Kazetta tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Kazetta

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kazettát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kazettát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kazetta tetoválási vázlat

Hány csodálatos emlék jut eszünkbe a kazetták említésekor: ezek diszkók, és új dalok, kedvenc előadók albumai és olyan pillanatok, amelyek hanganyagra felvett zenéhez kötődnek.


A tetoválás formájában lévő kazetta jelentését az alábbiakban tárgyaljuk meg.

Nem mindenki emlékezhet a kazettákra fiatalkora vagy gyermekkora részeként, mivel ezek a múlt visszhangja. A CD-k, majd egyszerűen a beépített memóriával rendelkező lejátszók helyett a kazetták csak a felvételek meglehetősen hosszú korszakának emlékeztetői maradtak, arról, hogyan keresték a kedvenc bandát, és egy új album megjelenését várták, a számok manuális felvételét egy régi magnón, egy szalag visszatekerését ceruzára.

Kazetta tetoválási vázlat
Kazetta tetoválási vázlat

A kazetta tetoválás jelentése

A kazettás tetoválás első jelentése a zene szeretetéről árulkodik.


Az a zeneszerető, aki értékeli és tiszteli a jó hangzást, aki szereti a múlt zenei kompozícióit, kiváló jelölt lesz egy ilyen tetoválásra.

A kazetta a múlt zenéjének szimbólumát hordozza, így ha Ön a 90-es és 2000-es évek rajongója, egy kazettás vázlat remek választás lehet ennek ábrázolására. Hogyan nézhet ki egy tetoválás? Ez egy 3D vagy 2D formátumban alkalmazott, feliratokkal díszített, a csoport nevével aláírt kép. Gyakran fekete-fehérben, vagy halvány színek enyhe közbeékelésével készül. Maga a kazetta is használható egy szó vagy mondat előadására. Ez lehet:


  • Emlékfelirat
  • Dal cím
  • A rögzíteni kívánt idő
  • Gyakran ez a „Zene” felirat, amely a zene szeretetét hirdetiUgyanebből a filmből készült szívet is ide lehet tenni. Ez az üzenete ennek a tételnek, amely egykoron egy sor dalt tartalmazott, ma pedig a múlt nosztalgikus emlékeinek szimbóluma. A második jelentés csupán a múlt iránti nosztalgia. Vagyis egyszerre tisztelgés az elmúlt évek és az elmúlt idők emlékei előtt, különböző történetekről, életpillanatokról, melyeket örökké az emlékezetünkben szeretnénk megőrizni. Egyesek számára a tetovált kazetta az első csókhoz, egy másik személy számára a barátokkal vagy szívhez közel álló emberekkel való pihenéshez kapcsolódik.

Kazetta tetoválási vázlat
Kazetta tetoválási vázlat
Kazetta tetoválási vázlat

Kazetta vázlat a testen

Ahhoz, hogy a tetoválás eredeti legyen, ki kell választania egy érdekes lehetőséget a munkához.


Ide más régebbi tárgyak is felvehetők, mint például magnó vagy kazettás lejátszó, lufi, vattacukor, virágok. A tetováláson lévő laza fólia azokra az esetekre emlékeztet, amikor a kazetta elakadt, és magának kellett megjavítania. Bárhogy is legyen, ez a tárgy a múlthoz való viszonyulást jelzi, hogy még mindig a szívben él.

A kazettát vízszintesen és függőlegesen is elhelyezheti a testen, ha vannak rajta feliratok, akkor fontos lesz, hogy olvashatóvá és kényelmesen elhelyezkedjenek a többihez képest. Ellenkező esetben színpalettát kell választania. A kazettás tetoválás képének nem kell szürke tónusúnak lennie, ezért kísérletezzen, és találja meg a legjobb képet, amelytől a kazettás vázlat bájos vagy brutális, kifinomult vagy durva és stílusos lesz. Célszerű a háttérről dönteni, ha a kép fejlesztését tervezzük, hogy az kiegészítse az összkompozíciót. Lehet több kazetta is, lehet legyező alakú is, ettől lesz terjedelmes a munka.

A kazettás magnóba helyezve a mű megtalálja tökéletes képét, ezért fontolja meg a tetoválás ezen változatát. Ne feledje, hogy milyen eszközhöz társítja a kazettákat, az az egész ötletet kiemeli. Albumborítót is hozzáadhat, ha az ötlet kedvenc csoportja képében van, így a szemantikai terhelés szabad szemmel is egyértelmű lesz.

Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott a tetoválás bármelyik mintájában, a lényeg, hogy a hozzád illő stílust válaszd ki. Konzultáljon a mesterrel, hogy kiváló vázlatot kapjon a kiválasztott helyre, és a munka csak pozitív érzelmeket hordozzon.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.