Kígyó Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Kígyó

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kígyót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kígyót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kígyó tetoválási
vázlatok

Végtelen számú tetoválás létezik a világon, különféle ízlési preferenciákhoz.Hagyományosan a tetoválás három kategóriába sorolható: férfi, női és univerzális.

A férfi tetoválásokat a súlyosság, az agresszió, a brutalitás, a tiszta vonalak, az éles sarkok, a sötét tónusok kifejezése különbözteti meg. A női tetoválások színesebbek, sima ívekkel, finomabbak és könnyebbek. Az univerzális tetoválások egyformán gyönyörűek a férfi és a női testen. Sok kép létezik különböző témákban, különösen népszerűek a hüllők és a kígyók képei. A mitológiában a kígyó a víz, a föld, a termékenység és a tűzhely szimbóluma. Mit is jelent a kígyó tetoválás?

kígyó tetoválás jelentése
kígyó tetoválás jelentése
kígyó tetoválás jelentése

Különböző kultúrák leírása

A kígyó szokásos megnevezése a tudás és a bölcsesség, ennek az értelmezésnek mély története van.

Az ókori Egyiptom idejében mítosz született egy hatalmas kígyóról, amely a bolygók teremtőjeként működött. A kígyó neve Ourobros, a mítosz szerint a kígyó halhatatlan volt, és egész életében a farkát ette, ami visszanőtt. Ez a kép általában a végtelent jelöli.

Az ókori görögök a mítoszokban a kígyót a Hold istennőjeként írták le. A kígyó gyakran női princípiumként működött, tudást adva az embereknek. Ezenkívül a mítoszok gyakran írják le a gyógyítás istenének (Aszklépiosz) történetét, aki tanúja volt egy kígyó meggyógyításának egy másik kígyó által. Ma ez a kép az orvostudomány jeleként szolgál.

A nyugati országokban a hüllőt gyakran a nőiség alatti csábítással és hatalommal társították. Ez a kapcsolat az Édenkert történetéből származik. Hiszen a kígyó elcsábította Évát, aki Ádámot is megkísértette, hogy megegye a tiltott gyümölcsöt.

India népe tisztelte és imádta ezeket a hüllőket. A kígyók a termékenységet és a prófécia jelei is voltak.

Az aztékok a tollas kígyót imádták, amely a termékenység és az időjárási viszonyok istenét személyesítette meg.

A buddhizmus egy vallás, amelynek kígyólegendája is van. A legenda szerint a kobra csuklyájával védte Buddhát a nap égető sugaraitól.

A kelta képeken is gyakran megtalálhatók a kígyók, amelyek különféle labirintusokat és plexusokat ábrázolnak.

kígyó tetoválás jelentése
kígyó tetoválás jelentése

A kígyó tetoválás értelmezése

A különböző népek mitológiája alapján a kígyótetoválásnak számos jelentése van:

  • Bölcsesség;
  • Végtelen;
  • Védelem;
  • Termékenység;
  • Kísértés;
  • Nőiesség;
  • Újjáéledés.


Azt is érdemes megjegyezni, hogy a kígyó egy állatöv jel, amely az ebben a csillagképben született személyt bölcs és romantikus embernek írja le.

A kígyó tetoválás univerzális, a férfiak és a nők körében egyaránt népszerű. A kígyó különösen lenyűgöző a női testen, hangsúlyozva az alak íveit és a tetoválás tulajdonosának szexualitását. A kígyókat különféle stílusokban és színváltozatokban ábrázolják. Lehet fekete-fehér kép, vagy színes tónusokkal töltve. A valósághű stílusban készült kígyó tetoválás nagyon lenyűgözőnek tűnik, és átadja a hüllő minden rejtélyét, szépségét és erejét. Minden embernek egyéni preferenciái vannak. Ne féljen fantáziálni, válasszon egy kígyóképet, és egészítse ki a kívánt elemekkel, és készítsen magának egy egyedi vázlatot speciális megjelöléssel.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.