolja az emberi életet. Ez a kép a bölcsesség, a jólét, az erő és az állandóság megtestesítője. Emellett hozzájárul az emberi kreativitás fejlesztéséhez.
  • Az indiai elefánt tetoválása egyfajta talizmán az ember számára, jólétet vonz. Úgy gondolják, hogy egy ilyen hordható minta megmenti a tulajdonost a pénzügyi szektor nehézségeitől.
Indiai elefánt tetoválási vázlatok
Indiai elefánt tetoválási vázlatok

Egy indiai elefánt vázlatát gyakrabban választják a buddhizmushoz kötődő emberek, vagy egyszerűen csak érdeklődnek e vallás iránt.


A tetoválás egy teljes növekedésben lévő istenséget ábrázol.
Ebben az esetben:


  • A fej az óvatosságot jelöli
  • Nagy has - jótékonyság, jólét
  • Tusk – tisztaság mindenben
  • A törzs az értelmet képviseli
  • Fülek – bölcsességAz elefánt éleslátást és erőt jelent, egy ilyen tetoválás megfelel a céltudatos, magabiztos embereknek. Az indiai elefánt képét általában a test nagyméretű részein alkalmazzák, mint például a hát, a váll, az alkar, az oldal vagy a has. A színtéma opció eltérő lehet: fekete-fehér kép, vagy lehet élénk, színes tetoválás. Mindenesetre a tetoválás sok pozitív energiát és jó közérzetet hoz nekünk.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.