Játékkártya Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Játékkártyák

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Játékkártyát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Játékkártyát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Játékkártyák tetoválási vázlatai

A művészi tetoválás területén már jó néhány éve nagy a kereslet.

Annak ellenére, hogy ez a terület régóta mindenki számára ismert, népszerűsége minden nap folyamatosan növekszik. Nem meglepő, hiszen egy hordható kép segítségével sokan kifejezik magukat, hangsúlyozzák stílusukat, demonstrálják egyéniségüket, különleges jelölésekkel ruházzák fel a tetoválásokat. Ezenkívül a tetoválások szépek, stílusosak, divatosak.

A tetováló ipar tele van rengeteg vázlattal, különféle preferenciákhoz, bármilyen stílusban, irányban és színben. A képek hatalmas választékával mindenki könnyedén kiválaszthatja a megfelelő vázlatot a tetováláshoz. Valaki szereti az állatvilág témájú tetoválásokat, valaki inkább absztrakt mintákkal díszíti a testét, sokan valósághű portrékat helyeznek a testükre stb.

Ebben a cikkben a játékkártya tetoválásokkal fogunk foglalkozni. A játékkártya tetoválási vázlatai nagyon érdekesnek tűnnek, ez egy meglehetősen népszerű tetoválási téma, amelyre mind a fiúk, mind a lányok körében nagy a kereslet. Mit jelentenek a játékkártyát ábrázoló tetoválások, cikkünkből megtudhatja.

Játékkártya tetoválás minták
Játékkártya tetoválás minták
A játékkártyák történeti megjelölése

Az ókorban a kártyák az istenkáromlás, az erkölcstelen, az elszánt és a bűnös viselkedés jelei voltak.

És ha a kártyák képét egy személy testén találták, az emberek elítélték. A helyzet az, hogy a keresztény vallásban az emberek a kártyákat Krisztus keresztre feszítésével társították, ennek alapján az emberek a kártyás tetoválásokat Jézus és szenvedései megvetéseként fogták fel. Mindegyik kártya öltönynek megvan a maga értelmezése:

  • pikk – a Jézus testét átszúró lándzsa megszemélyesítőjeként működött;
  • tambura - ez az öltöny a szögekhez kapcsolódott, amelyek Jézus Krisztus kezét szegezték;
  • szív – egy szivaccsal együtt működött, amellyel megtörölték Jézust, hogy csökkentsék kínját;
  • kereszt – megszemélyesítette azt a keresztet, amelyen Krisztust megfeszítették.A fentiek alapján úgy vélték, hogy a kártyajáték képével ellátott tetoválás nem hoz semmi jót a tulajdonosának. Mára az emberek eltávolodtak a régi értelmezéstől, mert az idő nem áll meg, minden változik, változnak az értékek, a szokások, változik maga az ember és a világról alkotott felfogása.

Játékkártya tetoválás minták
Játékkártya tetoválás minták
Játékkártya tetoválás minták

A játékkártyák jelentősége a tetoválás szférájában

Manapság a játékkártya tetoválások színes és eredeti testdísznek számítanak, és az idő múlásával jelentésük a tetoválás művészetében megváltozott.

A szerencsejátékosok gyakran kártyás vázlatot választanak, úgy gondolják, hogy a testen lévő kártyák képe szerencsét hoz tulajdonosának. Ez nem csak a kártyázó emberekre vonatkozik, hanem az üzletemberekre, a szerencse szerelmeseire is.

Az ász képe a tekintély jele, mivel az ász a pakli legmagasabb lapja. Egy ilyen tetoválásra nagy a kereslet a férfiak között. A játékkártya képe egy nő testén játékos természetéről beszél.

A kártyatetoválások gyakran páros tetoválásként működnek a szerelmesek számára. Ebben az esetben a férfi testén egy királykártyás tetoválás van, a másik felének pedig egy királynőt ábrázoló tetoválás. Ebben a változatban a kártyák színe általában a szív.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT