Katana Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Katana

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Katanát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Katanát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Katana tetoválási vázlatok

A sokféle tetoválás között meglehetősen nagy kereslet mutatkozik a karddal ellátott képekre.


És ha első pillantásra úgy tűnik, hogy ezeket a tetoválásokat csak férfiaknak szánják, akkor ez egyáltalán nem így van. A lányok testüket is hasonló képekkel díszítik. Ezenkívül a női testen lévő kard tetoválás nagyon lenyűgözőnek tűnik. A sok kard közül a Katana kardtetoválás a legnépszerűbb. Általában ezt a képet a japán kultúra kedvelői választják. A "Katana" tetoválás jelölése eltér a "Kard" tetoválás értelmezésétől, ezért a tetoválás kiválasztásakor ismerkedjen meg a megjelölésével.

Katana tetoválás minták
Katana tetoválás minták
Katana tetoválás minták

A "katana" értelmezése

A Katana kard nem egyszerű fegyver, a tulajdonos számára ez a kard becsületet jelent.


Ezért egy tetoválás ennek a kardnak a képével különleges értelmezést hordoz.

A Katana önálló tetoválásként és további elemekkel is ábrázolható.

Például gyakran találhat egy szíves katanát. A szívet átszúró kard azt jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa számára a legfontosabb a becsület. Ebben az esetben az ember a legdrágábbat is feláldozhatja ötletének szolgálatáért.

És a kép, amelyen a katana a szív mellett van, teljesen ellentétes megjelöléssel rendelkezik.

Egy ilyen tetoválás azt sugallja, hogy tulajdonosa számára a legfontosabb dolog az életben a szeretett személy. Ugyanakkor a tetoválás tulajdonosa kész akár életét is adni egy számára kedves ember életéért.

Katana és rajongó.

Ennek a képnek meglehetősen érdekes értelmezése van. Egy ilyen tetoválás a veszélyes szépség jele, és azt is sugallja, hogy a gyengeségben van erő. Ezt a képet gyakran a lányok választják, bemutatva lágyságukat, szépségüket, de ugyanakkor bátorságukat.

Katana tetoválás minták
Katana tetoválás minták

Jelentés férfiaknak és nőknek

A "Katana" tetoválás a férfi testen mindenekelőtt a tulajdonos erős karakterét, az érdekeiért való küzdelem vágyát jelenti.


Az ilyen embereket általában igaz barátok veszik körül, akik készek segíteni nekik céljaik elérésében. És ennek a tetoválásnak a tulajdonosát mindig a másik fél támogatja. Általában az ilyen emberek mindig nagy sikereket érnek el az életben, leküzdve az összes akadályt az úton.

A Katana egy szamuráj fegyver, ezért általánosan elfogadott, hogy az ezt a kardot ábrázoló tetoválás nem különösen alkalmas a női nem számára. De, mint tudjuk, Japánban nem csak a férfiak, hanem a nők is lehetnek szamurájok. Ez alapján a nők is gyakran választják a katana képét, kiemelve jellemük erősségeit. Ezek általában magabiztos, önellátó lányok. A tetoválás tulajdonosa készen áll arra, hogy szerető feleség és anya legyen, de nem engedi, hogy parancsolják. A lányok, akik ezt a tetoválást választják, szintén demonstrálják a férfiakkal való egyenlőségüket.

Katana tetoválás minták
Katana tetoválás minták
Katana tetoválás minták

A "katana" tetoválás helye

A katana képével ellátott tetoválás alkalmazása jelentős területet igényel.


Általában a tetoválás alkalmazásának fő helyei a hát, a mellkas, a gyomor, a kar. A férfiak a tetováláshoz leggyakrabban a kezüket vagy a gyomrukat választják. A második esetben általában nem az egész kardot ábrázolják, hanem a nyelét és a penge egy részét, amely mintegy behatol az emberi testbe. A katana férfi képei szigorral, bátorsággal, elszántsággal és harci szellemmel telnek. A kivitelezés során a női tetoválás eltér a férfi tetoválástól. A nők a hátukon vagy a lapockákon katana képeket alkalmaznak. Általában a kard képeit virágok, legyező, kígyó vagy szalag egészítik ki.

A "Katana" tetoválás erős, magabiztos, bátor emberekhez illik. Akik önfejlesztésre törekednek, és nemes céljaik vannak. Ebben az esetben a tetoválás erőt ad tulajdonosának, és megvédi a kudarctól.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT