Jaguár Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Jaguár

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Jaguárt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Jaguárt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Jaguár tetoválási vázlatok

Ha az ókorban minden egyes kép a testen különleges szemantikai terhelést hordozott, ma a tetoválás inkább testdíszítési lehetőség, amellyel kifejezheti magát és bemutathatja egyéniségét.

De annak ellenére, hogy sokan tisztán esztétikai szempontból részesítik előnyben a testre tömött rajzokat, a tetoválások még mindig hordoznak bizonyos jelentéseket. Ősidők óta úgy gondolták, hogy ez vagy az a rajz a testen megváltoztathatja az ember életét, különleges tulajdonságokkal ruházza fel a tulajdonost, vagy talizmánként szolgálhat számára. A mai napig sokan észreveszik, hogy a tetoválás után az életük idővel megváltozik.

A művészi tetoválások területén rengeteg különféle vázlat található, bármilyen képet választhat, más stílusban és színben. Különösen népszerűek az állatvilág képei: medve, farkas, róka, tigris, oroszlán, jaguár. Az utóbbiról lesz szó ebben a cikkben.

A jaguár tetoválás nagyon népszerű mind a lányok, mind a fiuk körében. Ez egy hihetetlenül gyönyörű ragadozó, elbűvölő kecsességével, éles elméjével, erejével és kitartásával. A jaguárok nagyon veszélyesek, a magas intelligencia és ravaszság mellett ezek az állatok jó körültekintéssel rendelkeznek, ne feledkezzünk meg hihetetlen sebességükről. A testmintázat jaguárral való megjelölésének hosszú gyökerei vannak, mivel ezt az állatot sok nemzet tisztelte, minden kultúra különleges jelentést tulajdonított a ragadozónak.

jaguár tetoválás jelentése
jaguár tetoválás jelentése
jaguár tetoválás jelentése

A kultúrák értelmezése

Az ókorban az emberek tisztelték és imádták a jaguárokat.

Volt olyan vélemény, hogy ezek a ragadozók a Földre érkező istenek megszemélyesítői, és ajándékokat hoznak tűz, fegyver, élelmiszer és termékenység formájában. Ezek az állatok királyi jelként működtek, gyakran nagy uralkodók és sámánok hordták bőrüket, ezzel is demonstrálva nagyságukat. A jaguárcsontokat gyakran használták okkult rituálékban. Azt is hitték, hogy az állat a papok és a sámánok útmutatójaként szolgált.


Ezenkívül az emberek azt hitték, hogy a ragadozó mágikus képességekkel rendelkezik, és elkíséri az embereket a másik világra. Ezért gyakran a jaguár képe volt megtalálható a gazdagok sírjain.


Az emberek azt hitték, hogy a ragadozó képes elolvasni az ember legrejtettebb gondolatait is, és képes belenézni a lélekbe, látni az ember gondolatait és titkos félelmeit. Ezért ezeket az állatokat nagy becsben tartották, a hatalom és az igazságosság megszemélyesítői voltak.

jaguár tetoválás jelentése
jaguár tetoválás jelentése

A tetoválási vázlatok jelentése

A Jaguar tetoválás vázlatai meglehetősen erős tulajdonságokkal vannak tele: hatalom, nagyszerűség, erő, félelem nélküliség, szépség, siker, rejtély és kockázat.

Általában egy ilyen képet magabiztos és bátor egyének választanak, akik legyőzik az útjukban lévő akadályokat, nem félnek szembenézni a problémákkal. Felelősségteljes emberek ezek, akik elérik céljukat, megbirkóznak a legnehezebb feladatokkal is.


Az ilyen komoly tulajdonságok mellett a jaguárvázlatot gyakran társaságkedvelő, vidám személyiségek választják. Ebben a változatban a jaguárt rajzfilm stílusú, akvarell stílusban vagy világos színű változatban ábrázolják.


A tetoválási munkákban a jaguárt teljes növekedésben vagy csak a ragadozó fejét hajtják végre. Lehet nyugodt állat, vigyorogva vagy ugrásszerűen. A ragadozó alkalmazási helyének kiválasztásakor nagyobb területeket kell választania: hát, mellkas, alkar, váll, lábszár.
A kép stílusa nagyon eltérő lehet, valakinek a jaguár valósághű előadásmódja tetszik, valakinek rajzfilmszerű, vonalvezetés, pontmunka stb. Mindenesetre testét egy fenséges ragadozó látványos képe díszíti, amely felkelti a járókelők és a környező emberek figyelmét.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.