Iránytű Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Iránytű

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Iránytűt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Iránytűt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Iránytű tetoválási vázlat

Az iránytű tetoválás jelentése annyira változatos, hogy alaposan tanulmányozza át, mielőtt a bőrre alkalmazná.


Ehhez el kell olvasnia a tájékoztató cikkünket.

Az iránytű maga a tengerészek, katonák, utazók, turisták és sok más ember nélkülözhetetlen kelléke. A mozgás irányát jelzi, nem engedi letérni a pályáról. Munkásságának egyszerűsége magával ragad, tekintve annak fontosságát és szükségességét. Ezt a tárgyat abban az időben találták ki, amikor még nem voltak repülőgépek vagy autók, ráadásul továbbra is ugyanaz az egyszerű és elemi elem, amely csak néhány alkatrészből áll.

Az iránytű alakja gyakran kerek, kivéve a bizonyos modelleket. Különböző méretű és átmérőjű lehet, tartalmazhat egyéb szükséges érzékelőket, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesebben érezze magát több száz kilométerre a civilizációtól. Vannak csuklós és légi iránytűk, tengeri változatok és szárazföldi mozgáshoz. De a jelentés ugyanaz marad - ez egy lehetőség, hogy megértsük, merre kell menni.

iránytű tetoválás jelentése
iránytű tetoválás jelentése
iránytű tetoválás jelentése

Iránytű tetoválás jelentése

Az iránytű az egyensúlyt szimbolizálja, hiszen ennek a tartozéknak az a fő jellemzője, hogy a pontos információ megszerzéséhez az iránytűnek egyensúlyban kell lennie a kézben.

Az egyensúly lehetővé teszi az ember számára, hogy nyugodt legyen, kiegyensúlyozott döntéseket hozzon anélkül, hogy figyelmen kívül hagyná a probléma részleteit. Az iránytű tetoválásának egyensúlya jelzi a jellemvonásodat, amely mások számára is észrevehető lesz. Ez az érték a sok közül az elsőnek tekinthető.

 1. Bizonyosság.
  1. Végül is az iránytű az, amely lehetővé teszi a bizonyosság és a nyugalom elérését. Ha tudod, hova kell menned, akkor könnyebb lesz az út, és nyugodtan eljutsz a kívánt ponthoz. A választásban, az életutakban, a szakmában és így tovább kapcsolatos bizonyosság az ember magabiztosságának és érettségének mutatója. Azt lehet mondani róla: "tudja, mit akar." Sőt, a cél felé megy.
 2. Céltudatosság vagy összpontosítás.
  1. Egy ilyen tulajdonság jó segítség lesz az üzleti életben, és ha általánosítunk, akkor az egész életútban. Az ilyen érték azt fogja mondani, hogy az iránytű tetoválás tulajdonosa magabiztos a tetteiben, tudja, mit kell tennie, és milyen irányba kell mozgatnia az embert. Az iránytű jelzi az utazás célját, ezért az, aki a tetováláshoz az iránytű vázlatát választotta, jó segítőtárs lesz bármilyen helyzet megoldásában. Lehet tanár vagy tanító is, aki az út elejére irányítja a gyerekeket.
 3. A hűség egy másik jellemző.
  1. Még egy hasonló kijelentés is létezik, ami így hangzik: "Hű a rúdhoz, mint egy iránytű." Tehát egy ilyen tetoválással rendelkező személy olyan jelentést kap, amely magában foglalja a hűséget. Ez lehet egy ügy, az emberek, a preferenciák vagy az életszemlélet iránti hűség.

iránytű tetoválás jelentése
iránytű tetoválás jelentése

Emellett nem zárhatjuk ki, hogy az utazás, a kaland, gyakran a mozgás szerelmesei alkalmazzák az iránytű tetoválást, ugyanez vonatkozik a tengerészekre, felfedezőkre.


Mindegyikük ezt vagy azt a technikát használja, amely végül az iránytű szerepét tölti be. A tetoválás elkészíthető egy régi tengerész témával, vagy lehet egy modern eszköz, sok felosztással. A testen lévő tartozék lehet kis méretű, megismétli az eredetit, kompakt átmérőjű. Attól függően például, hogy milyen ecsettel használják az ilyen tetoválásokat, a vázlat mérete is kiválasztásra kerül.

Az iránytűnek nincs sok színe, ezért monokróm rajz lesz, piros fröccsenéssel - a nyílon.

Bár a munkát bármilyen részlettel kiegészítheti:

 • Hajóval, ha vonzza a tengeri téma.
 • Kalandra hívó préri.
 • Erdők és hegyek, ahol az iránytű igazi barát lesz.Ha az ügyfelet érdekli egy fényes kép, akkor bármilyen rajzot készíthet, amelyet akar. Ezért érdemes minél több példát megnéznie a testen már elvégzett munkára, hogy meghatározhassa magának a legmegfelelőbb variációt. Az, hogy lapos vagy háromdimenziós rajzról van-e szó, az Önön múlik, mi pedig mindig örömmel végezzük el az Ön kívánsága szerint végzett munkát.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT