Jézus Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Jézus

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted Jézust?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Jézust ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Jézus tetoválás
vázlatok

A tetoválás területén rengeteg vázlat található különféle témákban.


A sok különböző tetoválás között nagy a kereslet a vallásos képekre, különösen Jézus Krisztusra.

A kereszténység évszázadok óta a világ egyik fő vallása, sokan hisznek a Bibliában leírt legendákban, megpróbálnak bűntelenül élni, betartva a kereszténység fő törvényeit. Nem meglepő módon Jézus képe a tetoválás terén is népszerű. Így az ember megmutatja hitét, hajlandóságát a rászoruló emberek megsegítésére.

Jézus tetoválása mindenki számára érthető szimbólumokat hordoz magában: hit, valláshoz tartozás, spiritualitás. De ezen felül Jézus vázlata tele van más megjelölésekkel, amelyek jelentését cikkünkből megtudhatja.

Jézus tetoválás minták
Jézus tetoválás minták
Jézus tetoválás minták

Jézus tetoválásának értelmezése a tetoválási iparban

Jézus vázlata nem egyetlen megjelölést hordoz, ez a kép egyszerre több megjelöléssel is tele van.

 1. A kereszténység vallásához való tartozás.
  1. Ebben az esetben egy ilyen értelmezés ellentmondásos, mert egyrészt az ember így demonstrálja a vallását, az érem másik oldala pedig az, hogy a szentírás ellene van egy ilyen testdíszítési képnek.
 2. Segítség a rászorulóknak.
  1. A Jézussal készült tetoválást gyakran önzetlen emberek választják, akik segíteni akarnak másoknak. Ez a kategória fontosnak tartja a szeretteiknek, rászorulóknak segítséget nyújtani, meleget adni, boldoggá tenni őket. Az ilyen személy soha nem fogja megtagadni a segítséget.
 3. Bűnbánat.
  1. Ebben az értelemben az ember Jézus képét választja tetováláshoz, hogy felismerje bűneit, az ember tehát arra törekszik, hogy megváltoztassa az életét, hogy bocsánatot találjon a múltban elkövetett hibáiért.
 4. Védelem.
  1. A Jézussal készült tetoválást gyakran talizmánnak választják a gonosz erők és gondolatok ellen. Így az ember megpróbálja megvédeni magát a külvilág negatívumaitól.
 5. Becsben tartott álom.
  1. Sokan úgy vélik, hogy Jézus tetoválása segíti őket dédelgetett álmuk megvalósításában, amit önerőből nem lehet megvalósítani. Így az ember Istenhez fordul segítségért és támogatásért.
 6. Megszabadulni a büszkeségtől.
  1. A Jézust ábrázoló tetoválás segítségével az ember arra törekszik, hogy megszabaduljon a büszkeségtől és az önzéstől.
Jézus tetoválás minták
Jézus tetoválás minták

Ha mélyebbre megy, Jézus képe az örökkévalóság, a bölcsesség, a béke, a nagyság és az igazságosság megtestesítője.

De ugyanakkor lehetetlen áthúzni az olyan fogalmakat, mint: szenvedés és engesztelés a múltban elkövetett bűnökért. Ezenkívül ez a vázlat az újjászületés jele.

Ha figyelembe vesszük a Jézus-tetoválás jelentését a különböző nemzeteknél, nem sok különbséget fog találni a megnevezésekben

Jézus tetoválás minták
Jézus tetoválás minták
Jézus tetoválás minták

Vázlat alkalmazásának helye

Általános szabály, hogy a tetoválás létrehozásakor Jézust nem a teljes növekedésben lévő testre alkalmazzák, hanem csak az arcát.

A tetoválás mértéke nagyon eltérő lehet, attól függően, hogy melyik testrészen szeretné elvégezni. A Jézus tetoválásokat a háton, a mellkason, az alkaron, a vállon alkalmazzák - ezek a legnépszerűbb lehetőségek. Opcionálisan kiválaszthatja a test bármely részét.

Az ilyen tetoválást főleg realizmusban ábrázolják, ezért felelősséggel közelítse meg a mester kiválasztását.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT