Kolibri tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Kolibri

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kolibrit?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kolibrit ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kolibri tetoválási vázlato

A kolibri tetoválás a legnépszerűbb az összes madár között.


A kolibri hihetetlenül szép és kecses madár, amelynek képét az élethez kapcsolódó szerelem és öröm jelöli. A kolibri tetoválás más madarakhoz hasonló elnevezéssel rendelkezik, mint minden más, ez is a szabadságot képviseli. A kép általában élénk, színes színekben, a test mozgó részein (csukló, láb, alkar) jelenik meg. Kis termete ellenére a kolibri csodálatos, egyedi szépséggel rendelkezik. Ezt az apró madarat az egész világon ismerik, bár csak Közép- és Dél-Amerika forró éghajlati övezeteiben él. Tekintettel arra, hogy a madár nem olyan gyakori, nincs sok megnevezése.

Kolibri tetoválási vázlatok
Kolibri tetoválási vázlatok

A madár jelentése a különböző nemzeteknél

Kolibri - a könnyedség, szépség, félelem és gyengédség megszemélyesítése.


Érdekes helyben és visszarepülési képessége van, ami más madaraknak nem adatik meg. Ez a képesség, valamint a szokatlan méret vonzotta magára a kolibri figyelmét. Tekintettel arra, hogy ez a vicces madár egy helyen tud repülni, sok nép egy istenséggel társította, úgy vélték, hogy mágikus képességekkel rendelkezik.

A madártoll képe szenvedélyes szerelmet jelöl.

A kolibri nagyon gyors repülési sebességgel és hihetetlen mozgékonysággal rendelkezik. Az ezzel a madárral készült tetoválást leggyakrabban életszeretetként és örömteli érzelmekként értelmezik. Az erő, a nagy energia jele, és a változó összetettségű feladatok teljesítését jelzi. A kolibri tetoválás másik érdekes megjelölése az ember szexuális energiája, valamint jóléte. Az a tetoválás, amelyben egy kolibri egy virág közelében szárnyal, és annak nektárját issza, szintén édes szerelmi kapcsolatot jelez.

Az ókori aztékok tisztelték ezeket a madarakat.

Istenségnek tartották ezt az apró, csodálatos madarat. A Karib-térségben a kolibri a növényvilág gazdagságát és változatosságát jelentette.

Az indiánok azt hitték, hogy a párban repülő kolibri egy szerelmespár lelkének megszemélyesítői, akik életük vége után is együtt maradnak.

Az indiánok élő ékszerek vagy repülő virágok nevét adták nekik, és a szerelemmel társították őket. Az indiánok is szerettek sok legendát, történetet és mítoszt mesélni erről a varázslatos madárról. Ezekben a történetekben a madár nagyon bátor karakterként lépett fel, és segített az embereknek elmenekülni a szárazság elől. A legendák szerint ez a bölcs madár Isten bármelyik rejtvényét meg tudja találni, és a végsőkig harcolni fog az igazságosság nevében. Ezeknek a mítoszoknak köszönhetően a kolibri tetoválás azt sugallja, hogy az ember képes leküzdeni az élet minden nehézségét.

Kolibri tetoválási vázlatok
Kolibri tetoválási vázlatok
Kolibri tetoválási vázlatok

Nőies, férfias jelentés

A kolibrit ábrázoló tetoválás pozitív, optimista, azt mondja, hogy az ember nyitott és csillogó.


A kolibri a legnépszerűbb a nők körében, a pillangók és virágok tetoválásai mellett. A kolibri a hölgyek számára könnyedséget és hihetetlen kecsességet jelent. A férfiak is a kolibri képét választják tetováláshoz. Bár a férfi tetoválásokban gyakran jelen vannak a sötét tónusok és némi agresszió, a kolibri jelentése ettől nem változik, továbbra is a béke, a boldogság és a gondoskodás szimbóluma. Ezenkívül a kolibri a ritkaság, az öröm és a fényes dekoráció szimbóluma. Ennek a csodálatos madárnak körülbelül 300 fajtája van, és mindegyik egyedi, eredeti színekkel, farokkal stb. Mindenki választhat egy egyedi madárképet. Mivel a kolibri folyamatosan mozgásban van, a kép rajzolásának helyeit is mobilnak választják. Ez lehet a csukló, a sípcsont vagy a láb, ezek a részek a legmozgékonyabbak az emberben, emiatt a kolibri élőnek és dinamikusnak tűnik.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.