Kacsa tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Kacsa

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kacsát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kacsát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kacsa tetoválási vázlatok

A tetováló ipar világában számos univerzálisnak nevezhető tetoválás létezik, például egy kacsa vázlata.


Ezt a hordható képet férfiak és nők egyaránt gyakran alkalmazzák testükre, mert ez a földiesség, valamint a kitartás szimbóluma. Ezenkívül a kacsa tetoválást kedvező jelnek tekintik, amely számos pozitív megjelöléssel rendelkezik.

Kacsa tetoválási vázlatok
Kacsa tetoválási vázlatok

A tetoválás jelentése

A kacsa tetoválás jelölései eltérőek lehetnek attól függően, hogy a madár vadon élő vagy háziasított.


A vadkacsa képe a zsákmány célpontját, a házi kacsa pedig beszédességet és pletykát jelent.
A kacsa tetovált képének általános jelentése a jó egészséget és a hosszú életet szimbolizálja, és ezt a madarat korábban a betegségekből való gyógyulás szimbólumának is tekintették. A párban ábrázolt kacsák a jólétet, a gazdaságot és az erős kapcsolatokat szimbolizálják. Ha ezt a tetoválást egy páros tetoválási vázlat ábrázolja, akkor ez szimbolizálja az egymás iránti hűséget és a vágyat, hogy mindig együtt legyenek.

A tetoválás legalapvetőbb jelentése:


  • Bátorság
  • Odaadás
  • Megoldás oldatságA lányok számára ez a viselhető kép a nőiesség szimbólumának számít, és a szépséget és a fiatalságot is jelzi. A kacsa tetoválás egy erős amulett, amely a vágyak teljesítéséhez vezet.
A férfiak számára a tetoválási vázlat a férfiasságot, a férfias erőt jelzi, a védelmet és a megbízhatóságot szimbolizálja családjuk számára. Ezenkívül ennek a madárnak a tetoválásának tulajdonosai nagyon figyelmes, érzékeny és gondoskodó emberek, biztonságosan megbízhatnak a legnehezebb élethelyzetekben.

Nagyon ritkán ez a tetoválás ilyen negatív tulajdonságokkal rendelkezik:


  • Ravaszság
  • Volatilitás
  • Túlzott beszédességA kis gumikacsa tetoválása a gondatlanságot és a bizonytalanságot szimbolizálja, ezért a tetoválás tulajdonosai gyakran emlékeznek gyermekkorukra. Egy ilyen tetoválási vázlat azt sugallja, hogy az ember megenged magának mindenféle csínyt, és szeret bolondozni.

Kacsa tetoválási vázlatok
Kacsa tetoválási vázlatok
Kacsa tetoválási vázlatok

Tetoválás alkalmazása a testre

A legmegfelelőbb és leggyakoribb kép a keleti mandarin kacsa tetoválás.


A kacsa fehérnemű-képe különböző színekben készül, minden az Ön preferenciáitól függ. Lehet fekete-fehér kép vagy színes változat. Alapvetően ezt a madarat a földön állva ábrázolják, de mivel a kacsa tud repülni és jól úszik, gyakran ilyen változatban adják elő.

A kacsa vázlatos tetoválást gyakran különböző elemek mellett ábrázolják, lehet: ég, nap, virágok, tó. Gyakran láthatunk egy kacsa rajzfilm stílusú képet, ez lehet Scrooge McDuck vagy Donald, a kacsa. Ezek a tetoválások nagyon aranyosak és vonzóak.

A kacsa tetováló képét kis és meglehetősen nagy léptékben alkalmazzák. A tetoválás legalkalmasabb helye a váll vagy az alkar, a láb, a kar. Ennek a madárnak a kis képeihez a csukló vagy a nyak tökéletes.

A madár legnépszerűbb képei is párosítva vannak. Ehhez a tetováláshoz bármilyen tetszőleges felvitelstílus megfelelő, ebben a fantáziája segít, mestereink pedig megtestesítik elképzelését.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.