Karkötő Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Karkötő

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Karkötőt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Karkötőt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Karkötő tetoválási minták

A művészi tetoválások területén sokféle vázlat létezik különböző témákban.

Az emberek testükön virágokat, állatokat, madarakat, különféle tájakat, portrékat és még sok mást ábrázolnak. Emellett sokan szeretnek különféle ékszereket utánozni egy tetoválás segítségével, amelyek közül az egyik a karkötő. Mindenki hord karkötőt, nők és a férfiak képviselői is, így nem meglepő, hogy mindkét oldalon népszerű egy olyan tetoválás, amely ezt az ékszert ábrázolja. Ennek a képnek a népszerűsége attól is függ, hogy könnyen el lehet rejteni a ruhák alá, vagy egy óra alá (ha a csuklón lévő vékony karkötőről beszélünk).

A karkötő tetoválás nagyon különböző lehet, különböző formájú és méretű. Lehet széles és elegáns vékony ékszer, kis karkötő, vagy simán belefolyó ujjú. Minden az ügyfél kívánságaitól függ.

A legtöbb ember szívesebben alkalmaz egy karkötő tetoválási vázlatot a testére dekorációként, de ne felejtse el, hogy minden tetoválásnak van egy bizonyos jelentése. Milyen megjelölés rejtőzik a karkötő képében, és milyen típusú képek vannak? Ebből a cikkből megtudhatja.

Karkötő tetoválás minta
Karkötő tetoválás minta
Karkötő tetoválás minta

A karkötővázlatok típusai

A karkötővázlatokra nagy a kereslet, elég sok van belőlük, különféle típusúak.

A leggyakoribb tetováló karkötő típusok:


  • Geometrikus formákból készült karkötő;
  • Kelta díszek mintákkal kombinálva;
  • Gyöngyök, láncok, csecsebecsék formájában;
  • Szögesdrót;
  • Csipke karkötők, szalagok;
  • Különféle feliratok;
  • Virág- és növénytéma.A nők általában finomabb típusú karkötőket választanak: virágokat, szalagokat, csipkét stb. A karkötőket gyakran különféle jelek, talizmánok egészítik ki, amelyek vonzzák a szerelmet, a sikert és a jólétet.

A férfiak kedvelik a geometriai formák képeit, vagy a kelta mintákat, amelyek önbizalmat és erőt adnak a kép tulajdonosának. A férfiak között ritkán találunk karkötőt tartalmazó tetoválást, általában a kép tovább folytatódik a hüvelyben, egy nagyszabású alkotást ábrázolva a csuklótól a vállig.

Ugyanezt a figyelmet gyakran fordítják a további jelekre a karkötő tetoválásoknál. Például gyakran a karkötőt lóherelevéllel egészítik ki a siker és a jólét vonzása érdekében. Az érzéseiket kifejezve a karkötőket gyakran szív alakúra készítik, ami a hölgyek körében népszerűbb. Ha egy gyönyörű feliratot választ eredeti betűtípussal, akkor nemcsak egyediségét hangsúlyozza, hanem kiegészíti egyéni stílusát is.

Karkötő tetoválás minta
Karkötő tetoválás minta

Tetoválási helyek

A karkötő tetoválásokat leggyakrabban a csuklón, az alkaron vagy a bokán alkalmazzák.

Ez lehet egy ékszer képe, vagy több karkötő egymásba fonva. Minden az Ön kívánságaitól függ.
A karkötők többféle színben készülhetnek: fekete-fehér, színes, aranyat, ezüstöt utánzó stb. Lehetnek masszív széles ékszerek, vagy elegáns, kecses karkötők, az Ön preferenciáitól függően.
Amikor a tetováláshoz karkötő vázlatot választ, ne feledje, hogy Ön a legfontosabb értéket adja a képnek. Valójában az általánosan elfogadott elnevezések ellenére az ember maga is különleges jelentéssel ruházhatja fel a testén lévő tetoválást, amely elsősorban neki fontos.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.