Kerék tetoválási - VeAn Hungarian
Kerék

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kereket?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kereket ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kerék tetoválási vázlat

A tetováláshoz használt egyik legjelentősebb szimbólum a kerék.

Ez egy zárt kör, ezért a jelentése megfelelő lesz. Milyen is? Fontoljuk meg alább. Teljesen bármi használható a keréktetováláshoz:

  • Kerékpár.
  • Autóipari.
  • Kocsikerék.A munka kivitelezése megjelenésben és típusban is változhat, valaki például a fa alatt készült kereket részesíti előnyben, valakit a sportautó részlet opciója érdekli.

Kerék tetoválási
Kerék tetoválási
Kerék tetoválási

A keréktetoválás jelentése

Ősidők óta a kerék szerencsét, harmóniát, sikert és jólétet jelent, talizmán és védelem mindenféle probléma és viszontagság ellen.

Ezt a jelentést azoktól az időktől kapta, amikor az autópályák és a gyorsautók helyett szekerek és lovak voltak földúttal. Az emberek már akkor is ilyen jelentést adtak ennek, hiszen a kerék lehetővé tette, hogy eladó árut, ételt házhoz szállítsanak, ételt házi kedvenceknek és saját maguknak. A kocsi segített keresni és túlélni, a kerék pedig a meghajtó része volt, amely nélkül egyszerűen nem lehetett mozogni.

A szerencse szimbóluma lévén a kerék, feltalálása óta, szerkezetét, részleteit változtatták. De ugyanaz a jelentés maradt - a gyűrű, a végtelenség, a ciklikusság. Ez a részlet ilyen volt, és egy ilyen üzenet önmagában is hordozza: ez visszatérés a kezdethez, a lehetőségek végtelenségéhez, az élet ciklikusságához. Jelenleg a tetoválóművészet világában a kerék már régóta ilyen szemantikai terhelést hordoz. Ennek ismeretében tetszés szerint testre szabhatja a kerék vázlatát, hogy az tükrözze az Ön lényegét.

Az újjászületés és a megújulás a keréktetoválás jelentése is, mivel a kerék változatlanul visszatér eredeti pontjára, ahonnan elkezdett mozogni. Sokak számára megfelelő a gyorsaság, mint érték, amely lehetővé teszi, hogy megmutassa jellemvonásait: a gondolkodás, az észlelés, a probléma megoldás, a döntések sebessége stb.

Kerék tetoválási
Kerék tetoválási

Minden jármű e mozgó alkatrészének jelentésébe ősidők óta bölcsességet fektettek.


Fontos lesz észrevenni az ilyen típusú napenergia jelentőségét is, amely betölti a tetoválás tulajdonosát. A tetováló ipar egyik leghíresebb alkotása, amelyet a vázlatok ábrázolnak, Perun isten mennydörgő kereke, aki a mennydörgés pogány istene. A harcosok és katonák védőszentje volt, korrekt, de szigorú, legendák alapján.

A tengerészek a kormányt, amely a "kerék" és a "kormány" rövidítése, a kerék hasonló jeleként használják. Nagyon fontos a tengerésznek egy kormány formájú jele, amely a hazatérés, egy világkörüli utazás értelmét hordozza, amely az indulás pontján ér véget.

Az óriáskerék gyakran megjelenik a tetoválás szerelmeseinek bőrén is. Egy ilyen terv kerék vázlata pihenést és szórakozást jelent, de ugyanazt a ciklikusságot és a végtelenséget is, mivel magán a látványosságon van lehetőség, hogy végigmenjen az egész körön, fentről lefelé.

Egyes ügyfelek hiányos kereket rendelnek, amely a "c" betűhöz hasonlít, ami azt jelzi, hogy meg akarja szakítani a kört, hogy kikerüljön a körforgásból. Ez életmódváltásra, új lehetőségek, ismeretségek keresésére utalhat. A nem hurkolt kör sok ember számára talizmán is, akik új képességeket fedeznek fel magukban.

Kerék tetoválási
Kerék tetoválási
Kerék tetoválási

Kerék vázlat a testen

A kereket bármilyen kényelmes helyre elhelyezheti.

Ez leggyakrabban a kéz, mind fiúknál, mind lányoknál. Itt a munka látható lesz, és azonnal felkelti a figyelmet. Ami a kerék típusát illeti, minden típusban előfordul. Például ha kocsikerékről van szó, vagy kormánykerékről, akkor ezek tényleg gyakrabban vannak a kézen, de az óriáskerék a combra is felhelyezhető. A sportautók hasonló részei megfelelőek lesznek az alkaron, ahol az egész alkatrészt elhelyezheti, például egy féltengellyel.

A mű színátvitele bármely palettán megtalálható, ritkábban világos és színes, gyakrabban - monokróm árnyékkal. Ide a jelentést kiegészítő feliratokat is felveheti, lehetnek kapcsolódó kiegészítők is. A kerék tetoválás mérete gyakran nem nagy, de észrevehető a bőr nyitott területén. Segítségünkkel bármilyen kényelmes módon kiválaszthat egy vázlatot, amely egyedivé teszi az alkotást.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.