Kenguru tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Kenguru

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kengurut?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kengurut ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kenguru tetoválási vázlat

Az állatvilág egyik legerősebb képviselője, a kenguru, Ausztrália szimbóluma.


Az ausztrálok számára a kenguru jelentése a legközvetlenebb, ősidők óta. Fontoljuk meg a tetoválást vele minden értelemben.

Kellően magas, nagy erővel, fordulékonysággal, mozgási sebességgel rendelkező állat, a kenguru sok embernek a kedvence és meglep minden korosztályt. Nehéz ilyesmit elképzelni. Az a személy, akinek kenguru tetoválás van a bőrén, belső és külső vonásaival is kitűnik.

Kenguru tetoválási vázlat
Kenguru tetoválási vázlat
Kenguru tetoválási vázlat

A kenguru tetoválás jelentése

Ennek a féltekénk számára egzotikus állatnak a nagy mozgási sebessége időtlen idők óta meglepő és elképesztő.


Az ugrásba fektetett erő lehetővé teszi, hogy gyorsan haladjon nagy távolságokon, szinte azonnal növelve és lelassítva a sebességet. Az állat lábai lehetővé teszik, hogy bármilyen típusú talajra lépjen, anélkül, hogy észrevenné az ágakat, töviseket és köveket. Ezért az első érték a sebesség. Gyorsaság lehet a döntések meghozatalában, bármilyen vásárlás kiválasztásában; ráadásul ellenállhatatlanság, ami a hosszú lábak miatt adatik meg az állatnak. Leküzdhetetlenség a problémákban, amikor az ember nem veszi észre az akadályokat és eléri céljait.

Az erő egy másik jellemzője az állatvilág e gyönyörű képviselőjének. A kenguruk kiváló bokszolók, ők mérik a legerősebb ütéseket, megvédik magukat saját fajtájuktól és más állatoktól. Az emberben lévő erő mind a belső világban, mind külső jellemzőként megnyilvánulhat. A belső erő ismét segít megbirkózni a problémákkal, meglehetősen könnyen leküzdve azokat. A külső erő a sportolók velejárója, ezért a kenguru vázlat megfelelő lesz számukra. Nem kevésbé népszerű tetoválás lesz a boxer testén.

Manőverezhetőség, amely lehetővé teszi, hogy azonnal elkerülje a veszélyt, radikálisan megváltoztatva a futás menetét. Az erős lábak miatt az állat hirtelen megállhat és eltávolodik a veszélytől. Az ember számára az érték abban rejlik, hogy példátlan ügyességgel és magabiztossággal a problémák elkerülésének lehetőségének szimbóluma. Az ember minden problémára megoldást talál, megkerüli a nehézségeket, és a legvirágzóbb útvonalat választja.

Egy másik jelentése a gyermekéhez való kötődés, megóvja őt minden bajtól, állandó segítség és támogatás. A kenguru addig hordja a babát, amíg az készen nem áll az önálló életre. A kenguru tetoválás a gyermekekért, életükért és sorsukért való felelősségről beszél.

Kenguru tetoválási vázlat
Kenguru tetoválási vázlat

Kenguru vázlat és
jelentése az ókorból

Ausztrália őslakosai számára a kenguru tetoválás szent rituálé volt.


Kapcsolatot hordozott a rajz tulajdonosával, lelki energiájával, megható vágyaival, gondolataival. A tetoválás védelmező szimbólum volt: megvédte a félelmeket, hibákat és bajokat, elszántságot és bátorságot adott tulajdonosának. Tehát a kenguru tetoválású harcosok nagy erőre és ügyességre, elszántságra és bátorságra tettek szert minden tekintetben.

Kenguru tetoválási vázlat
Kenguru tetoválási vázlat
Kenguru tetoválási vázlat

Kenguru minta a bőrön

A bőrre felvitt minta önbizalmat ad, díszíti a kiválasztott területet, különlegessé varázsolja Önt.


A megfelelő vázlat kiválasztása meglehetősen egyszerű lesz, de bármilyen módon elrendezheti. Itt további állatokat is hozzáadhat, amelyek színt adnak a munkának, és célszerű a természet, a fák, a növényzet rajzát is elhelyezni a tetováláson, amely jellemző a lakóhelyére.

Ezenkívül a munka nem szabványos elemek hozzáadásával módosítható. Lehetnek például városi pillanatok, hegyek és folyók tájai. Díszíthet kengurut boxer stílusban kesztyűvel, a ringben vagy az edzőteremben a boxzsák közelében.

A színátvitel bármilyen lehet, mivel nincsenek keretek és preferenciák. Ami a munka méretét illeti, azt kizárólag a tetoválási területre választják ki. Kiválaszthat egy feltűnőbb helyet, vagy elrejtheti a tetoválást a nyilvánosság számára hozzáférhetetlen helyen.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.