Kamilla tetoválási - VeAn Hungarian
Kamilla

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kamillát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kamillát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kamilla tetoválási vázlatok

A tetoválás művészete nagyon népszerű.

Napról napra egyre többen jutnak olyan döntéshez, hogy testüket tetoválással díszítsék. A hordható képek mindkét nem körében népszerűek. A férfiak által választott tetoválásokat brutalitásuk, sötét tónusuk, súlyosságuk és agressziójuk jellemzi. A női testtervek gyengédséget, fényességet, nőiességet, szépséget, játékosságot és kacérságot közvetítenek. A legtöbb lány szívesebben fest különféle virágokat a testére: rózsákat, pünkösdi rózsákat, orchideákat. Ugyanolyan eredeti, gyengéd és nőies a lány testén egy kamilla képével ellátott tetoválás. Ősidők óta ez a fényes, világos virág pozitív értelmezést hordoz. A kamilla a nap, a fiatalság, a gyengédség, a szeretet, a kedvesség, a naivitás és a tisztaság jele.

Kamilla tetoválási
Kamilla tetoválási
Kamilla tetoválási

Jelentés különböző nemzeteknél

Ősidők óta sok nép gyógy virágnak tekintette a kamillát.

Gyakran használták különféle rituálékban, gyógyításoknál és jóslásoknál. Sokan azt hitték, hogy a kamilla képes jóságot, pozitív, fényes energiát vonzani. A jósok és gyógyítók számára a kamillavirág az önismeret jele volt.

Az egyiptomiak tisztelték a kamillát; ez a virág számukra Ra Isten (a napisten) jele volt, és egyben napfényt, örömet és meleget is jelentett.

A skandinávok is tisztelték ezt a gyönyörű virágot, a kamilla szent volt számukra. Az emberek azt hitték, hogy maga Odin adta nekik a kamillát. A kamilla ugyanezt a jelölést viseli Németországban.

Kamilla tetoválási
Kamilla tetoválási

A szlávok úgy gondolták, hogy a kamillák a lehullott csillagok helyén nőnek.

Az ősidők óta a kamilla szirmokon való jóslás napjainkig jutott. Leginkább szerelmes lányok mondanak szerencsét, azt hitték, hogy a kamilla jós, és így is lesz.

Sok nép írt legendákat és meséket ezekről a kedves virágokról, amelyek szerint a kamilla jó barátja a törpéknek, esernyőként védi őket az esőtől. Ezenkívül egyes legendák a kamillát a tündérek könnyeiként írják le. A legenda szerint a tündér nagyon beleszeretett a pásztorba, a szerelem szenvedést hozott neki, amint sírni kezdett - könnyei kamillákba változtak.

Kamilla tetoválási
Kamilla tetoválási
Kamilla tetoválási

A tetoválás jelentése

A kamilla képével ellátott tetoválás általában a tisztaság és az élet jele, sokan ezt a virágot súlyos betegségek gyógyulásával társítják.

A kamilla testképét is fiatalságként és naivitásként értelmezik. Olyan tulajdonságokat tár fel az emberben, mint: nyitottság, vidámság, őszinteség és hűség. A tetováláshoz készült kamilla képe jól illeszkedik a romantikus egyénekhez, hangsúlyozva természetüket. A kamillát leggyakrabban a lányok választják, mert ez a virág gyengédséget, nyitottságot, álmokat, napot, fényt, szeretetet és melegséget hordoz. Ez egyben a könnyedség, a légiesség, az egyszerűség, a gyermekkor, az őszinteség jele is, amely tökéletesen illeszkedik az ilyen tetoválások fiatal, életszerető tulajdonosainak karakteréhez.

Kamilla tetoválási
Kamilla tetoválási

Ősidők óta szokás „szeret vagy nem szeret” kitalálni a kamilla szirmán, a kamilla az igazságosság jele.

Hiszen a jóslás nem mindig eredményez pozitív eredményt. De nagyon gyakran hölgyek nem a jelentése, hanem a szépsége miatt választják a kamilla képét. Ha férfi választ kamilla képet a tetováláshoz, az csak azért van, mert a férfiak számára a kamilla a szerencse és a pozitív energia jele. A lélek tisztaságát, a családot és a lelkierőt is jelzi. Ritkán látni férfiakon olyan tetoválást, amelyben a kép alapja a kamilla, általában a kamillavirág a tetoválás fő témájának kiegészítő eleme.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.