Kiméra tetoválási - VeAn Hungarian
Kiméra

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Chimerát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Chimerát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kiméra tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás területén nagy a kereslet a mitológiai karaktereket tartalmazó vázlatokra.

Az egyik ilyen karakter a kiméra.

A kiméra tetoválási vázlata meglehetősen szokatlannak tűnik, veszélyt és brutalitást adva a képhez. A kiméra tetoválást nem csak a férfiak, hanem a nők is választják. Mit jelent a kiméra tetoválás? Cikkünkben megtalálja a választ erre a kérdésre.

Kiméra tetoválási
Kiméra tetoválási
Kiméra tetoválási

Kiméra a mitológiából

A kimérát az ókori Görögország mitológiája említi.

Ennek a lénynek három feje van: egy oroszlán feje, egy kecske és egy kígyó.

Elől az oroszlánfej, hátul egy kecskefej, a farok helyén pedig egy kígyó. A kiméra nemcsak a külseje miatt volt félelmetes, hanem azért is, mert tüzet tudott okádni a szájából. A mitológia szerint csak az ókori görög hős, Bellerophon tudta megölni ezt a lényt.

Kiméra tetoválási
Kiméra tetoválási

A japán mitológiában egy olyan lényt is említenek, mint a kiméra.

A lény megjelenése eltért az ógörögtől: Japánban a kimérát majomfejjel, tigrismancsokkal, farok helyett kígyóval és kutyatesttel ábrázolták. A felkelő nap országában ez a lény a betegségek és a bánat hírnöke volt.

A kínai mitológiában a kimérához hasonló lényt "Qilin"-nek hívták. Ezt a lényt szarvas, pikkelyes sárkányként ábrázolták, amelynek patái és medvefarka voltak. A kínai mitológiában azonban a kiméra jó lény volt, boldog, virágzó életet sejtetett.

A középkorban a kiméra nevet gyakran a vízköpőkhöz rendelték.

Kiméra tetoválási

A kiméra tetoválás jelentése

A kiméra tetoválások mind a férfiak, mind a nők körében népszerűek.

Amellett, hogy ennek a lénynek a képe változatos, egy ilyen tetoválás jelentése annyira eltérő.

A különböző népek mítoszai alapján a kiméra gonosz és pozitív lényként is megjelenik. A kiméra tetoválás szimbolizálhatja a jó és a rossz közötti örök harcot.

A kiméra összeférhetetlen dolgok keverékét testesíti meg, így a lény képével ellátott tetoválás azt jelenti, hogy egy személy különféle karakterjegyek keverékével rendelkezik, amelyek első pillantásra nem illeszkednek egymáshoz.

Ezenkívül a kiméra tetoválás hangsúlyozza tulajdonosának egyediségét és kreatív természetét. Az ilyen emberek a dobozon kívül gondolkodnak, szeretnek különböző stílusokat kombinálni, és megvédeni a nézőpontjukat.

Kiméra tetoválási
Kiméra tetoválási
Kiméra tetoválási

Egy másik ellentmondásos jelentés, hogy a kiméra tetoválásokat gyakran talizmánként használják, de ez a kép is a mágikus erőkhöz való tartozásról beszél.

A kiméra dizájnt gyakran bátor és aktív emberek választják, akik hozzászoktak az általánosan elfogadott kánonok kihívásaihoz.

Ha a tetoválás egy hőst ábrázol, aki legyőzte a kimérát, ez a kép a jó győzelmét szimbolizálja a gonosz felett. A gonosz félelmek vagy komplexusok lehetnek, amelyeket az ember legyőzött.

Kiméra tetoválási
Kiméra tetoválási
Kiméra tetoválási stílusok

A kiméra tetoválásokat különféle stílusokban hajtják végre.

Ez a kép eredetinek tűnik gravírozásban vagy grafikai stílusban. A vonalak tisztasága és az árnyékolás lakonikussá teszi a rajzot.

A kiméra nagyon lenyűgözően néz ki a trash-polka stílusban, amelynek sajátossága a fekete és a vörös tónusok kontrasztja.

A kiméra tetoválás meglehetősen eredetinek tűnik a biomechanikai stílusban, amelynek megkülönböztető jellemzője a mechanikai részletek.

Ha nem tudja eldönteni a stílust, forduljon szakemberhez. Egy tapasztalt tetoválóművész megmondja, milyen stílusban és színben a legjobb egy tetoválást ábrázolni, hogy ne csak szépnek, hanem lenyűgözőnek is nézzen ki.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.