Kard tetoválási - VeAn Hungarian
Kard

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kardot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kardot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kard tetoválási vázlatok

A kard egy nemes fegyver, amely segít az embernek szembenézni az ellenségével, megtámadni és megvédeni magát.

Ezt a fegyvert mindig is sok csatában, összecsapásban használták. A kard volt az, amely a fő fegyverként szolgált a döntő gladiátorharcokban és két harcos döntő csatájában. Ezért a kardot mindig a bátorsággal és a becsülettel társítják. Ezenkívül a kard nagy fizikai erővel jár, mivel a fegyver súlya akár hat kilogramm is lehet. Nem minden ember képes megbirkózni egy ilyen karddal, általában csak erős, képzett harcosok forgatják alaposan a kardot. Ráadásul a kard tulajdonosa mindig is nagyra értékelte fegyverét, mert a kard a legfontosabb és legodaadóbb társ a csata során. Ennek alapján a kard biztonságosan jelölheti az erős egységet, az ember méltóságát, az elpusztíthatatlan barátságot és testvériséget.

A kard az igazságosság jeleként is működik, mert segítségével helyreállt az igazságosság. A kard a bátorság, a becsület és a vitézség jele. Őrséget állva a kard mindig készenlétben van, hogy a harcos bármelyik pillanatban bátran szembeszállhasson az ellenséggel. A vallásban a kardot az értelemmel és a nagy bölcsességgel társítják, amely a fényhez hasonlóan mélyen behatol az emberi elmébe. A kétélű kard a vallásban az isteni bölcsességet, a legmagasabb igazságot jelöli. A középkorban az uralkodókat általában karddal ábrázolták, ez a kép az uralkodó igazságosságát és a becsületes hatalmat jelentette.

Kard tetoválási
Kard tetoválási

A kard tetoválás jelentése

  • A szerszám a hegyével felfelé van irányítva. Ez a kép katonai fegyvereket, harcra készséget jelöl.
  • A kard lefelé mutat. A képnek ez a változata igazságot jelent.
  • Kard hüvelyben. A tetoválás a tulajdonosának egyensúlyáról, megfontoltságáról és bátorságáról beszél. A férfias, női princípiumot is jelöli, a Yin-Yang típusnak megfelelően.
  • A fegyvert hüvely nélkül ábrázolják, jelezve tulajdonosának lelkes természetét.
  • Keresztbe tett kardok. Ez a kép a szellemi és világi hatalom egységének a jele.
  • Kígyóval összefonódott kard. Ennek a képnek van egy értelmezése a kísértésről.
  • Kőbe zárt fegyver. Egy ilyen kép különleges értelmezést hordoz, jelezve a sors elkerülhetetlenségét, valamint a szebb jövő reményét.
  • A kard a férfi testen - bátorság, vitézség, becsület, harc az igazságért, jellem ereje, nagy lelki és fizikai erő.
  • A női testet díszítő eszköz a hajthatatlanság, a karakter összetettsége, a harcra való felkészültség.
Kard tetoválási
Kard tetoválási
Kard tetoválási

A kép értelmezése

A kard tetoválás fenséges, mély megjelölést hordoz.

Általában ezt a képet bátor, céltudatos emberek választják, akik készek harcolni becsületükért és igazságukért. Ez a tetoválás népszerűbb a férfiak körében. Ezzel az eszközzel a férfi megmutatja bátorságát, becsületét és nagy erejét (lelki és fizikai). A kard férfiképe agresszívabb, tiszta, egyenletes vonalakkal, különféle kiegészítő elemek nélkül. A kép színtémája visszafogottabb, többnyire a sötét tónusok dominálnak. A kép női változatát simább kontúrvonal, világos színek, valamint különféle kiegészítések (madarak, feliratok, virágok és így tovább) különböztetik meg.

A kard képét általában a test nagy területeire alkalmazzák. A legalkalmasabb helyek a kar, hát, mellkas. Gyakran találhat olyan tetoválást, amelyben a kard úgy tűnik, hogy belevág a tulajdonos bőrébe. Ez a kép eredetinek és nagyon lenyűgözőnek tűnik. Bármelyik helyet választja is a kardtetováláshoz, az mindig támogatni fogja a nehéz időkben, segít megvédeni becsületét és érdekeit, valamint megvéd minden ellenségtől.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.