Kolovrat tetoválási - VeAn Hungarian
Kolovrat

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Kolovrátot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Kolovrátot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Kolovrat" tetoválási vázlatok

A művészi tetoválások terén a Kolovrat vázlatokra nagy a kereslet.

Mit jelent maga a szó? Ezt a szót elosztva a következőt kapjuk: kolo - azaz kerék, és vrat - azaz forgás. Kolovrat mindig páros számú sugárral van ábrázolva, míg a sugarak a jobb és a bal oldalra is irányíthatók.

A Kolovrat tetoválás vázlatát férfiak és nők egyaránt választják. Miért olyan vonzó ez a kép, és milyen értelmezést tartalmaz? Hogyan kell helyesen ábrázolni Kolovratot, milyen színekben és milyen helyen kell alkalmazni? Ebben a cikkben erről fogunk beszélni.

Kolovrat tetoválási
Kolovrat tetoválási
Kolovrat tetoválási

Egy kis történelem

Ősidők óta a Kolovrat jel meglehetősen erős szimbólum volt.

Különös figyelmet fordítottak arra, hogy a sugarak melyik irányba néznek.

Kolovrat sugarai a jobb oldalra irányulnak:

  • A termékenység és a jólét jele;
  • Egy személy tiszta gondolatai és szándékai;
  • A világos oldal erőinek jele;
  • Ősei tisztelete.A bal oldalra irányított Kolovrat sugarak:

  • Éles intuíció;
  • A jövő előrejelzésének képessége;
  • A túlvilági erők érzése.Hiba nélkül a Kolovratnak páros számú irányított sugara van. Minden számnak megvan a maga jelentése: négy sugár - egy személy tüzet akar birtokolni, hat - kapcsolat magasabb erőkkel, nyolc - erős napenergia.

Kolovrat tetoválási
Kolovrat tetoválási

A Kolovrat tetoválás jelentése

A Kolovrat első megjelölése a tetoválás területén minden élőlény ciklikussága, a végtelen élet újra és újra megismétlődik.

Úgy gondolják, hogy a Kolovrat képe egészséget, erőt ad tulajdonosának, javítja a lelkiállapotát, és pozitívumokra készteti.

A maszkulin princípium egy másik értelmezés, amely összefügg azzal, hogy ősidők óta a nap jele, a nap pedig a férfias princípium megszemélyesítője. Ezenkívül a Kolovrat termékenységet jelent.

A Kolovrat tetoválást gyakran talizmánként használják, amely nemcsak megvédi tulajdonosát, hanem segít a nehézségek leküzdésében is.

Kolovrat tetoválási
Kolovrat tetoválási
Kolovrat tetoválási

Férfias, nőias Kolovrat

Attól függően, hogy a Kolovrat sugarai milyen irányba néznek, a férfi és női jeleket is meghatározzák.

A Kolovrat, amely a sugarakat jobbra (óramutató járásával megegyező irányba) irányítja, női jel, a növekedés, a feltöltődés, az eredet jele.

Kolovrat, amelynek sugarai az óramutató járásával ellentétes irányban (balra) mozognak, egy férfi jel, amely a gyökerekhez való visszatérést, a sötétség erőinek és a rossz gondolatok elutasítását személyesíti meg. Ha a Kolovrat körben van ábrázolva, ez a jel az Univerzum tükre, és a legerősebb amulettként működik, amely növeli az ember erejét.

Kolovrat tetoválási
Kolovrat tetoválási
Kolovrat kép variáciok

A kolovrat tetoválás általában fekete színben készül, de gyakran vannak vörös, fehér vagy tűzpiros színű kolovratok is.

A kép kiegészíthető különféle rúnákkal, azonban a rúnák kiválasztásánál óvatosnak kell lenni, mert nagyban befolyásolják a tetoválás jelentését.

A Kolovrat jól mutat a test bármely részén, legyen az csukló, váll, nyak vagy mellkas. A Kolovrat tetoválás felvitelére szolgáló testrész kiválasztásakor nincsenek korlátozások. Ha maga semmilyen módon nem tudja eldönteni, hol töltse fel a tetoválást Kolovrattal, forduljon szakemberhez. A mester határozottan megmondja, hogy a Kolovrat tetoválás melyik testrészén fog a lehető leglenyűgözőbbnek tűnni.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.