Jézus

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted Jézust?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Jézust ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Jézus tetoválás
vázlatok

A tetoválás területén rengeteg vázlat található különféle témákban.


A sok különböző tetoválás között nagy a kereslet a vallásos képekre, különösen Jézus Krisztusra.

A kereszténység évszázadok óta a világ egyik fő vallása, sokan hisznek a Bibliában leírt legendákban, megpróbálnak bűntelenül élni, betartva a kereszténység fő törvényeit. Nem meglepő módon Jézus képe a tetoválás terén is népszerű. Így az ember megmutatja hitét, hajlandóságát a rászoruló emberek megsegítésére.

Jézus tetoválása mindenki számára érthető szimbólumokat hordoz magában: hit, valláshoz tartozás, spiritualitás. De ezen felül Jézus vázlata tele van más megjelölésekkel, amelyek jelentését cikkünkből megtudhatja.

Jézus tetoválás
Jézus tetoválás
Jézus tetoválás

Jézus tetoválásának értelmezése a tetoválási iparban

Jézus vázlata nem egyetlen megjelölést hordoz, ez a kép egyszerre több megjelöléssel is tele van.

 1. A kereszténység vallásához való tartozás.
  1. Ebben az esetben egy ilyen értelmezés ellentmondásos, mert egyrészt az ember így demonstrálja a vallását, az érem másik oldala pedig az, hogy a szentírás ellene van egy ilyen testdíszítési képnek.
 2. Segítség a rászorulóknak.
  1. A Jézussal készült tetoválást gyakran önzetlen emberek választják, akik segíteni akarnak másoknak. Ez a kategória fontosnak tartja a szeretteiknek, rászorulóknak segítséget nyújtani, meleget adni, boldoggá tenni őket. Az ilyen személy soha nem fogja megtagadni a segítséget.
 3. Bűnbánat.
  1. Ebben az értelemben az ember Jézus képét választja tetováláshoz, hogy felismerje bűneit, az ember tehát arra törekszik, hogy megváltoztassa az életét, hogy bocsánatot találjon a múltban elkövetett hibáiért.
 4. Védelem.
  1. A Jézussal készült tetoválást gyakran talizmánnak választják a gonosz erők és gondolatok ellen. Így az ember megpróbálja megvédeni magát a külvilág negatívumaitól.
 5. Becsben tartott álom.
  1. Sokan úgy vélik, hogy Jézus tetoválása segíti őket dédelgetett álmuk megvalósításában, amit önerőből nem lehet megvalósítani. Így az ember Istenhez fordul segítségért és támogatásért.
 6. Megszabadulni a büszkeségtől.
  1. A Jézust ábrázoló tetoválás segítségével az ember arra törekszik, hogy megszabaduljon a büszkeségtől és az önzéstől.
Jézus tetoválás
Jézus tetoválás

Ha mélyebbre megy, Jézus képe az örökkévalóság, a bölcsesség, a béke, a nagyság és az igazságosság megtestesítője.

De ugyanakkor lehetetlen áthúzni az olyan fogalmakat, mint: szenvedés és engesztelés a múltban elkövetett bűnökért. Ezenkívül ez a vázlat az újjászületés jele.

Ha figyelembe vesszük a Jézus-tetoválás jelentését a különböző nemzeteknél, nem sok különbséget fog találni a megnevezésekben

Jézus tetoválás
Jézus tetoválás
Jézus tetoválás

Vázlat alkalmazásának helye

Általános szabály, hogy a tetoválás létrehozásakor Jézust nem a teljes növekedésben lévő testre alkalmazzák, hanem csak az arcát.

A tetoválás mértéke nagyon eltérő lehet, attól függően, hogy melyik testrészen szeretné elvégezni. A Jézus tetoválásokat a háton, a mellkason, az alkaron, a vállon alkalmazzák - ezek a legnépszerűbb lehetőségek. Opcionálisan kiválaszthatja a test bármely részét.

Az ilyen tetoválást főleg realizmusban ábrázolják, ezért felelősséggel közelítse meg a mester kiválasztását.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT