Joker Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Joker
6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

A Joker tetoválási vázlatai

A Joker egy zseniális gazember, akit mindenki széles mosolyáról ismer.

Ismerjük ezt a karaktert a Batmanről szóló képregényekből – a sötét lovagról és szuperhősről. Mint ismeretes, a Joker volt a fő ellenfele, akivel rendszeresen találkoztak csatában. A gazembernek olyan eredeti megjelenése van a savba esése után. Amikor az antihős kirabolt egy boltot, hirtelen megjelent Batman, megijedt a hőstől, és a gazember savba esett. Azóta savas zöld haja, fehér arcbőrű és őrültséggel teli arca van.

A Joker tetoválás vázlatát gyakran a kettősségnek és a ravaszságnak, valamint a sebezhetetlenségnek tulajdonítják. Az utóbbi a méreganyagokkal szembeni immunitása miatt alakult ki, amikor savba esett. A Joker ugyan negatív karakter, de irigyelni lehet: zseni, elképesztő intellektuális képességekkel rendelkezik, ráadásul van benne a feltalálási vágy, ami szintén a legmagasabb szinten látható. Ezért a képével ellátott tetoválás gyakran az intelligenciához, a magasabb intelligenciához és az őrülethez kapcsolódik.

joker tetoválás minták

Jelentés a férfiak számára

A Joker tetoválás vázlatát leggyakrabban a férfiak részesítik előnyben, az ők számára egy ilyen kép hangsúlyozza tulajdonosának merészségét, brutalitását és kockázatosságát.

Ezt a képet választva úgy gondolják, hogy a szerencse nem hagyja el tulajdonosát, és mindig vele lesz egész életében. De a gazember tetoválás változékony életet is jelent, ez elsősorban annak köszönhető, hogy a Joker bármilyen szerepet betölthet, ami számára előnyös.

Ezzel az antihőssel készült vázlat másik érdekes jelentése az önbizalommal jár. A tetoválás azt mutatja, hogy tulajdonosa hozzászokott ahhoz, hogy csak önmagára támaszkodjon és bízzon. Az ilyen emberek általában a saját szabályaik szerint élnek, saját elveik és nézeteik vannak az életről általában. Nem érdekli őket mások véleménye, hozzászoktak minden szabályt, parancsot megtámadni. Az ilyen emberek hozzászoktak ahhoz, hogy a legtöbbet kicsavarják életükből.

A belső világ megjelenítése egy másik értelmezés. Az ember egy tetoválás segítségével fejezi ki érzelmeit és lényegét.

A Joker női formában boldogtalan szerelmet és csalódást jelent ebben a ragyogó érzésben. Ezzel a képpel az ember megmutatja, hogy a világban sok a megtévesztés, a színlelés és az árulás.

joker tetoválás minták
joker tetoválás minták
joker tetoválás minták

Jelentés a hölgyek számára

A női testen a Joker meglehetősen ritka, mert nagyméretű területeket igényel, és leggyakrabban komor színekkel ábrázolják.

A lányok a kis fényes hordható rajzokat részesítik előnyben. Ennek ellenére a gyengébbik felének egyes képviselői továbbra is az antihőst részesítik előnyben. A nők nagyobb valószínűséggel választják a Joker tetoválását nőként, színes tónusokkal kiegészítve a képet. Egy ilyen minta a nők testén a szerencse alattomosságát jelenti. Ha a lány testén Joker férfit ábrázoló tetoválás található, a tetoválás azt jelzi, hogy a tulajdonos ilyen élettársat szeretne találni: kockázatos, merész és magabiztos. De egy ilyen kép szimpátiát is mutathat ezzel a karakterrel.

A Joker képei a tetoválási iparban nagyon eltérőek lehetnek. Lehet színes kép vagy fekete-fehér, minden a jövőbeli tetoválás tulajdonos kívánságától múlik. Gyakran a színek dominálnak: kék, zöld, fehér és piros. A kivitelezés stílusa is eltérő lehet: realizmus, akvarell, rajzfilmstílus stb.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.