Képregény hősök tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Képregény hősök

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Képregényhősöket?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Képregényhősöket ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Képregény hősök tetoválási vázlatok

A szuperhősöket gyerekkorunk óta ismerjük kedvenc képregényeinkből.

Batman, Superman, Pókember, Rozsomák, Joker és így tovább, ezek a karakterek mindenki számára ismerősek, sokan megpróbálják utánozni bálványaikat, sokan csak szeretnek megismerkedni a hősök új kalandjaival. A képregények univerzuma hihetetlenül népszerű szerte a világon, nem meglepő, hogy ez a népszerűség elérte a tetoválások területét. A képregény hősök tetoválási vázlatai hihetetlenül népszerűek, sokakat érdekel, hogy milyen jelentés van ezek a tetoválások mögött.

A képregény tetoválás
A képregény tetoválás
A képregény tetoválás

Jelentés a képregény hősök tetoválásban

  • Batman. A leghíresebb hős, aki először 1939-ben jelent meg a képregényekben. Az igazságosságért jól ismert harcos, a Gothamben élő Bruce Wayne-nek a "másik én" figurája. Az éjszaka sötét lovagja nem rendelkezik szuperképességekkel, trükkje a harcművészetek alapos ismeretében, valamint az általa használt modern technológiákban rejlik. Ezért a Batmannel készült tetoválás a magabiztosság, a bátorság és a szellemesség jele. Maga a szuperhős mellett a tetoválások gyakran tartalmazzák a logó képét is: egy fekete ovális sárga háttérrel, amelyen a denevér található. Nagyon sok lehetőség van a Batmannel való tetoválásra, különösen sok lehetőség van magának a hős jelmezének, amely sokszor változott. Kezdetben a szuperhős szürke öltönyben volt, amit sárga-kék köpeny egészített ki. Azóta sokszor változtak a jelmezek. Ma Batmant mindenki komor fekete öltönyéről ismeri, de vannak olyan tetoválási vázlatok is, amelyeken a sötét lovagot Robin asszisztensével és részmunkaidős barátjával együtt ábrázolják. Robint színes jelmezekben ábrázolják, ami hatékonyan hangsúlyozza Batman komor megjelenését.
  • Joker. A szuper gazember a híres mosollyal. A képregények történetében ő a sötét lovag fő ellenfele, akivel újra és újra megküzd. A képregény történet alapján a Joker egy boltot rabolt ki, és megijedt a hirtelen felbukkanó hőstől, aminek következtében a gazember savban összeesett. Ezért van a Jokernek zöld haja, fehér bőre és őrült arckifejezése, amely nem hagyja el az arcát. De a karakter negativitása ellenére a gazember hihetetlenül magas intelligenciával rendelkezik, és jó találmányi képességekkel rendelkezik. Ebből kiindulva, egy ilyen karakterű tetoválás zsenialitást és magas szellemi képességeket jelent, amelyek néha az őrületig is eljuthatnak, valamint a Joker által viselt bolondkép miatt a tetoválás kettősségről és gyakran használt ravaszságról beszél. A gazemberrel készült tetoválás másik jelentése a sebezhetetlenség, mivel a gazemberben a savba esés után immunitás alakult ki a mérgező anyagokkal szemben. Az elvekhez való hűség, a mások iránti engedetlenség, a lélekbe, szívbe nézni való képesség egyben a Joker tetoválás jelentése.
  • Harley Quinn. A Joker hűséges barátnője. Harley hihetetlen rugalmassággal és erővel rendelkezik, így a képével ellátott tetoválás a személyiség és a szellem erejét jelenti. Quinn emellett szokatlanul okos és csábító. A jól ismert "Suicide Squad" című filmből Harley a félelemnélküliség, az erő és az önfeláldozási hajlandóság megjelölését hordozza magában. Vannak képek Harley-ről Poison Ivy nevű barátjával. Egy közeli barát megjutalmazta Quinnt azzal a képességgel, hogy ellenállt minden méregnek, ami még erősebbé tette Harleyt. Két hűséges barátnő viselhető képe az odaadás értelmezését és a hihetetlen kitartást hordozza magában. Quinn és Joker tetoválás a tragikus szerelem értelmezését hordozza magában, hiszen Joker kizárólag saját céljaira használta a lányt. Vannak tetoválási vázlatok nem magáról a hősnőről, hanem szimbólumairól: rombuszairól, fekete szívéről és a "rotten" (rohadt) feliratról.
  • Deadpool. Hihetetlenül beszédes személyiség, cinikus humorérzékkel. Ez a hős, akárcsak a jól ismert Wolverine, egy kísérlet volt. Deadpool fő képessége a regenerációs képesség, képes helyreállítani a test bármely sérült területét. Ez alapján a képével ellátott tetoválás érzelmi és fizikai sérthetetlenséget jelenthet. A hősnek sajátos humora van, amit a tetoválás tulajdonosán is meg lehet jeleníteni. Ráadásul Deadpool tisztában van vele, hogy a képregény-univerzumban él, így a képregényével ellátott tetoválás józanságot és tiszta elmét jelenthet. Deadpool egyedül van és nem akar oldalt váltani. Ebben az esetben a tetoválást a személy semlegessége, objektivitása és körültekintéseként értelmezik.
  • Venom. A képregények történetének legnagyobb gonosztevője. Félelmetes megjelenésű idegen parazita szervezet. A lény antihősként viselkedik, akinek egyetlen célja van – megölni a Pókembert. Nem áll meg és nem kímél senkit az útjában, lehetetlen megállítani, nemhogy elkapni. Az antihősnek megvan a képessége, hogy bármilyen környezetnek álcázza magát. Azáltal, hogy birtokba vesz egy embert, magába a gonosszá tudja változtatni. Csak a hő és a hanghullámok ereje tudja kihúzni a Venomot az emberi testből. Annak ellenére, hogy Venom gazember, a képével ellátott tetoválás számos pozitív tulajdonságot hordoz magában. Szokatlanul szelén és nagyon kitartó, ráadásul gondolat erejével képes irányítani az embereket. Az antihős a cél felé megy, és senki sem állíthatja meg. Rettenthetetlenség, elszántság, magas intelligencia, erős karakter és ravaszság a Venom tetoválás legalapvetőbb értelmezése.Sokkal több hős és antihős van a képregény-univerzumban. A képekkel ellátott tetoválás általában olyan értelmezést hordoz, amely közvetlenül kapcsolódik a hős karakterjegyeihez. De a megjelölés mellett a képregény hőssel ellátott tetoválások nagyon eredeti és látványos testdísz.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.