Karkötő

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Karkötőt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Karkötőt ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Karkötő tetoválási minták

A művészi tetoválások területén sokféle vázlat létezik különböző témákban.

Az emberek testükön virágokat, állatokat, madarakat, különféle tájakat, portrékat és még sok mást ábrázolnak. Emellett sokan szeretnek különféle ékszereket utánozni egy tetoválás segítségével, amelyek közül az egyik a karkötő. Mindenki hord karkötőt, nők és a férfiak képviselői is, így nem meglepő, hogy mindkét oldalon népszerű egy olyan tetoválás, amely ezt az ékszert ábrázolja. Ennek a képnek a népszerűsége attól is függ, hogy könnyen el lehet rejteni a ruhák alá, vagy egy óra alá (ha a csuklón lévő vékony karkötőről beszélünk).

A karkötő tetoválás nagyon különböző lehet, különböző formájú és méretű. Lehet széles és elegáns vékony ékszer, kis karkötő, vagy simán belefolyó ujjú. Minden az ügyfél kívánságaitól függ.

A legtöbb ember szívesebben alkalmaz egy karkötő tetoválási vázlatot a testére dekorációként, de ne felejtse el, hogy minden tetoválásnak van egy bizonyos jelentése. Milyen megjelölés rejtőzik a karkötő képében, és milyen típusú képek vannak? Ebből a cikkből megtudhatja.

Karkötő tetoválási minták
Karkötő tetoválási minták
Karkötő tetoválási minták

A karkötővázlatok típusai

A karkötővázlatokra nagy a kereslet, elég sok van belőlük, különféle típusúak.

A leggyakoribb tetováló karkötő típusok:


  • Geometrikus formákból készült karkötő;
  • Kelta díszek mintákkal kombinálva;
  • Gyöngyök, láncok, csecsebecsék formájában;
  • Szögesdrót;
  • Csipke karkötők, szalagok;
  • Különféle feliratok;
  • Virág- és növénytéma.A nők általában finomabb típusú karkötőket választanak: virágokat, szalagokat, csipkét stb. A karkötőket gyakran különféle jelek, talizmánok egészítik ki, amelyek vonzzák a szerelmet, a sikert és a jólétet.

A férfiak kedvelik a geometriai formák képeit, vagy a kelta mintákat, amelyek önbizalmat és erőt adnak a kép tulajdonosának. A férfiak között ritkán találunk karkötőt tartalmazó tetoválást, általában a kép tovább folytatódik a hüvelyben, egy nagyszabású alkotást ábrázolva a csuklótól a vállig.

Ugyanezt a figyelmet gyakran fordítják a további jelekre a karkötő tetoválásoknál. Például gyakran a karkötőt lóherelevéllel egészítik ki a siker és a jólét vonzása érdekében. Az érzéseiket kifejezve a karkötőket gyakran szív alakúra készítik, ami a hölgyek körében népszerűbb. Ha egy gyönyörű feliratot választ eredeti betűtípussal, akkor nemcsak egyediségét hangsúlyozza, hanem kiegészíti egyéni stílusát is.

Karkötő tetoválási minták
Karkötő tetoválási minták

Tetoválási helyek

A karkötő tetoválásokat leggyakrabban a csuklón, az alkaron vagy a bokán alkalmazzák.

Ez lehet egy ékszer képe, vagy több karkötő egymásba fonva. Minden az Ön kívánságaitól függ.
A karkötők többféle színben készülhetnek: fekete-fehér, színes, aranyat, ezüstöt utánzó stb. Lehetnek masszív széles ékszerek, vagy elegáns, kecses karkötők, az Ön preferenciáitól függően.
Amikor a tetováláshoz karkötő vázlatot választ, ne feledje, hogy Ön a legfontosabb értéket adja a képnek. Valójában az általánosan elfogadott elnevezések ellenére az ember maga is különleges jelentéssel ruházhatja fel a testén lévő tetoválást, amely elsősorban neki fontos.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT