Khokhloma tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Khokhloma

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Khokhlomát

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Khokhlomát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Khokhloma tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás művészetében számos, sokféle mintával rendelkező tetoválás létezik, amelyek az emberi test különböző részeit díszítik.


A minták a test térfogati és kis területeit egyaránt díszíthetik, különféle színűek és formájúak lehetnek. Mindkét nem körében nagyon népszerű a mintás testfestés. Az egyik legnépszerűbb festmény a Khokhloma, amely egyfajta művészetnek számít.
Ha más minták bármilyen kívánt színben elvégezhetők, akkor a Khokhloma abban különbözik a többitől, hogy három speciális színe van, amelyek mindegyikének megvan a maga jelölése:


  • Piros - védő tulajdonsággal rendelkezik, hőt és tüzet jelöl
  • Fekete - a föld jele, a betakarítás és a termékenység jele
  • Arany – gazdagságot jelölEz a három szín a fő Khokhlomában, de ez nem jelenti azt, hogy más színek nem használhatók, gyakran a zöld árnyalatai továbbra is érvényesülnek Khokhlomában. Érdemes megjegyezni, hogy a Khokhloma festészet megnevezését nemcsak a színarány, hanem a benne jelenlévő elemek is befolyásolják. Gyakran van egy arany virág képe, amely a megvilágosodás és a tudás jele. A hegyi kőris, vagy inkább fürtjei a női szépség és fiatalság. Gyakran ábrázolják a tűzmadarat is, amely a hosszú élet, ciklikusságának és halhatatlanságának a jele. Kezdetben a Khokhlomát különféle ételek festésére használták, de idővel ez a fajta művészet a tetoválás területére is bekerült, miközben nagy népszerűségre tett szert.

Khokhloma tetoválási vázlatok
Khokhloma tetoválási vázlatok
Khokhloma tetoválási vázlatok

A Khokhloma értelmezése

A Khokhloma festmény megnevezése közvetlenül függ a benne uralkodó színektől és elemektől.


A fekete szín a végtelenség, a piros a mindenhatóság vágyának jele. Egy tetoválás, amelyben több arany tónus van, a gondtalan élet, a gazdagság vágyáról beszél. A zöld árnyalatok az ember természet iránti szeretetéről, a természettel és az emberekkel való eggyé válás vágyáról beszélnek.
A tetoválásra nincsenek korlátozások, bármilyen elemet használhat:


  • Virágképek
  • Madarak
  • Bogyók
  • Levelek
  • Állatok és egyebekJelentésük közvetlenül attól függ, hogy milyen színben fogják előadni. A Khokhloma tetoválás nemcsak a fő uralkodó színekben, hanem a fényességében, a gazdag színekben is különbözik. A halvány kép nem úgy fog kinézni, mint a Khokhloma-festmény, mert Khokhloma gazdag színeiről vált ismertté.

Khokhloma tetoválási vázlatok
Khokhloma tetoválási vázlatok

Méret és alkalmazási helyek

A Khokhloma tetováláshoz általában széles területre van szükség, hogy a minták teljes mértékben átadják teljes értelmezésüket, és látványosan nézzenek ki.


Kis területeken nehéz lesz kivenni a képet és megérteni, hogy a tetoválás milyen jelölést hordoz. A kis területeken lévő Khokhloma minták csak minták maradnak, de egy terjedelmes, színes festmény, amelyen minden szín kontrasztja látható, valóban Khokhloma. A tetoválás helyének kiválasztásakor ügyeljen a tetoválás méretére. Mivel a Khokhloma széles területet igényel, a következő testrészeket választják ehhez a tetováláshoz: kar, alkar, váll, a kar teljes területe, csípő, hát, lábak. A Khokhloma festmény egyaránt lenyűgöző és eredeti lesz mind a női, mind a férfi testen.
A Khokhloma festéssel készült tetoválás különleges készségeket igényel, amikor a tetoválás mesterét választja, először nézze meg a portfólióját az összes munkával. Egy tetováló művész, aki nem jártas a Khokhloma alkalmazásában, csak elronthatja a megjelenését. Egy tapasztalt pedig kitűnő festési kivitelezést készít, amely élénk, színes színeivel egy életre elragadtatja Önt.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT