Kardvirág tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Kardvirág

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kardvirágot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kardvirágot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kardvirág tetoválási vázlat

A tetoválás művészetében a virágképek nagyon népszerűek.

Különösen a lányok szeretik testüket rózsákkal, pünkösdi rózsával, tulipánokkal és más virágokkal díszíteni. Az egyik legnépszerűbb virágtetoválás a kardvirág képe, amely nagyon színesnek és látványosnak tűnik. Ez a virág tele van gyengédséggel és kecsességgel, de ennek ellenére meglehetősen mély megjelölést hordoz. Ennek a finom virágnak a nevét latinból kardnak fordítják, ezért a kardvirágos tetoválás jelentése a harcos szellemét hordozza. A virágot penge alakú szár miatt kardnak nevezték. A középkorban szokás volt, hogy a harcosok kardvirág képét helyezték testükre, úgy tartották, hogy a kardvirág védelemül, egyfajta amulettként szolgál majd számukra. Segít elérni a célt, erőt és ügyességet ad, megóvja a sérüléstől és a haláltól. Csak a tizennyolcadik századtól kapott ez a virág más elnevezést, gyengédséget, nőiességet és gyógyító képességet képviselt. Ezért a viselhető képet inkább a lányok részesítik előnyben, hangsúlyozva szépségüket és kecsességüket. De érdemes megjegyezni, hogy a srácok is kardvirággal tetoválnak. Végül is a virág a harciasságot, a célért folytatott küzdelmet, a határozott és éles cselekvés képességét is jelzi.

Kardvirág tetoválás
Kardvirág tetoválás

Jelentés férfiaknak

A kardvirágnak, mint sok más virágnak, sok legendája van, amelyek közül a leghíresebb a harcosok legendája.

A legenda szerint egy római parancsnok két harcost utasított harcra, hogy egyikükből gladiátort csináljanak. De a harcosok igaz barátok voltak, és nem akartak egymással harcolni, és ahelyett, hogy harcoltak volna, a harcosok szorosan ölelkeztek, és nem harcoltak. Ilyen engedetlenségért mindkét barátot megölték. Abban a pillanatban, amikor a harcosokat megölték, kardvirágok sarjadtak ki kardjukból. A legenda szerint a kardvirág képével ellátott tetoválást az erős, hűséges barátság jelének tekintik, és az elme nagy erejét jelzi. A legenda alapján a kardvirágos tetoválás biztonságosan a férfiaknak tulajdonítható, számukra ez a barátság, a harcosok és a talizmán jele lesz. A kardvirág tetoválás egy férfi testen is leírja tulajdonosának jellemvonásait. Az ilyen ember nemcsak értékeli a barátságot, hanem megvan az ereje is, hogy kiálljon méltósága mellett, ellenáll az élet minden nehézségének, és erős lelkierővel rendelkezik. De néhány férfi nem azért választja a kardvirág dizájnt, mert ilyen jelentése van, hanem egyszerűen a szépsége miatt.

Kardvirág tetoválás
Kardvirág tetoválás
Kardvirág tetoválás

Közös jelentés

Mivel a kardvirág kettős jelöléssel rendelkezik, és egyaránt alkalmas a gyenge és az erős nem számára, megpróbáljuk egyesíteni az összes jelentését:

  • Hihetetlen szépség, gyengédség, elegancia;
  • Erős barátság, hűség;
  • Harcosság, küzdelem az igazságosság nevében;
  • Védelem, amulett;
  • Áldozat a szerelemért.A kardvirág tetoválások általában élénk színekkel vannak tele és valósághű stílusban készülnek. A kardvirág fekete-fehér képei is keresettek, különösen a férfiak körében, de gyakran választják a színt. Az akvarell stílusú kardvirág képei hihetetlenül színesek és eredetiek. Az ilyen tetoválások nagyon látványosak, sok figyelmet és csodáló pillantásokat vonzanak. Ezeken a stílusokon kívül a kardvirág kép bármilyen irányban kivitelezhető. Például a kardvirág nagyon szokatlanul néz ki a trash polka stílusban, egy ilyen tetoválás jobban megfelel a srácoknak.

A tetoválás ugyanolyan lenyűgözőnek tűnik a test bármely részén. Tehát Ön dönti el, hogy melyik testrészét díszíti kardvirág, hogy szeretné-e, hogy mindenki lássa, vagy inkább a ruhája alá rejti.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.