Indián Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Indián

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Indiánt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Indiánt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Indián tetoválás
vázlatok

A tetoválás területén az indiánok képei nagyon népszerűek.

Az indiánok, mint mindenki tudja, Amerika őslakosai, akik a mai napig tisztelik népük hagyományait. Az amerikai őslakosok eredeti kultúráját ruháik stílusának különleges elemei, valamint különleges rituálék különböztetik meg. Az indián törzsek ősidők óta nem tértek el hagyományaiktól, időtlen idők óta tisztelegtek őseik előtt és tisztelték a természet szent szellemeit. Az indiánok az állati természet képviselőit is tisztelik, úgy vélik, hogy az elhunyt ősök állatképeket öltenek magukra. A törzs képviselői gyakran viselnek beceneveket egy adott állat nevével, vagy egy állat vagy madár egy részét használják attribútumként, amely az ember jellemének bizonyos tulajdonságait jelzi.

Indián tetoválás minták
Indián tetoválás minták
Indián tetoválás minták

A tetoválás jelentése

  • Az amerikai őslakosok a különféle szertartások lebonyolításához szükséges szent díszítésekről és képekről is híresek lettek. De ez nem jelenti azt, hogy minden indiánt ábrázoló kép kizárólag az állatvilághoz vagy a szellemek világához kapcsolódik. Furcsa módon, de az indiánok körében különösen népszerű az indiánt ábrázoló tetoválás. Érdekes, hogy nem minden indián engedheti meg magának az ilyen tetoválást, hanem csak a vezér. Ennek a képnek a fontossága nyilvánvalóan összefügg a törzsi alárendeltséggel a vezérnek, valamint közvetlenül a vezér hatáskörével.
  • Amikor elkezd gondolkodni az "indián" tetoválás jelentésén, az első gondolatok, amelyek eszébe jutnak, a szellemekkel való kapcsolat és a különféle rituálék lebonyolítása. De az az érdekes, hogy a tetoválás valójában egy nagy szerelem érzést jelent. A megjelölés alapján feltételezhető, hogy ez a fajta tetoválás a legnépszerűbb a női fél képviselői körében. De ez nem teljesen igaz, az indiánt ábrázoló tetoválás univerzális, lányoknak és fiúknak egyaránt alkalmas. Mindazonáltal az indiánt tartalmazó tetoválási vázlatok a férfiak körében népszerűbbek, mivel az erő és a hatalom megjelölését hordozzák.
  • Amellett, hogy a tetoválásnak az indiánok számára különleges jelentése, valamint a szerelem jelentése, az indián tetoválás az erőt, a bölcsességet, az állóképességet és a szépséget jelöli.
Indián tetoválás minták
Indián tetoválás minták

A kép variácioi

Az indiánok ábrázolására számos lehetőség kínálkozhat.

A tetoválásokba az amerikai indián arcának képét, teljes arcát vagy profilját használják. Ezenkívül egy indián ábrázolható teljes növekedésben vagy lóháton. Vannak képek indiánokról a vadászat során, vagy olyan képek, amelyek romantikus üzenetet tartalmaznak, például egy indián a nőjével.

A tetoválásokban az indiánokat általában mindig madártollból készült fejdíszben és hagyományos arcfestéssel ábrázolják. De minden kép különleges cselekményt tartalmaz, és teljesen egyedi. Egy indián vázlata mindig felkelti a figyelmet, elbűvöli szokatlanságával és szépségével.

Az indiánt ábrázoló tetoválás valósághű stílusban néz ki a leglenyűgözőbben, az élénk színek túlsúlyával. Ami a tetoválás alkalmazásának helyét illeti, a kép a legjobban a test nagyméretű területein néz ki, például a háton, a mellkason, az alkaron. De a tetoválásra nincsenek korlátozások, így a vázlat a test bármely kívánt részét díszítheti. Mindenesetre egy ilyen viselhető képpel nagyon lenyűgözően fog kinézni, a járókelők és a körülötte lévő emberek sok pillantását vonzza a személyére.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.