Kamélia tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Kamélia

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kaméliát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kaméliát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kamélia tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás művészetében rengeteg vázlat található, sokféle képpel, stílussal és irányvonallal.


Vannak olyan tetoválások, amelyek cselekményüket és megjelenésüket tekintve jobban megfelelnek a férfiaknak. Vannak olyan tetoválások is, amelyeket gyengédségük, nőiességük, színességük és könnyedségük különböztet meg. Az ilyen tetoválások, amint az már világossá válik, inkább a lányokra jellemzők. De vannak olyan tetoválások is, amelyek mindkét nem számára egyaránt alkalmasak. Az egyik ilyen tetoválás egy kiváló kamélia virág képe. Annak ellenére, hogy a virágokat női tetoválásnak tekintik, a kamélia erős értelmezést hordoz, amely a karakter férfias tulajdonságait is hangsúlyozza. A virágot ábrázoló hordható rajz kettős jelölést visel. Ezek közül az első a kitartás, a jó egészség és a kitartó jellem. Ez az elnevezés abból a tényből származott, hogy a kamélia nemcsak meleg időben, hanem hideg ősszel és télen is virágozhat. A második megjelölés a szerelemhez kapcsolódik, ebben a változatban a megjelölést a kép színvilága befolyásolja. A piros virágok makulátlan szerelmet, nyitott érzelmeket jeleznek; sárga kamélia - a szeretett / szeretett személy iránti vonzalom jele, fehér - az álmok jele, a kölcsönös érzések várakozása.

Kamélia tetoválási vázlatok
Kamélia tetoválási vázlatok
Kamélia tetoválási vázlatok

Történelmi információk
a tetoválásról

Csak kevesen ismerik ennek a rendkívüli virágnak a történetét.


Kiderült, hogy a kamélia rokona a teafának, közös családjuk van. Ezért az európai országokban ezt a két növényt gyakran összekeverik. Ennek a csodálatos színes virágnak a szülőhelye Ázsia, nevezetesen annak délkeleti része. A kamélia jól ismert virág olyan országokban, mint Kína és Japán, és a festészet klasszikus képe. Japánban a kaméliát "tsubaki"-nak hívják. Kyushu tartomány ugyanazt a nevet kapta korszakunk elején, miután a kormányzó győzött a bűnöző felett. Amint sok legenda és mese mondja, a kormányzó fegyvereit pontosan tsubaki (kamélia) ágakból hozták létre. Ennek alapján a virágtetoválás a győzelem, a bátorság és az erő megjelölését nyerte el. Van egy legenda is, miszerint csak a szamuráj engedheti meg magának, hogy kamélia virágot ábrázoljon a testén. De az idő halad előre, a hagyományok változnak, fokozatosan új szokások alakulnak ki. Ezért korunkban bárki megengedhet magának egy kamélia tetoválást.

Kamélia tetoválási vázlatok
Kamélia tetoválási vázlatok

A tetoválás értelmezése

A kamélia tetoválásnak számos értelmezése van, amelyek mindegyike eltér az előző jelentéstől.


  • Mivel a kamélia a szamuráj fémjele, általánosan elfogadott, hogy a kamélia képe inkább a férfi tetoválások velejárója. Az férfiak számára a kamélia tetoválás a kitartás, a tisztelet, a szerencse, az edzett karakter jele, valamint szerencsét és sikert vonz tulajdonosának.
  • Japánban a fehér kamélia a boldogság, a hosszú és gondtalan élet jele. Ennek a kiváló növénynek a fehér virágai teaszertartások, esküvők díszei voltak, hogy a fiatalok boldog életet kezdjenek.
  • A kamélia tetoválás jelölése a kamélia színétől is függ.
  • A rózsaszín a gyengédség, a fiatalság szimbóluma, és az elkülönülés szimbóluma is lehet.
  • A fehér kamélia a tisztaságot, az álmokat, az ember kifogástalanságát jelöli.
  • A sárga virágok azt a vágyat jelzik, hogy egy szeretett emberrel legyen együtt.
  • A piros a nyitott érzéseket jelöli.Annak ellenére, hogy a kaméliát hímvirágnak tekintik, a női fele is gyakran ábrázol kaméliát a testén. Ugyanakkor előfordulhat, hogy a lányok nem tesznek különleges jelölést a tetoválásba, hanem egyszerűen díszítik testüket színes kamélia virágokkal.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.