Kalózok tetoválási - VeAn Hungarian
Kalózok

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kalózt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kalózt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kalózok tetoválási vázlatok

Bizonyára sokan álmodoztak gyermekkorukban arról, hogy a kalózok közé kerüljenek, szörfözzenek az óceánon, utazzanak és sok kalanddal töltsék meg az életüket.

A kalózok a mai napig a kalandozást képviselik, az utazás pedig tele van kalanddal, nem meglepő, hogy képeikre nagy a kereslet a művészi tetoválás terén.

A régi időkben sokan viseltek viselhető képeket, amelyek alapvetően az emberi tevékenység típusát jelezték. Így meg lehetett érteni, hogy ki ez vagy az a személy: sámán, rabló, vezető, pap stb. A kalózok testüket is különféle mintákkal díszítették, amelyek különleges üzenetet hordoztak. A "kalóz" név fordításban a sors keresését és próbáját jelenti. Sokan ezzel a szóval egy brutális, szakállas férfit ábrázolnak maguk előtt, fekete folttal a szemén, háromszögletű kalapban, rumosüveggel, kéz helyett horoggal. De a kalóztetoválások másképp nézhetnek ki. Például lehet egy koponya kalapban, egy gyönyörű kalózlány, vagy egy papagáj rajza kalapban, stb. Ne felejtsd el a kalózok névjegykártyáját - a Jolly Rogert.

Kalózok tetoválási
Kalózok tetoválási
Kalózok tetoválási

A Jolly Roger története

Az ókorban a leggyakoribb betegség a pestis volt.

A pestisjárvány által sújtott hajókat fekete zászlóval jelölték két fehér vonallal. A vonalak keresztben haladtak, jelezve ezzel, hogy idegenek ne közelítsék meg a hajót – ez veszélyes. A kalózok pontosan ezt használták ki, és egy ilyen zászlóképet rendeltek a hajójukhoz, hogy kívülállók ne közelítsék meg őket. Később egy emberi koponya körvonala jelent meg a zászlón, és a zászlót "Jolly Roger"-nek hívták. Azóta a Jolly Roger a kalózok névjegye.

Kalózok tetoválási
Kalózok tetoválási

A kalózok jelentése a tetoválás területén

A kalóztetoválásra nagy a kereslet, és nem csak a fiatalabb generáció körében.

A kalózmotívumú tetoválást kedvelők korosztálya teljesen más, míg ezek mind a gyengébb, mind az erősebb nem képviselői. A rajzok cselekményvonala nagyon eltérő lehet. A viselhető kép fenyegetést jelenthet, talizmánként működhet, vagy csak humoros kép. Tehát nézzük meg, milyen megnevezést hordoz egy kalóz vázlat.

  • A kalóz vázlata gyakran talizmánként működik, amely gazdagságot hoz tulajdonosának, amiért nem kell nagy erőfeszítést tennie.
  • A kalóztetoválás bizonyos fenyegetést is rejt magában. Egy gonosz vagy véres kalóz képét viselő személy bebizonyítja, hogy a viccek rosszak vele.
  • Lázadó. A kalózmotívum képeinek újabb értelmezése. Általában egy ilyen megjelölés egy kalózlány, egy papagáj vagy egy vidám kalóz rajzát hordozza egy üveg rummal. Az ilyen képek mind a férfi, mind a női testet díszítik.
  • Szerencse. Sokan úgy vélik, hogy a kalóz képe a testen vagyont vonz tulajdonosához. Ezért a rajzot gyakran a szerencse jeleként kitömik.
  • Kaland, tiltakozás. Ezt az értelmezést a kalózhajók képei hordozzák.
Kalózok tetoválási
Kalózok tetoválási
Kalózok tetoválási

Alkalmazási lehetőségek

Sokan azt hiszik, hogy a kalóztetoválás kizárólag férfi téma, de ez egyáltalán nem így van.

Sok lány szereti a testét is hasonló képekkel díszíteni, ezzel is demonstrálva lázadóságát.

A kalózokkal készült vázlatok a "Karib-tenger kalózai" című film után különleges népszerűségre tettek szert. A film megjelenése óta a kalóz témájú vázlatok jelentősen bővültek. Különösen népszerű a Jack Sparrow képe.

Az ilyen tetoválásokat leggyakrabban a háton vagy a test más nagy területein alkalmazzák. A színes változat más: színes és fekete-fehér rajzok is vannak. A lényeg az, hogy a tetoválás tulajdonosának tetszenie kell a képnek.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT