Koponya Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Koponya

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Koponyát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Koponyát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Koponya tetoválási vázlatok

A koponya egyike azoknak a tetoválásoknak, amelyek vegyes érzéseket keltenek az emberekben.

Általánosságban elmondható, hogy a koponya tetoválás jelentése a veszélyhez, a halálhoz és az emberi élet mulandóságának tudatához kapcsolódik. Általában nem mindenkit foglalkoztatnak az ilyen témák, és nem mindenki szívesen megvitatja őket.

A koponya és a keresztezett csontok híres kalózszimbólumok voltak, és az ókorban azonnali félelmet és rémületet keltett az emberekben. A koponyatetoválást gyakran a szerencsejátékosok-csalók okozzák maguknak, akiknek élete állandó kockázattal és kegyetlen szerencsével jár, az ilyen emberek számára a koponyatetoválás bizonyos mértékig a kétségbeesés szimbólumává vált.

koponya tetoválás jelentése
koponya tetoválás jelentése

A koponya jelentése a különböző vallásokban

A koponya tetoválás az igazság szimbóluma, az idő keserű igazsága, amely mindent elpusztít és megsemmisít.

Ezenkívül egy ilyen tetoválás a megbocsátás és az áldozat szimbóluma lehet. Ez a jelentés a kereszténység mélyéről érkezik hozzánk, a legenda szerint Jézus, Isten Fia kereszthalála után vére lefolyt a kereszten a földbe, és megmosta Ádám, az első ember koponyáját. Így Jézus halálával engesztelte ki Ádám és Éva eredendő bűnét. Ezért a kereszt alatti keresztre feszítés minden ikonján keresztezett koponya van ábrázolva - Ádám sírja.

Egyes buddhista szekták emberi koponyákat használnak amulettként, folyamatosan emlékeztetve őket arra, hogy az élet szent. Az ókori kelták, akik szinte egész Európában vándoroltak, úgy vélték, hogy a koponya az ember halhatatlan lelkét tartalmazza. Ezért megőrizték dicső őseik és bátor harcosaik koponyáit, és rendkívüli óvatossággal bántak velük, azt hitték, hogy aki birtokolja valaki koponyáját, annak ereje és méltósága is megvan.

koponya tetoválás jelentése
koponya tetoválás jelentése
koponya tetoválás jelentése

A koponya jelentése a tetoválóiparban

A koponya nemcsak a halált, hanem a halhatatlanságot is szimbolizálhatja.

Ha egy tetoválás koponyát ábrázol, amelynek szemgödréből kimászik a kígyó, az a halhatatlanságot és a bölcsességet szimbolizálja, és azt jelzi, hogy tudásunk és tapasztalatunk halálunk után is a földön marad.

A koponya általánosan elfogadott jelentése a halál, a korrupció, a földi örömök vége, de másrészt a koponya tetoválás jelentése „rövid az élet”, és azt mondja, hogy nem kell dicsekedni az életeddel, időfecsérlés. A modern motorosok számára (és az amerikai indiánok számára is) a tetovált koponya védelmet nyújt a játékos halál ellen, és emlékeztet arra, hogy mindent vegyünk el az élettől.

Mexikóban nagyon népszerűek a koponyaképek, itt ünneplik minden évben a halál ünnepét, és ez egyáltalán nem szomorú ünnep, ez az a nap, amikor az emberek a legtöbbet próbálják kihozni az életből. Náluk a koponya egy új élet kezdetét, az újjászületést és a reinkarnációt szimbolizálja.

Következtetésként azt kell mondani, hogy minden koponya tetoválást készítő személy a saját különleges jelentését adja hozzá. Egyesek számára ez egy szeretett személy halálának emléke, mások számára pedig a gyűlölet és a vak düh szimbóluma. Ezért a koponya meglehetősen univerzális tetoválási szimbólumnak nevezhető.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.