Kormánykerék tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Kormánykerék

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted ?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Kormánykerék tetoválási vázlatok

A kormánykerék nagyon népszerű tetoválás a tengerészek körében, de ma már ez a kép díszítheti minden férfi testét, aki erre vágyik.

Amint már megértette, a kormánykerék tetoválása egy férfias kép, amely azt jelzi, hogy az a személy, akinek a testét kormánykerék díszíti, vezető.

A vezetés mellett a kormánykerék tetoválása egy személy választását jelöli. Mégpedig az, hogy a tetoválás tulajdonosa maga választotta életútját, és csak neki van joga fizetni a hibáiért. A tetoválás arról beszél, hogy az ember készen áll minden olyan próbára, amelyet a sors szán neki.Ezenkívül a kormánykerék tetoválási vázlata azt jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa szereti a kalandot és az utazást.

A horgonyos sisak vázlata az ember elszántságát jelzi. Az ilyen képpel rendelkező emberek általában anélkül mennek a céljukhoz, hogy megváltoztatnák az irányt és az akadályok ellenére. Hasonló megjelölés egy kötéllel ellátott kormánykerék vázlatát tartalmazza.

A kormánykerék tetoválása megvalósítható valósághű stílusban, vagy fantáziaelemekkel. Mindenesetre a kormánykerék a szabadságot és a vezetést szerető embereket jellemzi.

Kormánykerék tetoválási vázlatok
Kormánykerék tetoválási vázlatok
Kormánykerék tetoválási vázlatok

A kormánykerék alkalmazásának variációi

A kormánykerék vázlata tetszőleges stílusban kivitelezhető.

  • Old school; New school - népszerű tetoválási stílusok. Ha ezek közül a stílusok közül választ egyet, akkor világos, színes tetoválást választ. A fő különbség az, hogy egy old school kormánykerék tetoválás diszkrétebb lesz. Az új iskolai stílust azonban a cselekmény szabadabb kifejezése különbözteti meg. Az ilyen stílusok tetoválásait gyakran rózsák, szalagok vagy idézetek képe egészíti ki. A kormánykereket tomboló hullámokkal, vagy más kívánt részletekkel díszíthetjük.
  • Dotwork; Linework – visszafogottságukkal és tömörségükkel jellemezhető. A dotwork stílusnál a kép sok pont felhasználásával készül, a vonalakra az egyenes vonalak jellemzőek, amelyekből a kép készül. Az ilyen stílusú tetoválásokban többnyire fekete vagy szürke tónusok érvényesülnek. Ha színesebb képet szeretne, akkor a tetoválást kiegészítheti akvarell foltokkal.
  • A trash polka stílusában a kormánykerék nagyon szokatlan, sőt kihívó lesz. Minden a színviszonyokról szól, mert a trash polkát leginkább a vörös és a fekete használata különbözteti meg. Ez a stílus sok újságtípusú képből és feliratból álló kollázsra hasonlít.
  • Nagyon gyakoriak a valósághű kormánykerék tetoválások is. A realizmus stílusú tetoválások mindig nagyon lenyűgözőek és különleges figyelmet vonzanak.Nem számít, milyen stílusban készül a tetoválás, a kormánykerék mindenesetre csodálatos dísze lesz a testednek.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.